ay ben de. gerçi ben ilk sezonu yarım yamalak izledim, ikinciden de 1. bölümü izledim ama devamını getirmedim. burada yazılınca yeniden baksam mı diye düşündüm 3. sezon da geldi biliyorumBu diziye baslasam mi baslamasam mi diye aylardir gelgitler yasiyorum. Su an daha da kafam karisti yahu
Benim de tam aklımdan o gecmişti.Joe'nun konuşmaları you'daki sarışın kızla Dexter'ın eşi ikisinin de belli derecede insanlardan kopuk olması birbirine çok benziyordu. Daha başka benzerlikler de vardı ama şu an onları hatırlamıyorum. Ted Bundy dışa dönük aşırı egoist ve duygusu olmayan bir insan. Joe bir miktar duyguya sahip .Joe karakterinde dexter'dan esinlenmisler bence
Hatta ikinci sezonda Dexter a atıfta bulundular hatırlıyor musun ?
Gerçi Dexter mi Ted bundy'den esinlendi sorusu çıkıyor bu sefer
Çok kuru bişey ayizlerken hep tipe bak bununla kim niye sevişmek istesin dedim
küçücük kafası ama kocaman saçları filan ne bileyimüfff çekil filan derdim heralde ben karsilassam
Make me wonderHatırladım bu konuyu manyak herif tırnak saklayacaktiarşivinde neler vardır kimbilir. Parfüm hangi parfüm çok merak ettim?
Farklı eğilimleri olabilir ve ben insanların değişebileceğini düşünmüyorum uzak durun uzak olduğunuzu belli etmeden ki sizi hedefi haline getirmesinDiyelim ki biri size böyle bir şey açıklıyor
15 yaşındayken bir kızın donunu çalmış
Ne dersiniz veya yaparsınız
Bu insanla konuşur veya arkadaş olur musunuz?
Ben ağır tepki verdim, tiksindim ve biraz da tırstım
Yaa çok öncedendi, ergendim, salaktım o zamanlar çocukluk falan, zaten attım hemen pişman oldum dedi de 15 yaş çocukluk mu artık
Bence çok iğrenç
Abartmıyorum değil mi?
Böyle çıkmıyor mu sapıklar ortaya
Bir daha konuşmadım inş etrafımızda böyle sapıklıklar yapmıyordur
Başımıza bi iş gelmez
Ek: Erkek bu kişi ve bir kızdan çalmış dükkandan falan da değil
Aa bende var şu an ondanMake me wonder
Çocukluk hatası diyelim sizin hiç mi hatanız olmadıDiyelim ki biri size böyle bir şey açıklıyor
15 yaşındayken bir kızın donunu çalmış
Ne dersiniz veya yaparsınız
Bu insanla konuşur veya arkadaş olur musunuz?
Ben ağır tepki verdim, tiksindim ve biraz da tırstım
Yaa çok öncedendi, ergendim, salaktım o zamanlar çocukluk falan, zaten attım hemen pişman oldum dedi de 15 yaş çocukluk mu artık
Bence çok iğrenç
Abartmıyorum değil mi?
Böyle çıkmıyor mu sapıklar ortaya
Bir daha konuşmadım inş etrafımızda böyle sapıklıklar yapmıyordur
Başımıza bi iş gelmez
Ek: Erkek bu kişi ve bir kızdan çalmış dükkandan falan da değil
Çok severek kullanırdım, herife verdim yerime sen kullan bariAa bende var şu an ondan
Yarın dışarı çıkarken sıkacaktım bir fıs da senin yerine sıkarımÇok severek kullanırdım, herife verdim yerime sen kullan bari
Ted bundyBenim de tam aklımdan o gecmişti.Joe'nun konuşmaları you'daki sarışın kızla Dexter'ın eşi ikisinin de belli derecede insanlardan kopuk olması birbirine çok benziyordu. Daha başka benzerlikler de vardı ama şu an onları hatırlamıyorum. Ted Bundy dışa dönük aşırı egoist ve duygusu olmayan bir insan. Joe bir miktar duyguya sahip .
Rica ederim, keyifli seyirler ☺ Netflix'te vardı bir tane.Ted bundy
Bı belgeseline vakit ayirayim bu gece
Biseyler kattin bana teşekkür ederm
Çocuk yakışıklı bı tip olsaydı sorun yapmayabilirdim amabulamamışlar demek şöyle karakteristik bı başrol
Ay ilahievet ya bizde esimle izliyoruz da
Tipi daha düzgün birini bulamamışlar mı dedik
Gerci iyice iğrençleşmeye basladı
Dun yemek yerken izleyeyim dedim
Tabak elimde kaldı yiyemedim midem bulandı
Dunden beri izlemiyorum
Adam birini kesiyordu esim açmış ben yokken uyumuşAy ilahihangi sahneden tiksindin?
Saçlarda gittikçe uzuyor
yanlardan Yukardan filan dikiliyor bı tuhaf sepet kafa gibi.
Ayevet evet ikinci sezonAdam birini kesiyordu esim açmış ben yokken uyumuş
Bi yerinde yakaladım
Kaçırdım tam kimi kesiyordu
Kadında et pişiriyordu
Sanki adami doğrayıp yicekler gibi geldi
Zaten hamileyim tiksinmeye yer arıyorum
Dun aksam yemegi yemedim resmensayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?