Dolgu (Restylane)

Arkadaslar, ben de gecici dolgulardan yaptirdim ama ugrasilacak sey degil. bende 2 ay bile durmadi her yaptirdigimda. o yuzden yag enjeksiyonu dusunuyorum.

Arkdaşlar ben 4 ay önce yaptırdım dolgu yaptırdım bana 1-1,5 yıl gıder dedi ama kaşımın arasında yok oldu bile ayrıca yanaklarımdakı ifade çizgilerıme yapmıştım. ordada bır hat halınde dolgu gözukuyo kenarları ıse hala çökük

canım selam..bende farkındayım forum aktif degil çok.
sen dolgu yaptırmışmıydın.
ben düşünüyorum ama çok kararsızım:44:

canım bende dusunuyorum hergun arastıyorum cevreme soruyorum buraları takıp edıorum ama yaptıran cok az kısı memnun ve ıyı bır yer bulmak lazım benım goz altlarım cok kotu o kadar cukurkı napıcamı sasırdım...

uzun vadede vücuda uyumlu olan kalıcı bir dolgu maddesi olamaz..kalcı dolgu maddeleri vucudun kendi içinde kullanamadığı yabancı maddelerdir..yan vucüt bunu kabul etmeyebilir. ETMEDİĞİ ZAMAN DA TEK SEÇENEK CERRAHİ İLE ÇIKARILMASIDIR.. YANİ İZ KALMASI DEMEKTİR....

ben de Aslı hanımı düşünüyorum ama dolgu ne kadar dayanır, yaza kadar idare eder mi? birde juvaderm mi kullanıyorlar?

şu aslı hanım istanbulda olsa ya hıc dusunmeden gıdıp yaptırırdım burda kıme guveneceğimi bilmiorum canım sen de yaptırırsan eger bıze yazar mısın

Arkadaşlar bu dolgu maddeleri estetik sonrasında çöken bir kısım için de kullanılabilirmi?Yani bunu yapan dr lar var ama hiç etrafınızda bu şekilde burnunda çöken kısımlar için dolgu yaptıran varmı bir de kalıcı dolgu varmıdır sizce?Çok acil yardım lütfen.Şuan burun hakkında dolgu ile ilgili bilgilere ihtiyacım var...

Evet benim burun ucumda çökme vardı dolgu yapıldı ve çok güzel oldu, hiç bir sorun yok

Evet benim burun ucumda çökme vardı dolgu yapıldı ve çok güzel oldu, hiç bir sorun yok

Hangi şehirdesiniz.Sizi arkadaş listeme ekliyorum.Lütfen kabul edin ve bana bu konu hakkında derinlemesine bilgi verirseniz çok memnun olacağım.Özelden mesaj yazabilirsiniz.

benımde yuzumde bariz cokme var,burnumun ucu yuzum gozlatlarım,kilo vermek bır ınsano ancak bu kadar cokertebılır yada baska bı sebeıb vae bımlıyorum

daha yasım kucuk dolgu yaptırmak ıcınde,bu kadar cokmek ıcınde,bu durum benı cok uzuyor napıcamı bılmez bı haldeyım

daha yasım kucuk dolgu yaptırmak ıcınde,bu kadar cokmek ıcınde,bu durum benı cok uzuyor napıcamı bılmez bı haldeyım

Canım tahlil yaptır sağlık açısından bir sorun olmadığı netleşsin ona göre belki kanın düşüktür kan hapları ya da vitaminlerle belki bir şekilde kilo alman sağlanıp yüzündeki çökükler dolabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…