Dolduruşa gelen eş

allah yardımcın olsun valla bilemedim ne yapmak lazım. Görümcem yok. Aksine ben görümceyim ama bi yanlışlık var bizim görümceliğimizde galiba.. Abimi kalkıp neden yengemin üzerine salayım, dolduraşa getireyim anlayamadım. Ben isterim bizim yüzümüzden seslerinin tonu bile yükselmesin. bazı görümceleri anlamak gerçekten zor. Allah akıl fikir versin hepsine.
Allah hep sizin karşınıza da inşallah sizin gibileri çıkarır ne güzel anlayışlı insansınız

Zaten öyle güzel bir kızım diye de kıskanır ne zaman güzel olsam bu ne bu sana gitmemiş der halbuki aksine çok hoş olmuşumdur. İşim var arkadaşlarım var spor yaparım gezerim kıskanır niye geziyor bırak evde kalsın der eşime sona biz yine eşimle tartışma tabi bu anlattıklarım hep arkadan konuşma yüzüme dese cevap veririm o yüzden bana demez bunları
Bu lafları diyecek haddi kimden ya da neyden buluyor? Niye geziyor falan?

Eşinizle hatta gorumcenizle yuzlesmediniz mi? Benim hakkımda bu cümleleri kuran ve benim bunu bir şekilde ispatlayabildigim kişi (sizinki şüphe değil gözünüzle gormussunuz mesaji) elimden bir bardak su içemez
Yüzleştim ben sinir stresten öyle yaptım bir daha olmaz dedi çok sorunlu bir zamanımda ne dediğimi bilemedim dedi inanamadım ama evlilik kolay değil küstüm senle bitti deyince olmuyor yoksa ben kardeşim olsa böyle yapanın yüzüme bakmam mesafe koydum az görüşür daha az konuşur olduk sen benimle samimi olsan bunlar olmazdı dedi savunması saçmaydı zaten

Merhaba, sizden akıl almak istiyorum eşimle 1 yıllık evliyiz eşim ilk başlarda hep ablasının lafıyla hareket ederdi. Bir gün şüphelendim ve konuşmalarını dinledim eşime hakkımda sinsi düşüncesiz demiş eşim yok o öyle değil demekle yetindi. Aynı ortamda bulunduk mu bana çok iyi davranıyor iyi gibi gözüküp alttan alta laf sokar. Her dakika eşime sen evlendin bizden uzaklaştım demeye getirir lafı. Benim arkamdan da eşime çok yüz verme bağır bizim hakkımızda sana bir şey derse dedi. Eşim ablasına bu kadar yüz verdiği beni desteklemefipi için boşanma kararı aldım ama değişecem dedi. Ama bu görümcemin evliliğimi sarmasını nasıl engelleyecem bilmiyorum. Eşimle ne zaman konuşsana doldurup üstüme salar ve eşim evde ufak bir sorundan büyük kavgalar çıkarır. Mesela bir eşyası kırışmış diye selle kırıp, ayrı yatmışlığı var ben anlarım ki o gün ablasıyla konuşmuştur ve gelip bana çatar. Sadece ablası onu böyle doldurabiliyor bu durumda siz neler yapıyorsunuz?
Yerinde olsam isi cirkefliye vururdum.Madem öyleyim aynen oyle davranır sözümu esirgemezdim.(Terbiyesiz,deli falan diyorlar ama olsun en azindan icinde kalmıyor)Esinse dolmaya müsaitse sende doldur ablasi melek değil ya evliliginize yaptiklarini görmüyorsa göster

Back
X