Don çalmış biriyle konuşur/arkadaş olur musunuz

Yaw visenyaa pucca gibisin sende de ne maceralar var kitap yaz okuyalım. Vallahi yakında gideceğim buralardan işgüç meselesinden en çok seni özleyeceğim keyif alıyorum yorumlarını okurken.
Yasadıklarımı yazarken burnumdan beynime naneli sakız fırlatıyorum ferahlasın arınsın diye 10mb açıyorum bide kitap mı yazcam abow kere abow.

Yoğun olsanda gel ara ara

Bu diziye baslasam mi baslamasam mi diye aylardir gelgitler yasiyorum. Su an daha da kafam karisti yahu

Bence izlemeniz lazım.
Özellikle sosyal medyada paylaştıklarımızın kimler tarafından kullanılabileceği konusunda, bir de göz açmak için önemli, birden böyle samimi olan, çok iyi görünen insanlara da güvenmemek lazım.

Ay konuyu okuduğum gibi yorum yapacağım diğer sayfalarda gelişme var mı bilmiyorum ama aslında o kadar tuhaf bir durum değil.

İkinci el eşya satan siteleri biraz kurcalarsanız donu geçtim, kullanılmış çorap satıldığını bile görürsünüz. Kullanılmış çamaşır fantezisi diye bir şey var bence çok iğrenç. Yani bazı insanların çok tuhaf fantezileri olabiliyor ama arkadaşınız don çaldığını kendisine saklamalıydı. Ben o insandan net soğurdum. Aklıma You geldi orada da adam saplantılı olduğu her kadının donunu çalıyor direkt Gülüyorum falan ama aslında komik değil tabii ki.

Bir de şöyle bir durum var, 15 yaşında bir çocuğun hormonları tavandır ve cinsel hayatı yoktur muhtemelen. Yani zamanında yaptığı bir yanlış olarak kabul edilebilir ama bunu kalkıp toplum içinde anlatması kabul edilemez.

You dizisindeki çocuğun Türk versiyonu.

Asıl sorun don o yaşlarda don* çalmış olması değil bu adam Ergenlikte kalmış.Bu hiç normal değil.

Hatırladım bu konuyu manyak herif tırnak saklayacakti arşivinde neler vardır kimbilir. Parfüm hangi parfüm çok merak ettim?

Çocuk yakışıklı bı tip olsaydı sorun yapmayabilirdim ama bulamamışlar demek şöyle karakteristik bı başrol
Aynen yakışıklı değil ama sosyopat tipine aşırı uyan birini bulmuşlar. Öz güvensiz ama öz güvenli gibi takılan, biraz silik ama kadınları çözmüş, kendine nasıl bağlayacagini bilen bi tip. Adamın gözleri bile deli deli bakıyor, hele gülüşü

Bana ted bundy'yi çağrıştırdı, çok ünlü bir seri katil. Zamaninda onun da deli gibi aşıkları varmış, adam yanlış hatırlamıyorsam 36 kadını cani şekilde öldürmüş, ölü hallerine tecavüz ettikleri, canlı canlı kafasını kestiği kadınlar var, daha kötü şeyler de yapmış ama yazmayayım belgeselini izlemiştim. Hep de birbirine benzer tipli kadınları seçiyordu, daha önce aşık olup öz güvenini zedeleyen ilk sevgilisine benzeyen tiplerdi sanırım. Buna rağmen kadınlar o hapisteyken ona aşk mektupları yazıyorlar, canlı görebilmek için davalarına geliyorlar, röportajlarda adamın yakışıklılığından ve suçsuz olduğuna inandıklarından falan bahsediyorlar.

Bence Joe karakterini yaratırken bu manyaktan esinlenilmis. Belgeselde birebir konuşmaları ve görüntüleri var aşırı benziyor. Tek fark biri rol diğeri bunları gerçekten yapmış

Joe karakterinde dexter'dan esinlenmisler bence
Hatta ikinci sezonda Dexter a atıfta bulundular hatırlıyor musun ?

Gerçi Dexter mi Ted bundy'den esinlendi sorusu çıkıyor bu sefer

Çok kuru bişey ay izlerken hep tipe bak bununla kim niye sevişmek istesin dedim
küçücük kafası ama kocaman saçları filan ne bileyim üfff çekil filan derdim heralde ben karsilassam

çalması normal birşey olsa şimdi o olaydan utanır ve bunu anlatmazdı, herkesin yaptığı, utandığı saçma şeyler olmuştur, anlatır mıyız mesela nerden aklına gelip de anlatıyor

Don fetişi mi acaba eheheheh

Giymek için almadığına göreergenliğin vermiş olduğu bir durum. Emin olun o yaştaki erkeklerin bazıları böyle iğrençlikler yapmıştır. Ben olmazdım şahsi fikrim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…