Don çalmış biriyle konuşur/arkadaş olur musunuz

Ha onu bilemiyorum ama çok duydum ben artık şaşırmıyorum o yüzden tr de duymamıştım hiç böyle bir ortam olmadı o yüzden şaşırdım hayret nasıl bir Türk erkeği bunu itiraf etti diye

Evet yurt dışında yaşıyorum ben
Bence bizde de var, bi üye yazmıştı internette don, külotlu çorap falan satanlar var diye

Mesele iç çamaşırı araklama ama, tamamen fantazi giyilmisini tercih eden de çok
biliyorum bilkentliden don ilanında ki don da giyilmiş donmuş meğersem.ben de ilan mı koysam harvard lıdan çok zeki deha seviyesinde don diye

en özsahibinden sitesi :öhöö öhööö 2 dil bilen doktoralı 12 yıl iş tecrübesi olan bir çok sertifika sahibi donum satılıktırrr

Okurken bile tüyleyim tiken tiken oldu. Zaten you yu da ilk sezon izleyebildim.

Okurken bile tüyleyim tiken tiken oldu. Zaten you yu da ilk sezon izleyebildim.
Spor salonundan zırt pırt tanıstıgım kız vardı takiplesiyorduk. Benimle tanısmadan önce onunla tanısıyormus. Kıza sormus ilk beni. Sonra tanıştık biz bunla 2 haftanın ardından bana biri mesaj atıyo “visenya sen misin biz dün gece beraberdik yatarken sana yazıyordu ismini gördüm yazmak istedim” diyip konuştuk kaynar su döküldü üstümden aynı okulda oldugumuz icin bunu buldum dövdüm herifi. Derken bu bana mesaj atan kızla sporda tanıştığım kız kankaymıs. Whatsapptan grup kurdular kızlar benide eklediler 3 kızın ortaya herifi aldılar. Olaylar patladı.

Meğersem bu velet spordaki arkadasa yavşıyormus. Yavsarkende kankasına sulanmıs. Kankası kıza demiyor tabi saklıyorlar birbirlerinden ben meydana çıkınca parlıyo herşey. Grupta dedim ki “kızlar bi sakin olun aramızda erkeğin lafı olmaz sırayla kullanırız” dedim. Dedim bu herif bu kadar paylasılmıyo nedir altından mıdır diyip merakıma yenik düştüm öyle konuşmayıda kesmedim gizemide ister istemez çekti beni performansını merak ede ede peşinden gittim giderken de bunları yaşadım. Karşıma çıkan küçük bir güvercin yavrusu…. Bosa merak.

Demek "adamın dötünden donunu bile çalarlar" deyimi de böyle şeyler yaşana yaşana çıkmış.
Ben olsam konuşmazdım, yarın sütyen de çalar, başka bişiy de çalar ki yapmadığı ne malum. Ergenlik değil bu sapıkça bişiy, dondan zevk almak için çaldı büyük ihtimal, yani fanteziler fanteziler... Güvenmezdim.

Yaw visenyaa pucca gibisin sende de ne maceralar var kitap yaz okuyalım. Vallahi yakında gideceğim buralardan işgüç meselesinden en çok seni özleyeceğim keyif alıyorum yorumlarını okurken.

Gecenlerde bahsi oldu ,bir ikinci el uygulamasinda 1 aylik giyilmis don,corap satiyordu bir kadin.Tabii ki alicilar soruyordu hic yikanmadi dimi falan diye..O da evet uzun sure giydim mis gibi seftali kokulu falan diyordu.Bunun fetisleri var malesef

Bu diziye baslasam mi baslamasam mi diye aylardir gelgitler yasiyorum. Su an daha da kafam karisti yahu
Yanlız yaşıyorsanız izlemeyin bence. Yok ya ben korkmam öyle diziden filmden diyenlerdenseniz bende öyleydim. Akşamları yalnız koşardım filan bi süre kocam beyle takıldık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…