Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EMinim bu sefer kaliteli yumurtan çıkacak vitaminler çok iyi geliyor.güzel haberlerini bekliyoruz bol şansBen de yumurta sayısında hormonlarda hiç sıkıntı yok.sıkıntı kalitede.3 ay boyunca vitamin takviyesi aldım.bugün opum var.umarım 1 tane bile olsa kaliteli yumurta oluşur
Canim naptin yumurtalar toplandimi yarinmi bilgi vericekler.inslalah bolca kaliteli yumurtan olmustur.Ben de yumurta sayısında hormonlarda hiç sıkıntı yok.sıkıntı kalitede.3 ay boyunca vitamin takviyesi aldım.bugün opum var.umarım 1 tane bile olsa kaliteli yumurta oluşur
Ikisindede dollenme olmadimi bunun cozumu yokmu peki napicaz cok zor bi durum.allah yardımcımız olsun.Aynısı bende oldu yumurta sayım iyi ama kalite kötü 3. Ye hazırlanıyorum
Böyle güzel bir günde umarım o yumurtalar sana evlat olarak döner . Bütün anne olmak isteyenlerin ,annelerin anneler günü kutlu olsun6 yumurta toplandı kalitelerini bilemiyorum umarım iyi olur.eğer kaliteli olursa taze transfir olcam
Malesef olmadı 3. Ye de korkuyorum aynısı olacak diye çözümü nedir ben de bilemiyorumIkisindede dollenme olmadimi bunun cozumu yokmu peki napicaz cok zor bi durum.allah yardımcımız olsun.
Ayy bu şahane bir haber inşallah ilerlesinler güzel güzel çok sevindimKızlar çok şükür 6 yumurtadan 3 ü döllenmiş.daha önce 8 yumurtadan 8i de imha olmuştu daha ilk günden.demek ki kalite artabiliyor bu bile benim için umut.şimdi gün gün gelişimlere bakılacak inşallah güzel olur.
Merhaba ben 3 ay boyunca impryl ve artmed kullandım.aynı zamanda 5 ay boyunca hiç aksatmadan spor yaptım zayıf olduğum için.çünkü spor kan dolaşımını arttırıyor yumurtalıkları besliyor.bir de diyetisyen gözetiminde akdeniz usulü beslendim.ayda iki kere et yedim zeytinyağı avokado gibi besinler tükettim.genellikle omega 3 yönünden zengin ürünler yedim.paketli gıdadan uzak durdum.Cok sevindim canim neeler kullanmistim artmasi icin.inslalh kalitlei embriyolar olur ve tutunurlar simsiki.
Neden illa 5.gün arıyorlar.3.gün tutun da çok.keşke 3.gün deneseniz.ilaçlar çok zor süreç insanı yıpratıyor.benim de ilk tedavimde adetin 2.günü 4 folikül görmüştü ve rezervin az demişti 3 ay vitamin kullandım.bu tedavimde adetin 2. Günü 8 folikül gördü yani dediğiniz gibi vitaminler işe yarıyorÜzülmeyin benim de çok az yumurta çıkıyor omlarım da azı dölleniyor beşinci güne giden embriyoyu buluncaya kadar toplamaya devam edeceğiz insan zamanla kabulleniyor.birkaç ay vitamin takviyeleri alın doktorunuz söyler zaten bir sonrakinde faydası olacağına Eminim