Dolgu ve Kanal Tedavisi Yaptırdım Bebeğime Zarar Verir mi ?

erguvan12345

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
87
1
611
İzmir
Az önce test yaptım 4 hafta 4 günlük hamileyim.Bu ay planlamamıştım.1 hafta önce ve 2 hafta önce 2 defa dişçiye gittim.İğne yaptı dolgu ve kanal tedavisi yaptı bide dolguları serleştirmek için lazer kullandı. Bunun bebege bir zararı olurmu hamile oldugumu bilmiyordum.Çok endişeliyim

hayırlı olsun saglıkla kavuşasın bebegıne aynı sıkıntıları bende yaşadım. adetim 1 hafta geçmişti allahım bu ay olamasın diye duallar ettim. test yapmaktan korktum. harıl harıl ınternette okuyum etkısı olmuşmudur falan dıye. biyerde ilk zamanlar için ya tutunur ya tutunumaz. çok küçük ihtimalle sıkıntı olur yazıyodu. biraz rahatladım. tek igne vurdurmuşlardı. röntgen falan çekılmedi. kanal yapıldı. ayrıca öncesinde agrı kesici minoset bile kullanmıştım. doktorum bir sıkıntı olmaz olsa düşerdi falan dediydi. şuaana kadar sıkıntılı bir durum olmadı. umarım öyledir. sende içini ferah tut. allah hakımızda hayırlı olanı nasip etsin. bence sorun olmaz artık dıkkatlı olmalısın. öyle yazıyordu okudugum yerde ögrenene kadar olanlardan siz sorumlu degilsiniz gibi bişey diyordu.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Hamile olabilecegim hiç aklıma gelmedi. Sadece iki defa birlikte olduk onlarında yumurtlama günüyle alakası yoktu, birinde içime bile boşalmadı. Şaşkınım gerçekten.

ben 25. haftada yaptırdım 2.trimestır denilen bu dönemde doktorum izin verdi diş çektirdim her dönem farklıdır sen doktora gidince ilk işin bunu söylemek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…