Dolduruşa gelen eş

Allah hep sizin karşınıza da inşallah sizin gibileri çıkarır ne güzel anlayışlı insansınız

Bu lafları diyecek haddi kimden ya da neyden buluyor? Niye geziyor falan?

Eşinizle hatta gorumcenizle yuzlesmediniz mi? Benim hakkımda bu cümleleri kuran ve benim bunu bir şekilde ispatlayabildigim kişi (sizinki şüphe değil gözünüzle gormussunuz mesaji) elimden bir bardak su içemez
Yüzleştim ben sinir stresten öyle yaptım bir daha olmaz dedi çok sorunlu bir zamanımda ne dediğimi bilemedim dedi inanamadım ama evlilik kolay değil küstüm senle bitti deyince olmuyor yoksa ben kardeşim olsa böyle yapanın yüzüme bakmam mesafe koydum az görüşür daha az konuşur olduk sen benimle samimi olsan bunlar olmazdı dedi savunması saçmaydı zaten

Yerinde olsam isi cirkefliye vururdum.Madem öyleyim aynen oyle davranır sözümu esirgemezdim.(Terbiyesiz,deli falan diyorlar ama olsun en azindan icinde kalmıyor)Esinse dolmaya müsaitse sende doldur ablasi melek değil ya evliliginize yaptiklarini görmüyorsa göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…