- Konu Sahibi KelebekAfyon
-
Gündeme bomba gibi düşen sözler
Domuz gribi aşısıyla ilgili kuşkular bu açıklama ile ayyuka çıkacak. Başbakan Erdoğan, aşıyla bomba gibi bir açıklama yaptı.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün domuz gribi aşısı olacaklarını söyledi. Ama Başbakan Erdoğan'ın böyle bir niyeti yoktu.
Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonrasında gazetecilerin, "Siz domuz gribi aşısı olmayı düşünüyor musunuz?" yönündeki sorusuna, "Ben aşı olmayı
düşünmüyorum" yanıtını verdi.
KAMPANYA YAPILMASI YANLIŞ
Başbakan Erdoğan, parti grubunda da Domuz Gribi ile ilgili şu sözleri söyledi;
"Sağlık bakanımla aynı düşünmüyorum... Vatandaşım kendi isteğine bağlı olarak böyle bir yolu tercih ederse eyvallah. Ama etmiyorsa illa yaptırmalısınız diye bir kampanyanın sürdürülmesi yanlıştır. Cebren bu iş olmaz."
Başbakan Erdoğan'ın "aşı olmayacağım" açıklaması ve hemen öncesinde domuz gribi aşısı kampanyasına olumsuz baktığını açıklaması kafaları fena halde karıştırdı... Kamuoyunda aşıya karşı olan şüpheler daha da arttı...
Recep Akdağ başbakan Erdoğan ile Cumhurbaşkanı'nın da aşı olacağını açıklamıştı. BU YAZI BENİ DEHSETE DÜDÜRDÜ ARKADASLAR YORUMU SIZE BIRAKIYORUM.
al benden de o kadar...kaydirigubbakcemile5Biz eşimle olmayı düşünmüyoruz açıkcası... Her kafadan bir ses çıkıyor. Başbakan bile olmadığına göre vardır bunda bir hikmet..
Canım korkarak da yaşanmıyor dikkat ediyoruz işte baska yapacak bişeyimiz yokki temizliğe biraz daha yoğunlaştık okadar . aşıyı bizde düşünmüyoruz zatürre gecirdiysen eğer daha dikkatli olursun kalabalık ortamdaysan mesela maske takabilirsin korkmana gerek yokkaydirigubbakcemile5Ben 3 sene önce zatüre oldum.Rsik grubundamı oluyorum acaba.Gerçi risk grubundada olsam aşı yaptırmayı düşünmüyorum.Korkuttular iyice
Dün Fox Tv de bir muhabir bu domuz gribini nasıl atlattığını anlattı.
Gerçekten içime biraz olsun su serpildi.
Ben her yakalanan ölecek sanıyordum ama tabi yine de Allah bilir.
En iyis 4-5 ay dişimizi sıkıp en doğal yollarla korunmamız.
Temizliğe dikkat, kalabalık ortamlardan uzak durmak, proteinli besinler tüketmek, bol bol sıvı şeyler tüketmek. Ve ağzımızı bol bol tuzlu su ile gargara yapmak ve de burnumuzu tuzlu su ile temizlemek.
Allah yar ve yardımcımız olsun arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?