Don çalmış biriyle konuşur/arkadaş olur musunuz

Bu diziye baslasam mi baslamasam mi diye aylardir gelgitler yasiyorum. Su an daha da kafam karisti yahu
ay ben de. gerçi ben ilk sezonu yarım yamalak izledim, ikinciden de 1. bölümü izledim ama devamını getirmedim. burada yazılınca yeniden baksam mı diye düşündüm 3. sezon da geldi biliyorum

aklıma you dızısı geldı
sapkın ınsan cevrenızde olmasa da olur degıl mı ama ?

Benim de tam aklımdan o gecmişti.Joe'nun konuşmaları you'daki sarışın kızla Dexter'ın eşi ikisinin de belli derecede insanlardan kopuk olması birbirine çok benziyordu. Daha başka benzerlikler de vardı ama şu an onları hatırlamıyorum. Ted Bundy dışa dönük aşırı egoist ve duygusu olmayan bir insan. Joe bir miktar duyguya sahip .

15 yas kucuk degil ama yaptiysada boyle bir hata.. neden gelip anlatiyor?

Farklı eğilimleri olabilir ve ben insanların değişebileceğini düşünmüyorum uzak durun uzak olduğunuzu belli etmeden ki sizi hedefi haline getirmesin

Çocukluk hatası diyelim sizin hiç mi hatanız olmadı

Ted bundy
Bı belgeseline vakit ayirayim bu gece
Biseyler kattin bana teşekkür ederm

Sapik olsa ve bu gibi durumlar devam etse bunu size soylemezdi bence. Ha yine de yeni tanistigi birine boyle birsey anlatmasinin geregi yokmuş yanlis anlamaya musait o ayri da yani illa sapiklik olmayabilir. Sirf heyecan olsun diye izledigi birseylerden esinlenip yapmis olabilir. Vardi oyle don, sutyen kacirmali ergen filmleri.

15 yaşlarinda sirf heyecan olsun diye o kadar risk içeren sacma sapan seyler yaptik ki...
O yaşlarda enerji dogru duzgun biyere yonlendirilmeyince boyle oluyor işte bazilarimizda.

Çocuk yakışıklı bı tip olsaydı sorun yapmayabilirdim ama bulamamışlar demek şöyle karakteristik bı başrol
evet ya bizde esimle izliyoruz da
Tipi daha düzgün birini bulamamışlar mı dedik
Gerci iyice iğrençleşmeye basladı
Dun yemek yerken izleyeyim dedim
Tabak elimde kaldı yiyemedim midem bulandı
Dunden beri izlemiyorum

evet ya bizde esimle izliyoruz da
Tipi daha düzgün birini bulamamışlar mı dedik
Gerci iyice iğrençleşmeye basladı
Dun yemek yerken izleyeyim dedim
Tabak elimde kaldı yiyemedim midem bulandı
Dunden beri izlemiyorum
Ay ilahi hangi sahneden tiksindin?

Saçlarda gittikçe uzuyor
yanlardan Yukardan filan dikiliyor bı tuhaf sepet kafa gibi.

Ay ilahi hangi sahneden tiksindin?

Saçlarda gittikçe uzuyor
yanlardan Yukardan filan dikiliyor bı tuhaf sepet kafa gibi.
Adam birini kesiyordu esim açmış ben yokken uyumuş
Bi yerinde yakaladım
Kaçırdım tam kimi kesiyordu
Kadında et pişiriyordu
Sanki adami doğrayıp yicekler gibi geldi
Zaten hamileyim tiksinmeye yer arıyorum
Dun aksam yemegi yemedim resmen sayesinde

Ayevet evet ikinci sezon
Restaurantta oldu olay
Bende yediğim şeyi cigneyememistim o an
Çok haklısın tiksinmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…