- 21 Eylül 2010
- 1.462
- 3.452
- 408
akrepcik Allah senden razı olsuunn, inşallah çok mutlu yuva kurarsın hayırlı evlatların oluur  .. şu kıl tüy derdime senin sayende çözüm bulmuş olduum.. çok şükür Allah'ıma.. daha 3 kere tarihlere uydum ve sonuç gerçekten çok çok iyi heleki koltukaltımda mükemmmeeel
.. şu kıl tüy derdime senin sayende çözüm bulmuş olduum.. çok şükür Allah'ıma.. daha 3 kere tarihlere uydum ve sonuç gerçekten çok çok iyi heleki koltukaltımda mükemmmeeel en son nisanın ilk tarihinde almıştım 3 hafta geçti o sert tek gözenekten 2-3 tüy çıkan koltukaltımdaki tüylerim resmen dokununca hissedilmiyor, ufacık yumuşacııkk, çok mutluyum cooookk
 en son nisanın ilk tarihinde almıştım 3 hafta geçti o sert tek gözenekten 2-3 tüy çıkan koltukaltımdaki tüylerim resmen dokununca hissedilmiyor, ufacık yumuşacııkk, çok mutluyum cooookk  inşallah bacaklarımdada koltukaltım kadar iyi sonuç alırım pazartesiyi iple çekiyorum
 inşallah bacaklarımdada koltukaltım kadar iyi sonuç alırım pazartesiyi iple çekiyorum 

.. şu kıl tüy derdime senin sayende çözüm bulmuş olduum.. çok şükür Allah'ıma.. daha 3 kere tarihlere uydum ve sonuç gerçekten çok çok iyi heleki koltukaltımda mükemmmeeel
.. şu kıl tüy derdime senin sayende çözüm bulmuş olduum.. çok şükür Allah'ıma.. daha 3 kere tarihlere uydum ve sonuç gerçekten çok çok iyi heleki koltukaltımda mükemmmeeel en son nisanın ilk tarihinde almıştım 3 hafta geçti o sert tek gözenekten 2-3 tüy çıkan koltukaltımdaki tüylerim resmen dokununca hissedilmiyor, ufacık yumuşacııkk, çok mutluyum cooookk
 en son nisanın ilk tarihinde almıştım 3 hafta geçti o sert tek gözenekten 2-3 tüy çıkan koltukaltımdaki tüylerim resmen dokununca hissedilmiyor, ufacık yumuşacııkk, çok mutluyum cooookk  inşallah bacaklarımdada koltukaltım kadar iyi sonuç alırım pazartesiyi iple çekiyorum
 inşallah bacaklarımdada koltukaltım kadar iyi sonuç alırım pazartesiyi iple çekiyorum 

toz halinde olanı yani
 toz halinde olanı yani

senin yazılarının aynısını bende bu ay kendimde farkettim, pamuk koltukaltı tüylerim yanında diken gibi kalıyor
 senin yazılarının aynısını bende bu ay kendimde farkettim, pamuk koltukaltı tüylerim yanında diken gibi kalıyor  bunu ben bu ay daha net anladım, bünyeye göre değişiyor tabi bunun süresi. benimkiler eskiden kalın ve simsiyahtı. şimdi ise kahverengileşmiş bi şekil olmuş
 bunu ben bu ay daha net anladım, bünyeye göre değişiyor tabi bunun süresi. benimkiler eskiden kalın ve simsiyahtı. şimdi ise kahverengileşmiş bi şekil olmuş