- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi Lonely single girl
-
Turizm sektöründeyim. Tecrubeliyim, İngilizce ileri seviye Rusça misafirleri karşılayacak seviyede biliyorumYaaa kıyamam(
Bilemedim
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?
Yabancı diliniz varsa aslında pek çok iş yapabilirsiniz.
Lojistik sektörüne girebilirsiniz , yabancı dil isteyen çağrı merkezlerine girebilirsiniz , özel ders verebilirsiniz , ithalat - ihracat firmalarına girebilirsiniz.
Turizm sektöründe çalışabilirsiniz vs vs
Aslında yapacak çok iş var
Siz o kadar dil bilirken asgari ücrete ne iş yapıyorsunuz ki merak ettim doğrusu
Bilemedim kiTurizm sektöründeyim. Tecrubeliyim, İngilizce ileri seviye Rusça misafirleri karşılayacak seviyede biliyorum
Ama şehir küçük şehirdeki tek yüksek yıldızlı oteldeyim o da bu parayı veriyor işine gelirse diyorlar yani
Şu an burada başka iş bulma şansı yok olan da zaten buradan iyi olamaz en azından takim elbisemi giyip çalışıyorum resepsiyonda. Buradan çıksam en fazla market işi olur onu da biliyorsunuz yani
Şehir vermeyeyim yerim yurdum belli olmasın:) ailem burada kira vermiyoruz,oğlumla ilgileniyorlar. bir de kira verdigimi dusunemiyorum
Ailen ve kardesin ne tepki verdi cirkef cumlelere?Satmak istemeyi bırakın daha bizimkiler sağlıklarında ,
kardesimjn evlendiği kız 2 senelik gelin yani o zamanlar yaşı 26 falan,
(Ben başka şehirde oturuyordum yaz tatiline gelmiştim 15_20 günlüğüne,)
Bir sekilde cıngar çıkarıp ,bu ev benim defol git kendi kocanın memleketine diyen biri .
Anneme annesinden 4 fındık ağaçlık yer kalmıştı orası için ilk günden buraya güzel ev dikilir şuraya da garaj yaparız diyen birileri
.
Yani bir garantimiz yok
Tamam şu an onlara güveniyorum ama hiçbir birikimim yok
Rabbım başımızdan eksik etmesin onlari
İşte o zaman yanarım
Güveniyorum evladımı teslim ediyorum
Yalnız başımayım yani normalde onlar olmasa
Konuya yabancıyım bu seferyok arkadas yatarak kazandıgını soylemis evden ona bianen yazdık
Ev alır mısın bilmiyorum da araba kesin alırsın:) Cocugunuz rahat ederEv almak gibi bir niyetim yok kızlar sadece güvence için bir miktar birikim amacim
Araba konusunda sıkıntı yok babam sağ olsun özel soforlugumuzu yapiyor çoğu zaman :) kıyamam yaEv alır mısın bilmiyorum da araba kesin alırsın:) Cocugunuz rahat eder
Dil kurslarına (sadece ingilizce değil almanca, fransızca, ispanyolca gibi bir dil daha) bir müzik aleti kursu, bir de ilgilendiği sporun kursu. Dedim ya sadece 1 kere değil 6-7 kez gitseniz cocuğun gelişimine çooook katkı sağlar. Ne öğrenilirse en kolay çocuklukta öğrenilir. Beyin boş çünkü. Bu sebeple diyorum gidin. Beni de anneannem ve teyzem büyüttü 4 sene. Annemi babamı özledim mi evet çok ama benim görüntülü konuşma şansım bile yoktu telefonla bile aksamları konuşurduk cep teli yoktu. Şimdi uzak mesafe yakın oldu. Hiç korkmayın bir defa da değil çocuğunuza destek vermek amacıyla dönem dönem hep gidin. Çocuğunuz iyi eğitim alsınAraba konusunda sıkıntı yok babam sağ olsun özel soforlugumuzu yapiyor çoğu zaman :) kıyamam ya
Dolmuşla takılıyoruz ama genelde babamin arabasiyla da gidiyoruz
Araba luks şu an benim için
Kurslara göndermek istiyorum çocuğumu
Acayip müzik kulağı ,yeteneği var ama evde harcanıyor ve maddi durumumu iyilestiremezwem de öyle olacak Allah korusun
Allah daha güzel bir kapı açsın size, çocuğunuzla doya doya vakit geçirebileceğiniz.Ya kızlar tam kendimi psikolojik olarak hazırlamıştım ki gitmeye
Dün akşam oğlum bana sarılıp yatarken dedi ki
Sende bi koku var
Ben de dedim ki olabilir 3 gündür aynı kıyafeti giyiyorum
(Sıcak tutan bir hırkam var da )
Neyse o da dedi ki
Yok yok güzel anne kokusu var
Ooyy dedim yerim seni yaa
.
Neyse az önce de beni işe uğurladı
Tam arabaya binecegim zaman dedi ki
Annecim keşke çiçek bahçemiz olsaydı, sana her gün çiçek toplayıp verebilirdim
.
Yaa bilemiyorum bir yandan hayatın gerçekleri
Bir yandan böyle hassas bir çocuk
Sanırsam yapamayacağım gibi Ama bakalım Allah kerim belki o zamana kadar daha iyi bir iş fırsatı çıkar karşıma
Hak ettiğim maaşı alabileceğim
Hayırlısı hakkimizda
.
yok ya yapamayacağım bence
Bu duadan 5 ay sonra atandımAllah daha güzel bir kapı açsın size, çocuğunuzla doya doya vakit geçirebileceğiniz.
Maşallah ne güzel!Bu duadan 5 ay sonra atandımAllah razı olsun sizden ve sizin gibi dua edenlerden
Amin hepimizinMaşallah ne güzel!
Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah arkadaşım.
Çok sevindim hayırlı olsun sizeBu duadan 5 ay sonra atandımAllah razı olsun sizden ve sizin gibi dua edenlerden
Arkadaşlar ben kamuya atandım gemiye gitmeme gerek kalmadı çok şüküro kadar sıkıntı etmiştim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?