- 14 Haziran 2022
- 369
- 788
- 33
- Konu Sahibi Lonely single girl
-
Ney Nasil oluyor ?Bu nasıl oluyor?
Solar panelleri satiyorum telefondaGerçekten ben de merak ettim ne iş yaptığınızı.
Almancaniz var mi diye sormustum anlamadim Simdi Problem ne? Tabiki de ana dili seviyesi gerek, almancaniz var mi diye birisi sordugunda,kesinlike A1 seviyesinden bahsedilmiyor :) ama Evet, kafa calisacak !!Benim var, bahsettiğiniz is çağrı merkezi/satış tarzı bişey muhtemelen. Onun içinde anadil seviyesinde dil isteniyor sanırım. Yani kafanız çalışıyorsa falan filanla olmaz o iş.
En çok sizinki çalışıyor sanırım hayırlı işler.Solar panelleri satiyorum telefondaalmancam ana dili seviyesi, beyn calismasi lazim hepsi bu
Bana hiç inandırıcı gelmedi.25 nerede
Asgari ücret alıyorum yol parasına gidiyor zaten yarisi
Arkadaşım ön büro müdürü gemide şu an
İnanın diye zorladığımı hatırlamıyorum hanimefendiBana hiç inandırıcı gelmedi.
Kafa calismasiyla ne alakası var acaba, laf cambazligiyla satış yapiyorsunuzdur.Almancaniz var mi diye sormustum anlamadim Simdi Problem ne? Tabiki de ana dili seviyesi gerek, almancaniz var mi diye birisi sordugunda,kesinlike A1 seviyesinden bahsedilmiyor :) ama Evet, kafa calisacak !!
Problem güneş paneli satmayı kafa çalıştırmak olarak görmeniz. Almanya'da doğmuş lise mezunu biri gayet rahatlıkla yapar bu işi...Almancaniz var mi diye sormustum anlamadim Simdi Problem ne? Tabiki de ana dili seviyesi gerek, almancaniz var mi diye birisi sordugunda,kesinlike A1 seviyesinden bahsedilmiyor :) ama Evet, kafa calisacak !!
Eşim native dedignz ücreti eşim bile hiç almadı hatta sayılı kolejde en son verdkleri teklifi duysanız yuh dersinizYabanci dilin varsa evde oturdugun yerde de 30-40.000 tl kazanirsin. Kafa calisiyorsa tabi. Ben 60.000tl kazaniyorum, tabiki Benim cabamla. Ama Bilmiyorum, var Öyle cocuklari birakip giden anneler, ama Ben asla yapmazdim. Dünyanin parasi Icin de degil. Büyük bir Bosluk yaratirsin
Yabancı call center sanırım Euro ile maaştan dolayı sanırım bu şekilde oluyorAlmancaniz var mi?
Bazen insanların yaptığı işleri hafife alıyoruz ama öyle olsa her Almanca bilen satış pazarlama işi yapsa tamam bu iş. Ama telefondan pazarlama/ satış işi için ciddi ciddi kafa çalıştırmak lazım.Problem güneş paneli satmayı kafa çalıştırmak olarak görmeniz. Almanya'da doğmuş lise mezunu biri gayet rahatlıkla yapar bu işi...
PekiBazen insanların yaptığı işleri hafife alıyoruz ama öyle olsa her Almanca bilen satış pazarlama işi yapsa tamam bu iş. Ama telefondan pazarlama/ satış işi için ciddi ciddi kafa çalıştırmak lazım.
KOSGEB hocasym ama hiç girişimci değilim çünkü o kadar ayrıntı biliyrm ki olasılık hesabından zararı göze alamyrm. Pazarlama yönüm de iyi değil ama baştan sona aşamaları biliyorum. Yani her bilen her işi yapsaydı keşke ben de girişimci olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?