Tabi ki de. Böyle birşeyi kabul etmemek kafayı kuma sokmak gibi birşey . Malum bazı örnekli diziler var. Onlardan sonra dahada artmadimi bu olaylar ? Bir nevi izin gibi bişi. Çok ünlü oyuncular bunu yapiyorsa bizde yaparız diyen cahil de çok ayrıca. Birde haberlerde bir marifetmis gibi gösteriliyor. Daha çok kitleye yayılıyor bu yanlışlar. Düşünün bir dizide ki kötü karakteri gerçek hayatta linç ediliyor. Diziyi gerçek saniyorlar.. daha ne olsun. Sapık yine sapiktir ama neden nasıl oldu. Bunuda göz ardı etmemek lazım. Bunun etkenleri de var elbette. Okuma oranın yerlerde olduğu hayatı bomboş sadece tv ve sosyal medya da geçen insanlar var. Aileler zaten çoğu dini ahlaki eğitim vermiyor arastirmiyorda. Birde tv etkeni görürse yapar. Tv yüzünden değili savunmak komik kısaca ... yoksa misal pikachu izleyip camdan atlayan çocuk vardı. Ozaman onun içinde varmış derdik. ..uygulama cok guzel,
ama RTUK ile ilgili kisim cok sacma. Insanlar izledikleri seylerden dolayi mi sapiklasiyor? Sapik olan zaten sapik
Telefonu nasıl yokmuş ya?süper bir proje, özgecanın telefonu olsa şimdi kurtulmuştu, onun yerine panik butonu olduğunu düşünün ama öyle bir sistem olacak ki o panik butonunu devre dışı bırakmaya çalışırken uyarı gidecek, yoksa onu da bozarlar,
Telefonu nasıl yokmuş ya?
kizdaki sansa bak yabozukmuş bi kaç gündür telefonsuzmuş yani
degnekcilik dedikleri ne? onu ben tam anlamadik, anlamak istiyorum
ay pislikler, bizim arabamizi boydan boya turkbukunde cizmislerdi bi kere. igrenc insanlar.park yeri terörü diyebiliriz sanırım, park ettiğin yer için senden haksız para ister vermezsen arabanı çizer falan..
cok dogru soylemissin ya. Okudum, hakikaten dedim.Bu önlemlerden önce herkesi şoför yapmamaları gerekiyor bunu bir kavrayabilseler. Gereken psikolojik testler uygulanıyor mu, belirli aralıklarla bu testler tekrarlanıyor mu bunlar da çok önemli. Adam uyuşturucu kullanıyormuş bir de. Böyle insanlara nasıl toplu taşıma aracı şoförü olabilme hakkı veriliyor bu kişiler neden asla denetlenmiyor bunu gerçekten çok merak ediyorum. Canımızı emanet ediyoruz ama hale bak. Çok mu zor her sene kan testini zorunlu tutmak ve kanında uyuşturucu madde tespit edilen şoförleri o görevden uzaklaştırmak?
Bence öyle olmamalı ama şoförlük mesleği biraz hiçbir şey olamadım bari şoför olayım, şoförlükte çok para var hemen bir plaka alayım mantığıyla yaklaşılan bir meslek durumunda. Sadece çok güzel araç kullanabilmek kesinlikle yeterli değil bana kalırsa. Bunu yanında çok da sağlam bir psikolojiye sahip olmak gerekiyor.cok dogru soylemissin ya. Okudum, hakikaten dedim.
bnde hep, minibus ve taksi soforlerinin egitilmesi gerektigini dusunurdum. cogu terbiyesiz, saygisiz ve ustelik zircahil.
Hepsi üst üste gelmiş, çok kötü..bozukmuş bi kaç gündür telefonsuzmuş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?