Döllenemeyen yumurta ve yumurta şekil bozukluğu !!!

Canın merhaba benimde aynı sorunlarım var hangi doktora hangi merkeze gittin yardımcı olabilir misin şimdiden tsk ederim
samsundayim ben takiplerimi burdaki doktorum yapti.islemlerin tamami ankara anatolia tup bebekde prof hakan yarali tarafindan yapildi

Ankarada nereye gitmiştiniz tedavi için

Aynen canım benimde tahlillerde ultrasonda hiç bir sorun yok ama alındıktan sonra şekil bozukluğu olduğunu dölleme işlemine bile geçilmeden yapıda şekil bozukluk luğu olduğu içşn iptal ediliyor nasıl bş tedavi uygulanması gerekiyor bu şekilde sonuç almış kişiler varsa lütfen yazsın

oncelikle d vitaminin yumurta seklinde etken oldugunu ogrendim.ilk tedavimde hic bakilmamisti bu vitamine.2.tedavide ilk bakilan degerlerdeb biriydi.birde yumurtanin seklini daha fazla bozmamak icin dollenmeyi spermi yumurtanin yanina koyarak yapmayi deniyorlar.ya tutarsa yani.2.tedavimde mikroenjeksiyon yapildi.yani sperm yumurtanin icine enjekte edildi.dedigim gibi isinin ehli merkez ve laboratuarlar tup bebekte cok ama cok onemli

Benim şekil bozukluğu olduğu için dölleme işlemi denemçnmiyor bile canım bütün emek ilaç herşey çöpe gidiyor benim d vitaminim 4ve ilk defa senden duydum etkili olduğunu o kadar doktora gittim ne kadar ilginç kesinlikle merkez br doktor çok önemli hakan yarali ile ilgili de baya kötü yorumlar yapılmış şaşırdım artık nereye kimr gideceğimi

yumurtalarda granül olduğu nasıl tespit edildi ... ayrıca granül neydi ?

merhabalar, iki tüp bebek denemem oldu ve ilkinde 19 yumurtama rağmen hiçbir yumurtam döllenmedi. daha sonra merkezimi değiştirdim ve diğer merkeze de 7 tane yumurtamdan ikisi döllendi ve transfer yapılamadan döllenmesi durdu. yumurtamın dışında kabuk yokmuş. sizlerden de böyle bir sorunu olan arkadaşlar gördüm. hamile kalan ya da olumlu gelişmeler yaşayan varsa bildirirseniz çok sevinirim. şuan uzun protokol başlandı ve kabuklu olan yumurtam olursa ondan alıp olgun yumurtama ekleyip döllenme sağlayacaklarmış. tabi olgun ve kabuklu yumurtam olursa. Kabuksuz yumurtalar sperm verilince dağılırmış ve çoklu gebelik açısından risk olabilirmiş. şimdiden teşekkürler

durumun değişik geldi merkez değiştirmen iyi olmuş anladığım kadarı ile 3.cüye başlamışssın gıda takviyesi kullanıyormusun ? bende döllenme sıkıntısı vardı ben hayıt tohumu çayı kullandım harnup pekmezi içtim bir takım vitaminler kullandım aşılama ile hamile kaldım düşük yptım ama olsun bir mucizeydi benim için birde en önemlisi kilo verdim yediklerime çok dikkat ettim diyetisyen yardımı aldım yumurta kalitesi için

Çok teşekkürler paylaşımın için.Durumum cok azla görülen bir şey değilmiş. 3. Tedavime 2. Merkezimle devam ediyorum çünkü nedenini onlar buldu.doktorum Neofortil, koenzim Q10 başladı. Bunları kullanıyorum.Ayrıca arı sütü bal polen kendim başladım. Benim gibi olup hamile kalanlar olmuş ama biraz zor sanırım durumum. Hepimizin gönlüne göre oldu. İnşallah

Arkadaşlar merhaba aynı durum bizdede mevcut döllenme sorunu. Pkoluyum bu 3.tedavim.
1.tedavide 60 yumurta 48 olgun 13 döllenen hergün eksilerek sayıda azalma 2tane 5.gün (birisi dördüncü gün görünümünde)donmuş embriyo transferi sonuç negatif.
2.tedavide 17 yumurta 10 olgun 2 döllenen 2.gün gelişimi durdu transfer iptal
3.tedavide 23 yumurta 16 olgun 2 döllenen birimci gün sonucu 2.gün 2 embiriyo daha döllendi durumlarının çok güzel olduğunun haberini aldık.
3.günde 4 tane 1.kalite olarak donduruldu.
Transferim büyük ihtimal nisanda olucak doktor çok umutlu konuştu son tedavide.
1.tedavi istanbul tüp bebek 2ve3.tedavi izmir medicalparkta.
Son tedavi öncesi 7 kilo verdim 3 adet farklı vitamin kullandım.
İnşallah olumlu olur sonucumuz ben inanıyorum bu sefer olucağına

Qenzim bende kullandım ama son tedavimde işe yaramadı . Günlük kısa yürüyüşler yapmanı öneririm stres azaltıyor
Pko da kilo önemli diye biliyorum fazla kilon varsa verdin mi büyük oranda olumlu yansıyor tedaviye

Doktor şansı arttırmak adına vermemi söyledi öylelikle verdim inşallah fayda sağlar. Pkolu olduğumu öğrendiğimde 43 kiloydum

Kızlar bu yazdıklarınızyazdiklariniz boş folikul sendromu mu oluyor benim 20 yumurtam toplandı biri dolu çıktı dediler o da kalitesiz dollenmis

Slm bayanlar bende de aynı sorun var.iki asilama iki tup negatifim var.ilk tup te 7 yumurta hicbiri dollenmedi ikincinci de 12 yumurta 1 tanesi dollendi gelisimi durdu oda iptal..aarastirirken buldum yazmak istedim Allah im herkesin yardimcisi olsun

Şuan ne durumdasınız

Ikinci iptal bu pazar belli oldu drla görüşmeye gidecez bir yol gösterir mi bilmiyorum. Ilki başka merkezdeydi ikinci farkli bir merkezde ve calsiyum kullanıldı galiba özel bir sivida beklettik dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…