- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.304
- 528
Hayır bi de çalmış yaUuuuu beybi![]()
Özel anlarında aldı desem kız donsuz kalıyor
Fark etmiş olması lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır bi de çalmış yaUuuuu beybi![]()
Hayır bi de çalmış ya
Özel anlarında aldı desem kız donsuz kalıyor
Fark etmiş olması lazım![]()
Valla don olmasa da bir şey çalmış olması sıkıntı benceOnu ben de duydum böyle şeyler yapan çiftler varmış ama beni rahatsız eden burada kızın rızası olmadan "çalmış" olması
Yoksa beni de ilgilendirmezdi kimsenin özel hayatı
Bence değil ya...sonuçta ilginç bir 'hırsızlık' gizemli ve muzip bulabilir hala birde bilmiyorum kişi yabancı uyruklu falansa onlar zaten rahat güler geçerlerBunu komik buluyor olması sorun değil mi sence![]()
Ben ergenlige verdim. Eger kisi simdi 25 yasindaysa bunu cok az onemserim adamin karakterine bakarim. Ama bunu anlatan 19 yasindaysa daha fazla onemserim. Yani ne kadar takilmasi gerektigi bence adamin bugunku durumu ile cok alakali.
Bir kızın donunu nasıl çalmış? nereden Çalmış ve neden çalmış?Diyelim ki biri size böyle bir şey açıklıyor
15 yaşındayken bir kızın donunu çalmış
Ne dersiniz veya yaparsınız
Bu insanla konuşur veya arkadaş olur musunuz?
Ben ağır tepki verdim, tiksindim ve biraz da tırstım
Yaa çok öncedendi, ergendim, salaktım o zamanlar çocukluk falan, zaten attım hemen pişman oldum dedi de 15 yaş çocukluk mu artık
Bence çok iğrenç
Abartmıyorum değil mi?
Böyle çıkmıyor mu sapıklar ortaya
Bir daha konuşmadım inş etrafımızda böyle sapıklıklar yapmıyordur
Başımıza bi iş gelmez
Ek: Erkek bu kişi ve bir kızdan çalmış dükkandan falan da değil
Muhabbet nasıl don çalmaya geldi ya?You dizisindeki Joe gibi. O da kadınların donunu falan çalıp kutularda saklıyordu.
Soruya cevap olarak, hayır iletişimde kalmazdım. Makul düzeyde tuhaflar ilgimi çeker, ki ben de tuhafım. Ama bu beni bile aşar. Gayet ürkütücü geldi bana.
Onlar sütyen çalıyordu.Kullanılmış kadın donu aşıran adamlar filmlerde değil miydi yaa bi de koklarlardı bunu falan asdfassa ıyyk![]()
Sabahtan beri you dizisinde gibi.... Diye yazıp yazıp siliyordumMuhabbet nasıl don çalmaya geldi ya?You dizisindeki Joe gibi. O da kadınların donunu falan çalıp kutularda saklıyordu.
Soruya cevap olarak, hayır iletişimde kalmazdım. Makul düzeyde tuhaflar ilgimi çeker, ki ben de tuhafım. Ama bu beni bile aşar. Gayet ürkütücü geldi bana.
Yani aradan 15 yil gecmis. 15 yilda neler degisti benim kafamda. Bazi konular hakkinda fikirlerim 180derece degisti. Kimseyi de yargilamam 15 yil onceki hareket icin.30u geçik
Çok tanımıyorum kendisini açıkçası yakın dostum falan olsa belki bilirdim nasıl bir tip
Uzaktan yeni arkadaş diyelim
Samimi bile degillermis nasıl anlattıysaBir kızın donunu nasıl çalmış? nereden Çalmış ve neden çalmış?
Size nasıl anlattı ya da kim anlattı??
Yok yok YOU yu izle don caliyoOnlar sütyen çalıyordu.
Yani aradan 15 yil gecmis. 15 yilda neler degisti benim kafamda. Bazi konular hakkinda fikirlerim 180derece degisti. Kimseyi de yargilamam 15 yil onceki hareket icin.