Dolgun maaşlı bir iş ancak :(

Giderdim , çocuğunuzu özlemek mi onu daha iyi şartlarda yetiştirmek mi diye düşünün

Evet hep bu degil mıdır zaten senin için saçımı süpürge ettim
Senin için bu evliliğe katlandım vs gibi sözler çok söyleniyor cocuklara ve maalesef çok kırıcı oluyor gerçekten
.
Sonra o coxuk da o anneyi mutlu etmek icin bireysellesme surecinde cok zorluklar yasayabiliyor

O konuyu bilemiyorum ama buluruz bir iş diye düşünüyorum
Kesinlikle

hediyeler alırsınız, döndüğünüzde tatile gidersiniz başbaşa.
bence anlar ve düşündüğünüz kadar zor geçmez.
bu süreçte babası ilgilense iyiymiş ama neyse...
peki çocuğu bıraktı gitti vs diye velayetle ilgili size zarar vermez değil mi?

Giderdim , çocuğunuzu özlemek mi onu daha iyi şartlarda yetiştirmek mi diye düşünün
Tabiki de onun geleceği
Mesela bilgisayar ilk çıktığında hani şu kasalı olan masaüstü
Babam bize almıştı bilgisayar öğrensinler diye
Maddi durumumuz çok iyi değildi ama bir şekilde kendisinden kısıp almıştı çocuklarım öğrensin vs diye
Hatta ailesinden karşı cikanlar da olmuştu çok net hatırlıyorum
Ev yaptiricaz parayı bize verseydin ya ne bilgisayarı dediklerinde , sizin eviniz mi önemli çocukların geleceği mi demişti
Neredeyse 25 sene geçti hala kulaklarımda o söz

Aman yok
oh be iyi maaş alıyor ne de olsa nafakadan kurtulurum der

Dünyaları verseler de gitmem. Sormanız hata

Fiziksel ve piskolojik olarak 6 ay gemide durmaya uygun musunuz?Çok büyük gemilerde dalga yokken birşey hissedilmiyor ama dalgalı olduğu zaman çok kötü oluyor.Belki zamanla alışılabilinir bir durumdur olabilir çalışanlar için ama ben çok kötü olmuştum.

Git evini al bence çocuklar kolay adapte olur geleceği için okula falan gidiyorsa zaten hep yoğun geçiyor özel okul kurs aktivite her imkanı saglarsin

Konu sahibi gidin bence.
Çocuğunuzla tek başınıza yaşıyor olsaydınız gitmeyin çocuk ne olacak derdim ama zaten çalışıyor ve aileniz de yardımcı oluyormuş.
6 ay dediğin nedir ki ya. Ak’a varabilmek için Kara’yı görmek lazım.

Şöyle düşünün: Allah korusun başıma bir iş gelirse şu an ölsem çocuğuma ailem bakacak mı? evet bakacak diyorsanız gidin.

Yani gitseniz de gitmeseniz de her şartta evladınızı emanet edebileceğiniz tek kişiler aileniz gibi duruyor eski kocadan bir cacık olmaz gibi. Almaz dimi çocuğunu 6 aylığına?
Hani boşanma şartlarınızı bilmiyorum bazı babalar boşanınca da çocuklarıyla her gün bir aradalar

Ne güzel bir babanız varmış bakın ne güzel hatırlıyorsunuz , oğlunuz küçük belki üzülecek özleyecek ama büyüdüğü zaman onun için yaptığınız fedakarlığın farkında olacak ayrıca yaşıtları arasında prestijli bir mesleğiniz olacak gururla söyleyebileceği bence

Yabanci dilin varsa evde oturdugun yerde de 30-40.000 tl kazanirsin. Kafa calisiyorsa tabi. Ben 60.000tl kazaniyorum, tabiki Benim cabamla. Ama Bilmiyorum, var Öyle cocuklari birakip giden anneler, ama Ben asla yapmazdim. Dünyanin parasi Icin de degil. Büyük bir Bosluk yaratirsin

Çok para tatlı gelir sonra 6 ay daha gidersiniz çocuk zaten babası ilgilenmiyor sizde olmayınca çok zor.Şu an zaten çalışıyorsunuz yabancı dilinizle başka işlere bakmayı deneyin çocuğa bunu yapmayın sadece siz varsınız şu an onun için. 6 ay çalışıp geri geldiğinizde bir kaç ay zaten iş ararken o para harcanır

çocuğa iyi bir gelecek sağlamak için gidin çocukların buna ihtiyacı var türkiye gibi bir ülkede

Hazır çocuğunuza bakan güvenilir birisi varken bence gidin, benim de kızım 6,5 yaşında, yalnız yaşıyoruz ve ben dış satış pazarlama uzmanıyım. Benim mesleğim sık sık yurtdışı seyahat gerektiriyor ama ben kızımı bırakıp gidemediğim için mesleğimi yapamıyorum, hatta şu an işsizim bu yüzden. Çünkü çok seçip, ince eleyip sık dokuyorum iş konusunda. Sizin arkanızda kapı gibi aileniz varmış. Bu büyük şans. Bence bunu değerlendirin ve gidin. Arkadaşların tavsiyesine uyun ve bunu çocuğunuzla çıkacağınız bir maceraya dönüştürün. Benim kızım hala babası ile evli iken gidebildiğim ülkelere onu ne zaman götüreceğimi sorar..

2 yabancı dil biliyorum, 3. sü yolda ama ben öyle bir iş bulamadım. Siz ne iş yapıyorsunuz ki?

Ben yapamazdım.
Ama siz yapabilirseniz , gidin.
6 ayda kenara koyabildiğiniz birikim gibi durur. Aksi durumlarda bir güven hissettirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…