Yasadıklarımı yazarken burnumdan beynime naneli sakız fırlatıyorum ferahlasın arınsın diye 10mb açıyorum bide kitap mı yazcam abow kere abow.Yaw visenyaa pucca gibisin sende de ne maceralar var kitap yaz okuyalım. Vallahi yakında gideceğim buralardan işgüç meselesinden en çok seni özleyeceğimkeyif alıyorum yorumlarını okurken.
Bu diziye baslasam mi baslamasam mi diye aylardir gelgitler yasiyorum. Su an daha da kafam karisti yahu
You dizisindeki çocuğun Türk versiyonu.Diyelim ki biri size böyle bir şey açıklıyor
15 yaşındayken bir kızın donunu çalmış
Ne dersiniz veya yaparsınız
Bu insanla konuşur veya arkadaş olur musunuz?
Ben ağır tepki verdim, tiksindim ve biraz da tırstım
Yaa çok öncedendi, ergendim, salaktım o zamanlar çocukluk falan, zaten attım hemen pişman oldum dedi de 15 yaş çocukluk mu artık
Bence çok iğrenç
Abartmıyorum değil mi?
Böyle çıkmıyor mu sapıklar ortaya
Bir daha konuşmadım inş etrafımızda böyle sapıklıklar yapmıyordur
Başımıza bi iş gelmez
Ek: Erkek bu kişi ve bir kızdan çalmış dükkandan falan da değil
Hatırladım bu konuyu manyak herif tırnak saklayacaktiBenim konum var… ama özet geçeyim başımdan geçeni. Son üniversitemde çocuğun biriyle tanışmıştık. Defile sonrası kendisiyle buluştuk ettik içelim dedik. Bu durdu duraksadı. Parfümün dedi… bu parfüm o parfüm dedi ben afalladım ne olduğunu anlayamadım. Sonra kalktı dolabından 11 yıl önceki ilk aşık olduğu kızın parfüm şişesini çıkarmıştı bana. Ben şok olmuştum. Parfüm şu an zaten pek bulunan bir parfüm değil ama ben çok sevdiğimden özel günlerde kullanıyordum. Adam 11 yıl önceki sevgilisinin parfüm şişesini saklıyormus, kızla aynı parfümü kullanmışız. Denk gelmesi biraz zordu. O an bana bakışı falan beni korkutmustu.
Şiddetli bi kavga etmistik kendisiyle tırnaklarım yere düstü tırnaklarımı alıp atacam almaa diye bağırıyor saklıyor deli midir nedir. Kafamdaki yazmayı çekiyor neden alıyosun dedim sanane diyo. Sonuç? Sabah ellerim mosmor yüzüm kıpkırmızı bacaklarımda yumruk izleri.
Yazmada eski sevgilisininmiş bana vermistiVar böyle deliler. Parfümümü ona vermistim 1 ay önce fotoğrafını çekmiş atmış bana bak saklıyorum diye. You’u canlı kanlı yaşamış biri olarak söylüyorum korkunc.
Aynen yakışıklı değil ama sosyopat tipine aşırı uyan birini bulmuşlar. Öz güvensiz ama öz güvenli gibi takılan, biraz silik ama kadınları çözmüş, kendine nasıl bağlayacagini bilen bi tip. Adamın gözleri bile deli deli bakıyor, hele gülüşüÇocuk yakışıklı bı tip olsaydı sorun yapmayabilirdim amabulamamışlar demek şöyle karakteristik bı başrol
Joe karakterinde dexter'dan esinlenmisler benceAynen yakışıklı değil ama sosyopat tipine aşırı uyan birini bulmuşlar. Öz güvensiz ama öz güvenli gibi takılan, biraz silik ama kadınları çözmüş, kendine nasıl bağlayacagini bilen bi tip. Adamın gözleri bile deli deli bakıyor, hele gülüşü
Bana ted bundy'yi çağrıştırdı, çok ünlü bir seri katil. Zamaninda onun da deli gibi aşıkları varmış, adam yanlış hatırlamıyorsam 36 kadını cani şekilde öldürmüş, ölü hallerine tecavüz ettikleri, canlı canlı kafasını kestiği kadınlar var, daha kötü şeyler de yapmış ama yazmayayım belgeselini izlemiştim. Hep de birbirine benzer tipli kadınları seçiyordu, daha önce aşık olup öz güvenini zedeleyen ilk sevgilisine benzeyen tiplerdi sanırım. Buna rağmen kadınlar o hapisteyken ona aşk mektupları yazıyorlar, canlı görebilmek için davalarına geliyorlar, röportajlarda adamın yakışıklılığından ve suçsuz olduğuna inandıklarından falan bahsediyorlar.
Bence Joe karakterini yaratırken bu manyaktan esinlenilmis. Belgeselde birebir konuşmaları ve görüntüleri var aşırı benziyor. Tek fark biri rol diğeri bunları gerçekten yapmış
Don fetişi mi acaba ehehehehDiyelim ki biri size böyle bir şey açıklıyor
15 yaşındayken bir kızın donunu çalmış
Ne dersiniz veya yaparsınız
Bu insanla konuşur veya arkadaş olur musunuz?
Ben ağır tepki verdim, tiksindim ve biraz da tırstım
Yaa çok öncedendi, ergendim, salaktım o zamanlar çocukluk falan, zaten attım hemen pişman oldum dedi de 15 yaş çocukluk mu artık
Bence çok iğrenç
Abartmıyorum değil mi?
Böyle çıkmıyor mu sapıklar ortaya
Bir daha konuşmadım inş etrafımızda böyle sapıklıklar yapmıyordur
Başımıza bi iş gelmez
Ek: Erkek bu kişi ve bir kızdan çalmış dükkandan falan da değil
Üzerinden çıkarmış kızınNasıl çalmış ? Bu önemli bir detay
Dişleriyle çekerek çıkarmış. O yüzden anısı varmış eheheNasıl çıkarmış o da önemli
Ohaaa diş miDişleriyle çekerek çıkarmış. O yüzden anısı varmış ehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?