bugun bende yanak dogusu yaptıracamm saat 12 de ve kendı göbekten alınan yag ile dua edın lutfen umarım sonuc ıı olrr tekrar sıze bılgı verırımm
Arkadaslar, ben de gecici dolgulardan yaptirdim ama ugrasilacak sey degil. bende 2 ay bile durmadi her yaptirdigimda. o yuzden yag enjeksiyonu dusunuyorum.
niye kımse cevap atmıyor ya burayı okuyan yok mu acaba hergun bakıorum
canım selam..bende farkındayım forum aktif degil çok.
sen dolgu yaptırmışmıydın.
ben düşünüyorum ama çok kararsızım:44:
Sevgili sensii,kalıcı dolgu deyince yazın ilgimi çekti ben siteye bu konuda bir hayli bilgi vermişdim,canım sen denedik diyorsun hangi maddeyi yaptırdın kalıcı olanından mı (aquamid, bioalkamid) yazarsan sevinirim canım.yerimseniben
Arkadaşlar Ankarada tavsiye edeceğiniz bu dolgu işinin ehli bir isim verebilirmisiniz?
canım Ankara da Dr Aslı Eralp var, ben çok memnunum. kesinlikle tavsiye ederim.
ben de Aslı hanımı düşünüyorum ama dolgu ne kadar dayanır, yaza kadar idare eder mi? birde juvaderm mi kullanıyorlar?
Arkadaşlar bu dolgu maddeleri estetik sonrasında çöken bir kısım için de kullanılabilirmi?Yani bunu yapan dr lar var ama hiç etrafınızda bu şekilde burnunda çöken kısımlar için dolgu yaptıran varmı bir de kalıcı dolgu varmıdır sizce?Çok acil yardım lütfen.Şuan burun hakkında dolgu ile ilgili bilgilere ihtiyacım var...
Evet benim burun ucumda çökme vardı dolgu yapıldı ve çok güzel oldu, hiç bir sorun yok
daha yasım kucuk dolgu yaptırmak ıcınde,bu kadar cokmek ıcınde,bu durum benı cok uzuyor napıcamı bılmez bı haldeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?