Börekler Domatesli Bayıldım Böreği (Resimli)

wooww
Tekrar ellerine sağlık gülüm
resimli olunca daha bir güzel oluyor
pastane börekleri gibi olmuş inan ki..

canımm teşekkür ederim sayendeee :1hug:
senin hep yaptıklarını takip ediyorum libyanacım alkisalkisalkis
polkeki denedim böreği denedim şimdi gözüm eti puftaaa delikafadulden

canımm teşekkür ederim sayendeee :1hug:
senin hep yaptıklarını takip ediyorum libyanacım alkisalkisalkis
polkeki denedim böreği denedim şimdi gözüm eti puftaaa delikafadulden

ee hadi kolay gelsin diyelimkaydirigubbakcemile5
inşallah onu da beğenirsiniz
mujx

ınşallah arkadaşım..
umarım beğenirsiniz ..
:) afiyet olsun

Öyle mi foto var mıydı balım
unuttum sanırım utanan Liby smili
ellerine sağlık tekrar

yok tatlım ya makınam olsa çekcem ,çok guzel oldu yumurta akı o kadar kabardıkı ,korkmustum yorumları okuyunca ama hıçde oyle olmadı 2 ay oluyor ben yapalı ,tariflerini deniyorum yani hepsi çok güzel hayatım emeğine sağlık

Afiyet olsun çok sevindim :)
fotograf bahane
mamaları yemesi şahane:*
sevgiler

amanın ya cok guzeller ne guzel valla calıstıgımızda dolayı olacakkı bole bır becerılerım hıc yoktu ya ellerine sağlık canım

maasallahhhh ne kadar marifetli bir hanimsiniz esiniz cooook sansli !! Ellerinize saglik canim.

amanın ya cok guzeller ne guzel valla calıstıgımızda dolayı olacakkı bole bır becerılerım hıc yoktu ya ellerine sağlık canım
Çok teşekkürler kaydirigubbakcemile5
Ben de çalışıyordum,seçimimi bebeğimden yana yaptım şimdilik kariyerime anne okulunda devam ediyorumkaydirigubbakcemile3
Aslında hepimizde bu potansiyel var can,ben de 2-3 senedir mutfak sanatına ilgi duymaya başladım aşırı derecede,öncesinde alakam yoktu pek anneciğimiz sağolsunkaydirigubbakcemile3

maasallahhhh ne kadar marifetli bir hanimsiniz esiniz cooook sansli !! Ellerinize saglik canim.

Çok teşekkür ederim balım,inanın utandırıyor beni iltifaltlarınız güzel sözleriniz..
ne kadar nasipdarım ki böyle arkdaşlarla güzel şeyler paylaşabilme imkanım oluyor..

ellerine saglik cok güzel görünüyor canim cekti valla bugün vaktim olursa denicem :)

Teşekkürler:)
Denemenizi tavsiye ederim,memnun kalacağınız bir sonuç elde edersiniz umarım..
Sevgiler

Teşekkürler:)
Denemenizi tavsiye ederim,memnun kalacağınız bir sonuç elde edersiniz umarım..
Sevgiler

yemin ederim ağzımın suyu aktı be bacım bu ne marifet ya en kısı zamanda denicem de ben biraz acemiyim galiba siyah fırın tepsisine yapmışsın hamura şekil vermesi zorr oldu mu merak ettim derin siyah tepsiyemi yaptın ? çok soru sordum ama kusura bakma ..

Estagfırullah ne demek..
Evet yanlış hatırlamıyorsam siyah fırın tepsisi idi...
zor olmadı bilakis sandığımdan daha kolay oldu azıcık meşakatli lakin hem görüntüsü hem tadı ile değer bence..
çok tşk gülüm

ya bu ne muthış bışe y ya varya canım sen cok becerıklısın tarıflerıne bakıyorum hepsı bı harıka eşin çok şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…