Dolgu (Restylane)

Kızlar acil cvplarsanız sevinirim idea marka dolgu yaptıran varmı ? Sölerseniz dolgulu fakat şuan fıs lamış olan dudaklarımın resmini yüklicem yüklemiştim gerçi siteye :)

Kızlarrrr 46 yaşına girdimm malesef:( biraz geç oldu ama artık botox yaptırmaya karar verdim kaş arama ve dudaklarıma dolguuu kendimii daha iyi hissedicem Dr Bülent beye çok güveniyorum ancak ilk defa botox dolgu yaptırıcamm,, heyecanlıyım:)).. Büyük gün yarın, uygulama sonrası yazarım yinee..

Kalıcı dolgu yaptıran arkadaşlar, bu dolgu yapıldıktan sonra çok şişiyor mu ? Erimesi ve yer değiştirmesi (Sonradan deforme oluşması- )gibi bi problemle karşı karşıya kalan oldu mu cevaplarsanız çok sevinirim. :69:

bende mımık ıcın yaptırmak ıstıorum ıstanbulda bu konuda bı bılgım yok.yaptırdıgım yerınde kalıtelı we ısını bılen bı doktor olmasını ısterım.tawsıyelerınız war mı.bıde bunların kalıcısı war mı.cunku ben sureklı ugrasmak ıstemıyorum

merhaba mesajı ne zaman yazdın bakmadım ama cevap vereyim dedim hemen ben 4 ay önce botox yaptırdım ve geçenlerde de dolgu ..doktor Eser aydoğdu..hem tertemiz bir klinik hem çok becerikli bir doktor.Ayrıca ona karın germe ve silikonda yaptırdım..herşeyden cok memnunum arkadaslar...(istanbul için önerim bu isim)

sevgiler:nazar:

sensiii mrb yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum :((( hala memnunmusun dudak dolgundan? doktorun adını yazabilirmisin bana bi de fiyatını..şimdiden tşk.ederim

Bende yanak bölgeme hafif dolgu yaptırmak istiyorum. Fakat güvenilir bir dr. arıyorum. Kararsızım:68:

Kalıcı dolgu yaptıran arkadaşlar, bu dolgu yapıldıktan sonra çok şişiyor mu ? Erimesi ve yer değiştirmesi (Sonradan deforme oluşması- )gibi bi problemle karşı karşıya kalan oldu mu cevaplarsanız çok sevinirim. :69:

Sakın kalıcı dolgu yaptırmayın; içeriğinde mutlaka silikon gibi bişeyler bulunuyor. İlerde çıkarttırmak için uğraşırsınız. Yerdeğiştirip ya gözkapağanıza kadar çıkarsa:18: ya şaka bi yana, yer değiştirebilir. İzmirde bi bayan ver, bissürü dudak yaptı kalıcı; görülmeye değer dudaklar; hepsi jessica simpson olmuş:52: inşallah iyi bir yer bulursun canımcım.

merhaba arkadaşlar dudaklarıma dolgu yaptırmak istiyorum,bana ne tavsiye edersiniz pek bilgi sahibi değilim bu konuda ,yaptıranlar varsa ve memnunlarsa görüşlerini almak isterim şimdiden teşekkür ederim.

arkadaslar merhaba.. küçüklügümden beri hep dolgun dudaklı kadınlara hayrandım ve bu ugurda ne olacaksa yaptıracaktım. bursada vücudumdan yağ aldırdım; hemde cok ünlü bi doktora.. ama ömürlük dediqi işlem 3ay bile sürmeden indi.. sonra istanbulda dolgu yaptırdım 6ay sonra gecti.. kısacası hep fiyasko.. sonra tesadüf bir bayan gördüm ve dudaklarına asık oldum.. arastırdım adanada muhittin aktaş'ta yaptırmıstı.. hemde 10-15sene kalıcılıktan bahsediyorlardı.. ben yine çekine çekine qittim.. içimde bir inanmamazlık ama hayallerimden vazgecememe duygusu.. muhittin aktas dudaklarıma dolguyu enjekte etti, ne bir ağrı ne bir topaklanma.. daha önce yaptırdıqım dolgular dudagımda nohut gb kalmıstı. ama muhittin beyin mucize gb bir el becerisi var arkadaslar. beni en cok etkileyen; rütuş için gittigimde muayenede bi bayanla tanıstım. sohbetimizde gayri ihtiyari dudaklarını 5 sene önce yaptırdıgını ve bidaha işlem görmedigini,su anda baska bi işlem için geldigini söyledi. ben şok oldum.. o an inandım dogru adreste olduguma..benim dudaklarım o kadar dogalki; 1 kişi bile anlamadı.. gördüğüm bayan zaten angelina jolie halt etmiş.. bu kadar hayalkırıklıqından sonra MUHİTTİN AKTAŞtan allah razı olsun diyorum. canımı hiç acıtmadıgı için,diğer doktorlar gb malzemeden hiç kacmadıgı için ve calısanlarıyla birlkte sanki kendimi evimdeymişim gb hissettirdiği için..

cnm ben poliakrlamid diye bi dolgu maddesi yaptırttım..aquamid ve bioalcamid türeci..yani aynı maddeler..isimleri değişik..içerikleri aynı..çokta memnun kaldık..çok doğal ve ihtiyaç karşılayıcı..

kalıcı dolgu hakkında bilgisi olanlarlar yardım lütfen

Ben 7 sene evvel yaptırmışdım yaptırırken doktor 2-3 yıllık demişdi ama dolgu erimedi yaptırdığım gibi duruyor sanırım artık erimezde markasını sorarsanızda ozaman hiç bu kadar bilinçli değildim markasını bile sormadım

bende dudaklarıma yaptırmak istiyorum keşke kalıcı olsa 2-3 sene değilde ömürlük olsa daha iyi olurdu yaa :41:

kalıcı dolguyu nerde yaptırcaz. kaça mal oluyor.ben size özelden yazdım. diğer topiktende yazmıştım. hatırladınız mı.
Canım elbette hatırladım:) Ben ancak İstanbuldan adres verebilirim.Çünkü İstanbuldayım.İstersen özelden yazarım.Dolgu fiyatına gelince 1cc 350 euro civarı.....yani geçici dolgu ile pek fiyat farkı yok gibi ama 1000 euro gibi rakam isteyen yerlerde var.

öncelikle herkese merhaba,
ben yeni üye oldun bu foruma. Bugün gözaltıma dolgu yaptırdım. Doktorum Restylane ile yaptı dolguyu. Bayramdar hemen sonra ise 2. seansı yaptıracağım.
umarım sonuçları güzel olur.. :))

öncelikle herkese merhaba,
ben yeni üye oldun bu foruma. Bugün gözaltıma dolgu yaptırdım. Doktorum Restylane ile yaptı dolguyu. Bayramdar hemen sonra ise 2. seansı yaptıracağım.
umarım sonuçları güzel olur.. :))

Sonuçları yazarsan memnun olurum, gözaltları için sakıncalı olduğu söyleniyor. Birde kalıcılığı ne kadar, kime yaptırdın ve ne ödedin bilgi verebilirmisin tşk'ler.

Sonuçları yazarsan memnun olurum, gözaltları için sakıncalı olduğu söyleniyor. Birde kalıcılığı ne kadar, kime yaptırdın ve ne ödedin bilgi verebilirmisin tşk'ler.

Sonuçtan gayet memnunum,(Bayramda herkes, ne yaptın kendine diye sordu. En az 5 yaş gençleşmişim) bugün 2. seansı yaptıracağım. Sadece yaptırdıktan sonra sağ gözümde biraz morarma oldu. Şişme hiç olmadı. Ankara da bir dermatoloğa yaptırdım.( Dr. ismi verilebiliyor ise memnuniyetle verebilirim) Kalıcılığı 6-9 ay. 350 TL ödedim.

Back
X