Dolmuş'ta para uzatma

Ay havaya bak kendisi girerken vermiş neden herkes vermiyormuş :KK53: Burası dolmuş tanıştırayım deseydiniz keşke.

ablam jipinden, yada özel limuzininden inip dolmuşa binmiş o yüzden durumu yadırgıyor olmasın:cool:yoksa minibüste herkes birbirinin ücretini uzatır bu kadar kasmasaymış:KK67:

insanlar gitgide tahammülsüz oluyor. uzat işte parayı bi yerine mi yapışacak. terbiyesiz ya. geçen de ben otobüse bindim. şişman bir bayan geldi binerken bile nefesi kesiliyordu yazık. oturanlardan genç bir çocuğun yanına gidip yer istedi. çocuk 16 yaşında anca vardı. kadın iki defa çocuktan yer istedi. çocuk oralı olmadı bile. benim kucağımda çocuğum vardı. yerimi bayana verdim. dizlerinde ağrı varmış ayakta duramıyormuş. ineceği durağa gelince iki gencin arasından geçmeye çalıştı geçemedi. gençler yol vermedi zaten. kadın da evladım bi yol verin de ineyim dedi. gençlerden biri kadını nasıl azarladı uçayım mı nereye gideyim diye. diğer genç kızdı tabi ona. geç kenara diye. kadın yazık ses etmeden indi. nasıl bir nesil yetişiyor aman ALLAHIM.

bazıları da binip yerleşiyor, sonra da para uzatıyor, bunu ben de sevmiyorum.. binince ver dmi?

Back
X