Dolgu (Restylane)

canm cok zayıf dılımkı,yüzüm coktu52 kıloyum vucudum normal suan kılo verınce ama yuzum resmen cokuk

canm cok zayıf dılımkı,yüzüm coktu52 kıloyum vucudum normal suan kılo verınce ama yuzum resmen cokuk

Hımmm anladım.Evet o bende de var yani yüzüm vücuduma göre daha zayıf bende hiç hoşlanmıyorum ama inan bana daha büyük dert vermesin Allah.Ben şuan yüzümle değil burnumla uğraşıyorum:)Burnumun çökük kısmını doldursam yeterli.

Hangi şehirdesiniz.Sizi arkadaş listeme ekliyorum.Lütfen kabul edin ve bana bu konu hakkında derinlemesine bilgi verirseniz çok memnun olacağım.Özelden mesaj yazabilirsiniz.

İstanbuldayım, benim burun ucumda çökme vardı Dr. dolgu yaptı 10dk.sürmedi ve şu an güzel ama geçici dolgu tabi 3 yıl gibi kalıyormuş.

O yüz çöküklüğü bendede var. Gram kaybetsem direk suratım çöküyor. Şu andada çökmüş durumda oysaki 60 kiloyum...

İstanbuldayım, benim burun ucumda çökme vardı Dr. dolgu yaptı 10dk.sürmedi ve şu an güzel ama geçici dolgu tabi 3 yıl gibi kalıyormuş.

Rediesse diye bir dolgu maddesini duydunuzmu acaba?Bundan behsetti dr bugün görüştüm 2-3 yıl kalıyormuş.

Rediesse diye bir dolgu maddesini duydunuzmu acaba?Bundan behsetti dr bugün görüştüm 2-3 yıl kalıyormuş.

Bende konunuzla ilgilendim, dolgu maddeleri icin kimi iyi diyor kimi kötü. Ben yüzüm için düşünüyordum. Zayıflamaktan çöken yüzüm için. Bazı doktorla yağ enjeksiyonu diyor. Sİz hangi yakada gittiniz dra?

Ben Samsun da ameliyat olmuştum.Burun estetiği.Ve şimdi sırf maddi olarak daha uygun ve birilerinin tanıdığı diye yaptığı işleri hiç görmeden bir devlet hastanesi doktoruna operasyon yaptırmanın büyük sıkıntılarını çekiyorum.Burun sayfasında 2 yıldır devam eden bir konu başlığım mevcut.Rica ediyorum herkes çok iyi araştırıp yaptırsın bu tarz operasyonları.Bazen ucuz diye,en fazla ne kadar olabilir diye düşünüyoruz ama sonu daha acı verici olabiliyor.

Arkadaşlar etrafınızda özellikle burun ameliyatı sonucunda çökükler için dolgu yaptırmış ve komplikasyonsuz bir şekilde yıllardır başarılı olan sonuçlar varmı?Bu konuda her türlü bilgiye öylesine ihtiyacım varki...

Evet benim bir arkadaşımda böyle bir yerde yüzündeki yağ bezesini aldırmak için ameliyat oldu. Doktor öyle bir ameliyat yapacağımki hiçbir iz görünmeyecek demiş. Sonuç malesefki felaket. Kzın suratında kocaman bir kesik izi ve bunun sonucunda bozuk bir psikoloji.
Bende daha önce çok çok ünlü bir plastik cerraha başka bir operasyon olmak için gitmiştim. O ise nasıl başardıysa beni burun ameliyatı olma konusunda ikna etti. Oysaki burnun bana göre gayet düzgün. Sadece çok minik bir kemik çıkıklığı vardı, farkedilmiyordu bile. Ama çoğunlu bizi para olarak gördüğü için iyi farkediyorlar. Nihayetinde 2 operasyonu oldum ve azıcık törpülenmesi gereken yeri haddinden fazla törpülemiş. Sadece ışıkta farkediliyor diye çok umursamıyorum. Gaza gelmemem gerekirdi. Bu doktorun yaptığı 2 operasyondanda zerre memnun kalmadım. Televizyonlarda, gazetelerde ve forumlarda karşıma çıkınca sinirlerim bozuluyor.

Bak işte bende hep diyorum ki keşke çok para verip daha bilinen bir hekime olsaydım diye.Demek ki olay tamamen biraz da şans meselesi.Çok geçmiş olsun canım.Fazla belli olmuyorsa sakın benim gibi takıntı yapıp yüzünde sadece burnuna odaklanma.İşte o zaman hayat zehir oluyor insana ne yazık ki...

Yok canım, odaklanmıyorum. Sonucun nasıl olduğu ayrıntılı olarak anlatılıyor ama söz verilen, beklenen sonuç çıkmayınca insan hayal kırıklığına uğruyor. 7-8 sene önce 6000 tl ödeme yapmıştım. Sonucun iyi olmadığını görünce istediğin zaman bir daha ameliyat yapayım dedi ancak ben bulaşmadım, güvenemedim. Doktorun iyisini bulmak cidden şans işi...

Arkadaşlar bir hekim dedi ki dolgu yerine vücuttan yağ alıp onu enjekte edelim daha sağlıklı olur burnumda çöken yere.Bu şekilde yaptıran varmı ya da burun veya cilt için vücuttan yağ alıp doldurma işlemi nasıl birşey olabilir ki?Erimez mi acaba yağ?

Dolgu maddesi sivilce izlerini kapatmak için de kullanıyor mu ? bir de fiyatlar nasıl bilginiz var mı ? teşekkürler şimdiden

çok teşekkür ederim cnm..sende bu konularda bayağı bilgi sahi olmuşssun..bende senden etkilenerek oraya gittim zaten..memnunda kaldım şimdilik..umarım böle kalır..tekrar teşekkür ederim şekercim..

hangi doktora yaptırdığını öğrenebilir miyim...
ben de düşünüyorum ama çok kararsızım :-O

Merhaba ;

Ben yag enjeksiyonu yaptırdım. Ancak 3. hafta %50 'si gitti.Hatta 1,5 ayım oldu neredeyse %30'u kaldı. O da cok cok cok az bişi.Yaz sonrası bir kere daha yapılacak.Sonra bir kere daha ve ancak istediğim kalıcılık oluşacak, doktorum da 3 seferde ancak sonuca ulasıldıgını söyledi.Ha tabi belki dolacak alanla da ilgili belki.Ben yanak ve ceneme enjekte ettiryorum.İlk günler sert ele gelen bir kitle gibi oluyor, cok hos bir his değil onu da soyliyim :)

ben bugun fiyat aldım maiile daha dogrusu
Duygu hanım merhaba

Vermiş olduğunuz aradım ama ulaşamadım.kullandığımız marka juvaderm ve fiyat olarak 600tl.ilgilenirseniz bize ulaşabileceğiniz numaralarxxxxxxxxx

Görüşmek dileğiyle
Acaba 1 cc mi 600 lira yoksa kutudan çıkan 2cc dolgu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen bu dolgu yanaklarada uygulanan bi yöntemmi acaba? uygulanıyosa nerda yapılıyo ve fiyat aralığı nedir? bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim teşekkürler

Hangi bolge icin ucret sormustun ? ben dudak ile ilgileniyorum

Bende simamın değişeceğinden korkuyordum.bakışları bile etkiliyor dediler. Memorial Hastanesi Estetik Merkezi'nden Dr. Seran Göçer benim doktorum gideceksen bi uzmana git canım kendini rezil edersin yoksa . gayet doğal duruyor vakit kaybetme bence çok araştırdım çok düşündüm ama hepsi gereksiz emin ol git konuş uzmanla gerisi geliyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…