- 16 Eylül 2022
- 796
- 420
- 18
- 32
- Konu Sahibi Lonely single girl
-
25 neredeGidebilirdim ama bilmiyorum ya
Çok zor bir karar
6,5 yaşta çocuktan ayrı kalmak
Ben gitmezdim galiba
Döndüğünde çocuğun 7 yasında olacak
En ihtiyaç duyduğu zamanlarda yanında olmayacaksın
Dönünce başka iş bulacağın belli mi
O da belli değil
Şu an 25 alıyorsan o da kötü bir maaş değil bence
Arkadaşım ön büro müdürü gemide şu anBu gemi işlerinin %99u yalan diye haberler çıkıyor, neden size 50 bin maaş versinler ki, öğretmenler bile asgari ücret alırken...
Bi kerelik de olsa giderdim kazandığım parayla da bi ev almaya çalışırdım Hem kendim Hem çocuğumun geleceği için. Ama geldiğinizde tekrar iş bulabilecek misiniz. Omür boyu böyle calisilmazSelam kızlar
Eski eşimle 3 sene önce kadar boşandık
Aslında 5_6 sene fiilen boş yaşıyorduk ama neyse
Ailemin yanındayım
Şu an 1.sinifa giden 6.5 yaşında oğlum var
Ben çalışıyorum aldığım maaştan geriye kalan hiçbir şey almazsam 4 bin küsür tl aylık
Hem de kira vermiyorum, yeme içmeye de yardımcı oluyor ailem düşünün bir de onlar olsa ne olacak
.
.her neyse
Çok iyi derecede yabancı dilim var ve beni arkadaşlar Cruise gemisine çağırıyorlar
Aylık maaş asagi yukari 50.000 tl bahşiş haric
.
Hesapladım burada 25 ayda kazandığımı orada 2 ayda kazanıyorum
.
Amaaa 6 ay çocuğumdan uzak kalmam lazım
Tamam gözüm arkada kalmaz anneannesi dedesi gayet iyi bakıyorlar ama
Hem özlerim hem babası yok zaten boyu posu devrilesice kac kez dedim gel diye gelmiyor
Daha birkaç gün önce mesaj attım bak nisanda ara tatilde gel özledi cocuk diye
Gelmiyor yapacak bir şey yok neyse ramazan günü bir şey demeyeyim
.
Bir de annesinden uzak kalsın istemiyorum ama bir yandan da neredeyse 3 buçuk senede kazanacağım parayı 6 ayda kazanıyorum
Çok arada kaldım
Siz olsaydınız ne yapardınız?
O zaman başla bence25 nerede
Asgari ücret alıyorum yol parasına gidiyor zaten yarisi
Arkadaşım ön büro müdürü gemide şu an
Arada kalmazdim. Cocugu anneanneye babaanneye birakanlarin sonradan cok pisman oldugunu biliyorum. Cocugumu bu yasta asla yalniz birakmazdim.Selam kızlar
Ailemin yanındayım
Ben çalışıyorum aldığım maaştan geriye kalan hiçbir şey almazsam 4 bin küsür tl aylık
Hem de kira vermiyorum, yeme içmeye de yardımcı oluyor ailem düşünün bir de onlar olsa ne olacak
.
.her neyse
Çok iyi derecede yabancı dilim var ve beni arkadaşlar Cruise gemisine çağırıyorlar
.
.
Hem özlerim hem babası yok zaten boyu posu devrilesice kac kez dedim gel diye gelmiyor
.
Bir de annesinden uzak kalsın istemiyorum ama bir yandan da neredeyse 3 buçuk senede kazanacağım parayı 6 ayda kazanıyorum
Çok arada kaldım
Gitmezdim. 5.5 yaşında kızım var. Herşey de para değil, çocuğun size en çok ihtiyacı olduğu dönemler. Olay sadece bakmak yedirmek içirmek değil ki dede anneanne yeri gelir bizden iyi doyurup bakarlar eyvallah ama o çocuk ruhunda açılan yaraları sarmak için psikolog psikolog gezmesin sonra yetişkinlikte...Selam kızlar
Ailemin yanındayım
.
.her neyse
.
.
.
Çok arada kaldım
Gerçekten ben de merak ettim ne iş yaptığınızı.Yabanci dilin varsa evde oturdugun yerde de 30-40.000 tl kazanirsin. Kafa calisiyorsa tabi. Ben 60.000tl kazaniyorum, tabiki Benim cabamla. Ama Bilmiyorum, var Öyle cocuklari birakip giden anneler, ama Ben asla yapmazdim. Dünyanin parasi Icin de degil. Büyük bir Bosluk yaratirsin
Bu nasıl oluyor?Yabanci dilin varsa evde oturdugun yerde de 30-40.000 tl kazanirsin. Kafa calisiyorsa tabi. Ben 60.000tl kazaniyorum, tabiki Benim cabamla. Ama Bilmiyorum, var Öyle cocuklari birakip giden anneler, ama Ben asla yapmazdim. Dünyanin parasi Icin de degil. Büyük bir Bosluk yaratirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?