Dolgun maaşlı bir iş ancak :(

Bu gemi işlerinin %99u yalan diye haberler çıkıyor, neden size 50 bin maaş versinler ki, öğretmenler bile asgari ücret alırken...

25 nerede
Asgari ücret alıyorum yol parasına gidiyor zaten yarisi
Bu gemi işlerinin %99u yalan diye haberler çıkıyor, neden size 50 bin maaş versinler ki, öğretmenler bile asgari ücret alırken...
Arkadaşım ön büro müdürü gemide şu an

Bi kerelik de olsa giderdim kazandığım parayla da bi ev almaya çalışırdım Hem kendim Hem çocuğumun geleceği için. Ama geldiğinizde tekrar iş bulabilecek misiniz. Omür boyu böyle calisilmaz

Arada kalmazdim. Cocugu anneanneye babaanneye birakanlarin sonradan cok pisman oldugunu biliyorum. Cocugumu bu yasta asla yalniz birakmazdim.

Ben olsam giderim. Çevremde eşinden boşanmış bu şekilde uzakta çalışmak zorunda olan tanıdıklarım var. Evet biraz zor ama evladınızı kimseye muhtaç etmeden standartları yüksek olarak yetiştirmek için buna mecbursunuz. Ayrıca sakın kendinizi suçlamayın, sizi buna iten en büyük sebep babasının beş para etmezliği. Hem anne hem baba olmanızın suçlusu siz değilsiniz.

Sürekli yapamam ben, ama 1 2 sefer belki
Baba ortada yok siz 6 ay yoksunuz. 6.5 kritik bir yaş bence. 8 9 olsa belki diyorum
Geri dönüşte iş bulabilirmisiniz oda önemli
Ama sürekli asla dusunmem o çocuğun size ihtiyacı var baba ztn ortada yok
Birde bende benzer bir ayrılık korkusu yaşadım hala o telaş aklımda, bize kısmet olmadı ama hiç istememiştim

Sana benzer durumdayım. 1 hafta gel 6 aylık maaş deseler gitmem. Bizim çocuklarımızın bir kanadı zaten kırık, diğerini de ben kıramam.
Ben boşandıktan 3 gün sonra ev taşıyordum. Oğlum okulda kızım kreşteydi.
Neyse oğluma dedim ki annecim güvenlik ablanın haberi var. Ev taşıyacağım yetişemezsem yanında bekle. Tamam dedi. 15 dakika beklemiş sonra beni aradı ağladı. Maksimum 45 dakika sonra almış oldum. Ben de bıraktım sanmış canım yavrum.
Bebeğim desen tuvalete gitsem üzülüyor. Neyse bence psikolog fikri al çok ihtiyacın varsa

Ben giderdim, gitmeden hem içimi rahatlatmak hem de çocuğun düşüncesini öğrenmek için uzmandan yardım alırdım. Uzman yönlendirmesi ile durumu anlatır, fikrinin ne olduğunu sorardım. Tabii gitme sebebini de anladığından emin olarak.

Gezmeye gitmiyorsunuz ki. Geleceğiniz garanti altında değil, her an ayrı eve çıkmanız da gerekebilir, o zaman ne yapacaksınız?

Burada ben gitmezdim yazanlara bakmayın. Kimsenin hayat şartları aynı değil.

Gitmezdim. 5.5 yaşında kızım var. Herşey de para değil, çocuğun size en çok ihtiyacı olduğu dönemler. Olay sadece bakmak yedirmek içirmek değil ki dede anneanne yeri gelir bizden iyi doyurup bakarlar eyvallah ama o çocuk ruhunda açılan yaraları sarmak için psikolog psikolog gezmesin sonra yetişkinlikte...

Ailem çalıştığı için öğlenci olduğum bir sene anneannemlerde kalmıştım. Haftasonu eve geliyordum ve annemler haftaiçi bir akşam oraya geliyordu. 9 yaşındaydım, o akşam onlar hiderken her seferinde ağlıyordum. Buna rağmen yaşadığım üzüntüyü hiç unutmam. Bence bir uzmana danışın

Anneanne ve dedenin durumuna göre degisir. Ben o yaşlarımı hatırlıyorum, çok seviyordum onlar ile kalmayı. Ama eger sıkıntılı iseler, zoraki bakıyorlarsa ilgisizlerse o zaman durum degisir.
Eğer anneniz gonullu ise giderdim, bu fırsatı kaçırmazdim.

Zaten bu planım seneye için
2.sjnifa gidiyor olacak insallah
bu seneden geçti kontratlar yapildi.
ama ben şimdiden (Allah nasip ederse tabi ) 1 dakika sonramiz belli değil ama yine de bir planı olmalı insanın bu hayatta

Bilemiyorum bakalım zaman ne gösterecek ama dediğiniz gibi bir güvence lazım Allah esirgesin
Yalnız kalsam bu hayatta kazandığım birkaç bin TL ile nasıl geçirebilirim off

Gerçekten ben de merak ettim ne iş yaptığınızı.

Bu nasıl oluyor?

Ben 3-4 ay 4-5 yaşlarında iş için bıraktım. Önce her hafta sonu sonra iki haftada bir geldim. Bazen o geldi. Yine de çok zor oldu. 6 ay aralıksız zor olur. Onu goturemez misiniz. yaza denk getirip biraz da okuldan gider.

Döndüğünüzde ne iş yapacaksiniz. Her 6 ay da bir gidecek misiniz. 3 yıl son yorulmayacak misiniz tekrar bir iş bulmaniz zor olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…