Dolgu (Restylane)

doktorun kimdi canım yazarsan sorun olmaz sanırım.

Ankara ' da Dr. Aslı Eralp, dermatolog. 2. seansa gittiğimde yapmadı. Dolgunun yarısı duruyor. Aralık ayı gibi 2. seansı yapacak. Kesinlikle tavsiye ediyorum canım. Gözaltımda morluk, çökme ve elastikiyet kaybı vardı. morluk ve çökme hemen hemen hiç yok. Elastikiyet kaybı bile görünüşte çok belli olmuyor. :))

leydi yapılırken acıyor mu ve ne kadar sürüyor işlemin bitmesi?bir de tam olarak nereyi dolduruyor?
güle güle kullan.sevindim memnun olmana.

leydi yapılırken acıyor mu ve ne kadar sürüyor işlemin bitmesi?bir de tam olarak nereyi dolduruyor?

Teşekkür ederim canım . hayır acımıyor. Emla krem sürülüyor, yarım saat bekliyorsun. 10 dakika falan sürüyor. Etkisi hemen belli oluyor. Gözaltı ile burun çizgisinin birleştiği yer dolduruluyor. Her geçen gün dolgu etkisi daha çok belli oluyor. Herkes soruyor, yüzüne ne yaptın diye. tavsiye ederim.

teşekkürler canım cevapladığın için.cesaretimi toplayabilsem yaptırıcam ben de,ama korkuyorum biraz.eminim çok güzel olmuştur.çizgi falan varsa onlar da açılmıştır.
tekrar güle güle kullan.

işte benimde en çok istediğim şey dudak dolgusu ama pek bilgim yok ben kalıcı istiyorum bunun için illede silikonmu yaptırmak lazım yoksa Restylane işe yararmı yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar[/Qo dediğin dolgu maddesi 3 ayda erir cnm..sen kalıcı olanlardan yaptırırsan ama ii biyere memnun kalırsın...bioalcamid,aquamid,poliacralamid türevi dolgu maddeleri..insan vücuduna hiçbir zararı olmayan ve uygulandıkları yerde kalan maddelerdir..

hala mennunmusun,, ersmini net göremedim ama iyi duruyor,, dr un kim ve nerde idi,, detay paylaşırmısın ltf:44:

sevgili arkadaslar merhabalar.
bu forumda yazdıklarınızı en basından okudan ve cok bilgi edindim.
bende İZMİR de dolgu yaptırmak için iyi bir doktor arıyorum.
aslında yüzüm oyle kasık kadar falan degil gayet normal bir yüz ama Sertap Erener gibi canlı ve genç bir yüz istiyorum.
tavsiyeleri bekliyorum kızlar..lütfen fikirlerinizi benimle paylasın:44:

Sonuçtan gayet memnunum,(Bayramda herkes, ne yaptın kendine diye sordu. En az 5 yaş gençleşmişim) bugün 2. seansı yaptıracağım. Sadece yaptırdıktan sonra sağ gözümde biraz morarma oldu. Şişme hiç olmadı. Ankara da bir dermatoloğa yaptırdım.( Dr. ismi verilebiliyor ise memnuniyetle verebilirim) Kalıcılığı 6-9 ay. 350 TL ödedim.

ne kadar sanslısın ben kendimi bıldm bılelı goz altlarım cukur hep yaptırmaya korktum sırf bu yuzden erkek arkadasımdan ayrıldım canım keske senınle gorusme ımkanım olsa sen nerde oturuosun bana maıl adresını yazarmısın cok kotu durumdayım markete bıle gıdemıorum kapatıcısız o da ıse yaramıyor pek lutfen cevap at bana

Merhaba arkadaşlarrrr dudak dolgusu yaptıranlar yada yaptırıcak olanlar lütfen yazabilirlermi ?

canım açıkcası diger sayfalara pek bakmadım .. sen ne düsünüyosun dudak dolgusumu ?

burayı okuyan bana cevap atabılır mı goz altı cukur dolgusuhakkında bıldığınız bısey var mı

canım ben yaptırdım. çok memnunum, tavsiye ederim. Bu bölümde okursan bilgi verdim. Yine de sormak istediğin bir şey olursa memnuniyetle cevaplarım.

ne kadar sanslısın ben kendimi bıldm bılelı goz altlarım cukur hep yaptırmaya korktum sırf bu yuzden erkek arkadasımdan ayrıldım canım keske senınle gorusme ımkanım olsa sen nerde oturuosun bana maıl adresını yazarmısın cok kotu durumdayım markete bıle gıdemıorum kapatıcısız o da ıse yaramıyor pek lutfen cevap at bana

canım ben ankarada oturuyorum.Seve seve yardımcı olurum. Mail atabilirsin. Melis.sahin@hotmail.com.

bugun bende yanak dogusu yaptıracamm saat 12 de ve kendı göbekten alınan yag ile dua edın lutfen umarım sonuc ıı olrr tekrar sıze bılgı verırımm

Kızlar acil cvplarsanız sevinirim idea marka dolgu yaptıran varmı ? Sölerseniz dolgulu fakat şuan fıs lamış olan dudaklarımın resmini yüklicem yüklemiştim gerçi siteye :)
lady ben nisan ayında idea marka dolgu yaptırdım burun kenarındaki şu nazolabial bölgeye. sana tavsiyem sakın ama sakın o markayı yaptırma. özellikle tayfun, soy adını hatırlamıyorum şimdi, sanırım bilinç altından unutmak istiyorum. yaptı. clinic istanbulda. mecidiyeköyde. berbat sonuç aldım. ödem yaptı. ve ne kalıcılığı? bir ay geçmeden eser kalamdı. sorunuma çözüm getirip yardımcı da olmadılar. anlayacağın çok kızgın ve mağdurum malesef :(

Back
X