Börekler Domatesli Bayıldım Böreği (Resimli)

Ellerinize sağlık..
Rica ederim,seve seve paylaşıyorum

Off be çok karnım acıktı ha :sinifsinif: Biara yapmam lazım,yorumumu mutlaka yazıcam :)

Eksik olmayın,umarım dener ve beğenirsiniz bayanlar.Çok güzel oluyor hakikaten..
Muhabbetle..

elinize sağlık,çok güzel görünüyoryerimseniben

harbiden bayıldım yani. libyana bunu denemek için işten erken çıkıcam sanırım aklım kaldı bi tarafım şişcek. ellerine sağlık. yazdım aldım.

evet gerçekten çokkkk güzel görünüyor...ellerine sağlık.......

Libyana tarif için tşk ederim bugün ben de yaptım çok güzel oldu..yalnız benim hamur kat kat olmadı hepsi iç içe girdi sanki bir katmış gibi durdu:bbo: acaba hamuru yumuşak mı yaptım....

Libyana ben bu tarıfı hafta sonu gelıcek mısafırlerım ıcın yapmayı ıstıyorum fakat bır sorum olucak sana,
ben bu boregı fırına surmek uzere hazırlasam buzdolabında geceden ertesı oglene kadar bekletsem mısafırlerım gelınce fırına sursem sıcak sıcak servıs ıcın acaba bır sakıncası olurmu ne dersın ? aynı tatda olurmu..
ıkıncısıde ustte kahvefıncanı arkadasın yazdıgı gıbı hamur kat kat degılde kalınca bır tane kat olarak mı gorunuyor piştiğinde bırde bunu merak ettım.
değişik börek tarıflerı bakınıp duruyorum netten bır an once karar vermem lazım..
cevaplarını beklıyorum

Son düzenleme:
denedim sucukta koydum harcına ben. mükemmel oldu. eşim bayıldı tabi bende. acaip kabardı. hatta işe bile aldım geldim. tavsiye ederim herkese.

Bayanlar ellerinize,gönlünüze sağlık! :)
Sevgili Charm,mesajını yeni görüyorum Yine de cevaplayayım:
Bekletirsen sorun olmaz,eğer vaktin yoksa öyle yapabilirsin fakat aynı gün pişirmen daha güzel olacaktır..
İkincisi kat kat görünmüyor zaten,tek katmış / pideymiş gibi duruyor..
ve tadından yenmiyor:)

Kahvefincanı ve Tmyy
ellerinize sağlık! :)

Sevgi ve selamlarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…