Börekler Domatesli Bayıldım Böreği (Resimli)

Erva çok teşşekür ederim Allah cc razı olsun canım..
Umarım dener ve memnun kalırsın

çok güzel görünüyor ben de deneyeceğim... müşterilerim bana dondurma almış gelmiş... ben de onlara kendi elimle börek açayım bari :)

guze gozukuyyor ama ben ne biber ne tomates severim (
ellerine saglik ama esim bayilir belki unutmazsam bi ara yaparim kocise insallah sagol ....

Öyle mi?
Canım biber domates sevilmez mi:)
gerçi biberin çiğ halini ben de çok yiyemem de pişmişi rahatsız etmez bilakis tat katar..
denersen kolay gelsin gülüm,cidden leziz oluyor..
içine başka harç da katabilirsin,biber domates kullanmayarak önemli olan şekli ve hamuru..

kesin yapcam inşallah..

domates delisi biri olarak tam bana göre hmm...cokacimcoook

Sağolun arkadaşlar,umarım dener ve beğenirsiniz.:)
sevgiler

Kolay gelsin MelekBerke.
yorumlarını bizlerle paylaşırsınız inşallah.

annemin günlerine,gelen misafirlere habire yapıyorum bunu ya resmen ranunu böreği oldu adı delikafadulden herkes tarif istiyo benden sengözlerimebaksanab
ve şimdide kendi evim için tarif defteri hazırlıyorum bunu yazmazsam ayıp olur dimi ama hihoyyyt nişanlım buna ayıldım bayıldım böreği diyo

denemeyen varsa bir kerecik denesin valla bak pişman olmayacaksınız cokacimcoook

ayy bunlar süper görünüyo yaa.. ellerine ve emeğine sağlık canımmm... ben yiyemem diyetteyim ama kocişle kızıma yaparım... çok sağol tarif için... a.s. cokacimcoook

a.sHay siz çok yaşayın e mi:roflol:
ayy bunlar süper görünüyo yaa.. ellerine ve emeğine sağlık canımmm... ben yiyemem diyetteyim ama kocişle kızıma yaparım... çok sağol tarif için... a.s. cokacimcoook

Çok teşekkür ediyorum gülüm,inşallah dener ve memnun kalırsın
bir parçacık ye ya Huzemuszemus

bir parçacık yemesem ölürüm ki zaten :))kaydirigubbakcemile3 o gün hiç ekmek yemem gerekirse ama bi dilimini yicem valla.. tarifini yazdım defterime.. ilk fırsatt yapıcam .. cokacimcoook

cnm ellerine sağlık çok güzel görünüyo ama rejımdeyim ya

azcık bizleride düşün senağlama

bitanem ya nerde buluyon bu kadar güzel tarıfler cnm

süpersin balım.

Canım tarifin çok güzel görünüyor aldım tarifi en kısa zamanda yapacağım.

dün yaptım yiyen herkes bayıldı teşekkürler LıBYANA

tadıda görüntüsüde süper oluyor birazda sucuk doğradım içine harika oldu

bir parçacık yemesem ölürüm ki zaten :))kaydirigubbakcemile3 o gün hiç ekmek yemem gerekirse ama bi dilimini yicem valla.. tarifini yazdım defterime.. ilk fırsatt yapıcam .. cokacimcoook

cnm ellerine sağlık çok güzel görünüyo ama rejımdeyim ya

azcık bizleride düşün senağlama

bitanem ya nerde buluyon bu kadar güzel tarıfler cnm

süpersin balım.

Canım tarifin çok güzel görünüyor aldım tarifi en kısa zamanda yapacağım.

dün yaptım yiyen herkes bayıldı teşekkürler LİBYANA

tadıda görüntüsüde süper oluyor birazda sucuk doğradım içine harika oldu

Sağolun arkadaşlarŞeniz
İyi ki varsınız..

ylmazhtce arkadaşım enfes görünüyor,hakikaten sucuk nasıl yakışır bu böreğe off
ellerin dert görmesin

ilk defa denedim ve inanılmaz lezzetli bir börek oldu arkadaşlar ama ben üzerine domates koymadım. Yinede çok lezzetiydi. denemeyen arkadaşlar mutlaka denemelisiniz. Kaçırılmayacak lezzetler arasında. Tarifi veren arkadaşa teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…