- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
Ha onu bilemiyorum ama çok duydum ben artık şaşırmıyorum o yüzdenkonu sahibesi yurtdışında diye hatırlıyorum.
Mesele iç çamaşırı araklama ama, tamamen fantazihepsi de hrsızlık ayol.bari adın hırsıza çıkmışken para edecek bir şeyler çal da hapiste bari rezil olma don hırsızı diye
Kısaltılmış hali ayol kızma apla visenyaacigimmmBende nickimi hala düzgün yazmadıgın icin üzülerek okudum
Ha onu bilemiyorum ama çok duydum ben artık şaşırmıyorum o yüzdentr de duymamıştım hiç böyle bir ortam olmadı o yüzden şaşırdım hayret nasıl bir Türk erkeği bunu itiraf etti diye
Katılıyorum dış güzellikte bir yere kadar önemli olan iç güzellik. Yalnız konu taşınacak böyle giderseGören birileri var Ceycey.
Bir de ben severim içime güzel giyinmeyi.
biliyorum bilkentliden don ilanında ki don da giyilmiş donmuş meğersem.ben de ilan mı koysam harvard lıdan çok zeki deha seviyesinde don diyeMesele iç çamaşırı araklama ama, tamamen fantazigiyilmisini tercih eden de çok
He, yardır o zamanKısaltılmış hali ayol kızma apla visenyaacigimmm
Ay sikrıt kalsin, istememViktoryas sikrıttır belki
Okurken bile tüyleyim tiken tiken oldu. Zaten you yu da ilk sezon izleyebildim.Benim konum var… ama özet geçeyim başımdan geçeni. Son üniversitemde çocuğun biriyle tanışmıştık. Defile sonrası kendisiyle buluştuk ettik içelim dedik. Bu durdu duraksadı. Parfümün dedi… bu parfüm o parfüm dedi ben afalladım ne olduğunu anlayamadım. Sonra kalktı dolabından 11 yıl önceki ilk aşık olduğu kızın parfüm şişesini çıkarmıştı bana. Ben şok olmuştum. Parfüm şu an zaten pek bulunan bir parfüm değil ama ben çok sevdiğimden özel günlerde kullanıyordum. Adam 11 yıl önceki sevgilisinin parfüm şişesini saklıyormus, kızla aynı parfümü kullanmışız. Denk gelmesi biraz zordu. O an bana bakışı falan beni korkutmustu.
Şiddetli bi kavga etmistik kendisiyle tırnaklarım yere düstü tırnaklarımı alıp atacam almaa diye bağırıyor saklıyor deli midir nedir. Kafamdaki yazmayı çekiyor neden alıyosun dedim sanane diyo. Sonuç? Sabah ellerim mosmor yüzüm kıpkırmızı bacaklarımda yumruk izleri.
Yazmada eski sevgilisininmiş bana vermistiVar böyle deliler. Parfümümü ona vermistim 1 ay önce fotoğrafını çekmiş atmış bana bak saklıyorum diye. You’u canlı kanlı yaşamış biri olarak söylüyorum korkunc.
Pray in donuna ne olmuş?Pray ne ki bilmiyorum ben
İlla dötünden mi çalacak ilahi sendeDemek ki donumuzu uluorta çıkarırsak çalınma ihtimali var
Spor salonundan zırt pırt tanıstıgım kız vardı takiplesiyorduk. Benimle tanısmadan önce onunla tanısıyormus. Kıza sormus ilk beni. Sonra tanıştık biz bunla 2 haftanın ardından bana biri mesaj atıyo “visenya sen misin biz dün gece beraberdik yatarken sana yazıyordu ismini gördüm yazmak istedim” diyip konuştuk kaynar su döküldü üstümden aynı okulda oldugumuz icin bunu buldum dövdüm herifi. Derken bu bana mesaj atan kızla sporda tanıştığım kız kankaymıs. Whatsapptan grup kurdular kızlar benide eklediler 3 kızın ortaya herifi aldılar. Olaylar patladı.Okurken bile tüyleyim tiken tiken oldu. Zaten you yu da ilk sezon izleyebildim.
puha ha haaaaaİlla dötünden mi çalacak ilahi sende
Kız adam temiz donu napsın gider mağazadan alır. Fantezi bu fantezi konuşturma şimdi beniİlla dötünden mi çalacak ilahi sende
Yaw visenyaa pucca gibisin sende de ne maceralar var kitap yaz okuyalım. Vallahi yakında gideceğim buralardan işgüç meselesinden en çok seni özleyeceğimSpor salonundan zırt pırt tanıstıgım kız vardı takiplesiyorduk. Benimle tanısmadan önce onunla tanısıyormus. Kıza sormus ilk beni. Sonra tanıştık biz bunla 2 haftanın ardından bana biri mesaj atıyo “visenya sen misin biz dün gece beraberdik yatarken sana yazıyordu ismini gördüm yazmak istedim” diyip konuştuk kaynar su döküldü üstümden aynı okulda oldugumuz icin bunu buldum dövdüm herifi. Derken bu bana mesaj atan kızla sporda tanıştığım kız kankaymıs. Whatsapptan grup kurdular kızlar benide eklediler 3 kızın ortaya herifi aldılar. Olaylar patladı.
Meğersem bu velet spordaki arkadasa yavşıyormus. Yavsarkende kankasına sulanmıs. Kankası kıza demiyor tabi saklıyorlar birbirlerinden ben meydana çıkınca parlıyo herşey. Grupta dedim ki “kızlar bi sakin olun aramızda erkeğin lafı olmaz sırayla kullanırız” dedim. Dedim bu herif bu kadar paylasılmıyo nedir altından mıdır diyip merakıma yenik düştüm öyle konuşmayıda kesmedim gizemide ister istemez çekti beni performansını merak ede ede peşinden gittim giderken de bunları yaşadım. Karşıma çıkan küçük bir güvercin yavrusu…. Bosa merak.
Bu diziye baslasam mi baslamasam mi diye aylardir gelgitler yasiyorum. Su an daha da kafam karisti yahuO kullanılmış tampon bile çalıyordu
Öğürmüştüm izlerken
Yanlız yaşıyorsanız izlemeyin bence. Yok ya ben korkmam öyle diziden filmden diyenlerdenseniz bende öyleydim. Akşamları yalnız koşardım filan bi süre kocam beyle takıldık.Bu diziye baslasam mi baslamasam mi diye aylardir gelgitler yasiyorum. Su an daha da kafam karisti yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?