- Konu Sahibi KelebekAfyon
-
kesinlikle uzak durulması gerekiyor bu kadar yan etki tehlikesi varken..bu korku ve vicdan azabıyla yaşayamayız değilmi arkadaşlar..elimizden geleni yapacağız..ellerimizi sürekli yıkamak dışında biryerde okudum önlem olarak ağzı ve burnu günde 2 kez tuzlu suyla yıkamak virüsün oralarda tutunmasını zorlaştırıyormuş..ayrıca mümkün olduğunca sıcak içecekler tüketin bu eğer ağzınıza yerleşmiş bir virüs varsa onun tutunmasını engeller ve mideye taşınmasını sağlarmış ve virüs midede yaşamını sürdüremiyormuş..tüm önlemlerimizi alıp kalanı için tevekkül edeceğiz..allah büyüktür..tüm evlatlarımızı korur inşallah...
Arkadaşlar bakınız lütfen.Guillain-Barré sendromu:Bu çok ciddi ve tehlikeli bir hastalık babam bu hastalıktan vefat etti.Hastalığı araştırırken şu cümle dikkatimi çekmişti: "1976 yılında, domuz kökenli grip aşısı ile aşılananlar arasından çok sayıda GBS(Guillain-Barré sendromu) vakası gelişmiştir." Bence yan etkileri kısa vadeli olmayıp uzun vadeli bir süreçte ortaya çıkıyor.Bu da hepimiz için gerçekten büyük risk
- ALINTI-
Kanaatimce ve çoğu insanın kanaatine göre domuz gribi virüsü yahudiler tarafından geliştirildi. Tabi sonra da aşısını buldular:) Bir iki ölüm vakası sonucunda da aşıyı bulduk deyip hemen pazarlama stratejileri geliştirdiler. Bu stratejilerden biri de insanları paniğe sürüklemek. Bunun kapsamında da Türkiye deki sıradan grip vakalarını domuz gribi teşhisiyle lanse ettiler ki paniğe kapılıp hemen aşıyı olalım, aşı onaylansın diğre ülkeler arasında kabul görsün ki yahudilerde daha çok aşı satabilsin:)
Bakın daha domuz gribi ilk meksikada ortaya çıkmış bir iki ölüm vakası olmuştu. Bu arada doğan gurubu yayın organları. M.Ali Birand, Uğur Dündar, iki çığırtkan hemen felaket tellallığı yapmaya başlamıştı. Domuz gribinin ilk kurbanıyla birlikte, bu arkadaşlar paniğe sokmaya çalışmıştı bizi.
Benim kızımın sınıfında da domuz gribi hastası vardı ama iyileşti. Ben test yaptırdım sami ulus çocuk hastanesine... sonuçları benden sır gibi gizlediler. Sağlık bakanlığına bile başvurdum sonucu almak için ama nafile...Bu gizin sebebini hala anlamış değilim. Kısacası domuz gribi varsa bile gösterildiği kadar tehlikeli değil ya da aslında tr de domuz gribi bile yok. Osman Durmuşa cesaretinden ötürü teşekkür ederim ki bir çok insanı domuz gribi aşısının dezavantajlarından kurtardı. Şu an ki sağlık bakanı da "domuz gribinden ölenler olursa, milleti aşı olmayın diye uyaranlardan hesap soracakmış.:mymeka: Bence o önce sağlık kurumlarındaki bu lakayıtlığa son versin. 10 gün oldu hala test sonucum elime ulaşmadı bunun hesabını versin. Hastane ve eczanelerdeki yolsuzlukların vurgunların hesabını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?