Dolgun maaşlı bir iş ancak :(

Turizm sektöründeyim. Tecrubeliyim, İngilizce ileri seviye Rusça misafirleri karşılayacak seviyede biliyorum
Ama şehir küçük şehirdeki tek yüksek yıldızlı oteldeyim o da bu parayı veriyor işine gelirse diyorlar yani
Şu an burada başka iş bulma şansı yok olan da zaten buradan iyi olamaz en azından takim elbisemi giyip çalışıyorum resepsiyonda. Buradan çıksam en fazla market işi olur onu da biliyorsunuz yani
Şehir vermeyeyim yerim yurdum belli olmasın:) ailem burada kira vermiyoruz,oğlumla ilgileniyorlar. bir de kira verdigimi dusunemiyorum

Bilemedim ki
Keşke daha büyük bir şehirde iş bulma şansınız olsaydı
Küçük yerde olduğunuz için bu şartlarda yaşıyorsunuz.

Ailen ve kardesin ne tepki verdi cirkef cumlelere?

Zor bir karar gerçekten.
Benimde 6.5 yaşında oğlum var.
Gitmeyi isterdim ama gidemezdim sanırım.
Kazanacağınız para 300 bin olacak.
Bir ev alabilmeniz için süreklilik arz etmesi gerekiyor.
Evler malum oldukça yüksek.

Ev alır mısın bilmiyorum da araba kesin alırsın:) Cocugunuz rahat eder
Araba konusunda sıkıntı yok babam sağ olsun özel soforlugumuzu yapiyor çoğu zaman :) kıyamam ya
Dolmuşla takılıyoruz ama genelde babamin arabasiyla da gidiyoruz
Araba luks şu an benim için
Kurslara göndermek istiyorum çocuğumu
Acayip müzik kulağı ,yeteneği var ama evde harcanıyor ve maddi durumumu iyilestiremezwem de öyle olacak Allah korusun

Dil kurslarına (sadece ingilizce değil almanca, fransızca, ispanyolca gibi bir dil daha) bir müzik aleti kursu, bir de ilgilendiği sporun kursu. Dedim ya sadece 1 kere değil 6-7 kez gitseniz cocuğun gelişimine çooook katkı sağlar. Ne öğrenilirse en kolay çocuklukta öğrenilir. Beyin boş çünkü. Bu sebeple diyorum gidin. Beni de anneannem ve teyzem büyüttü 4 sene. Annemi babamı özledim mi evet çok ama benim görüntülü konuşma şansım bile yoktu telefonla bile aksamları konuşurduk cep teli yoktu. Şimdi uzak mesafe yakın oldu. Hiç korkmayın bir defa da değil çocuğunuza destek vermek amacıyla dönem dönem hep gidin. Çocuğunuz iyi eğitim alsın

Allah daha güzel bir kapı açsın size, çocuğunuzla doya doya vakit geçirebileceğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…