• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Don çalmış biriyle konuşur/arkadaş olur musunuz

hahahahhaah konuya bak aklıma yıllar önceki olay geldi

üniversitede öğrenciyken yurttaki oda arkadaşımdan sevgilisi donunu istiyo onla uyucakmış fanteziye bak :D

bizim salak veriyo çocuğa donunu sonra ayrılıyolar kızın uykuları kaçıyo ya babama söylerde al bak bu senin kızının donu diye bizim eve giderse diye hahahahahhaha

kızın kaygı bozukluğuna mı güleyim çocuğun fantezinin ucuzluğuna mı bilemedim :D

Hayır bi de çalmış ya
Özel anlarında aldı desem kız donsuz kalıyor
Fark etmiş olması lazım 🙈

Onu ben de duydum böyle şeyler yapan çiftler varmış ama beni rahatsız eden burada kızın rızası olmadan "çalmış" olması
Yoksa beni de ilgilendirmezdi kimsenin özel hayatı

Onu ben de duydum böyle şeyler yapan çiftler varmış ama beni rahatsız eden burada kızın rızası olmadan "çalmış" olması
Yoksa beni de ilgilendirmezdi kimsenin özel hayatı
Valla don olmasa da bir şey çalmış olması sıkıntı bence
Don olması ayrıca sapıklık ekliyor duruma
Her türlü karaktersiz bi tip 🙄

Ben ergenlige verdim. Eger kisi simdi 25 yasindaysa bunu cok az onemserim adamin karakterine bakarim. Ama bunu anlatan 19 yasindaysa daha fazla onemserim. Yani ne kadar takilmasi gerektigi bence adamin bugunku durumu ile cok alakali.

30u geçik
Çok tanımıyorum kendisini açıkçası yakın dostum falan olsa belki bilirdim nasıl bir tip
Uzaktan yeni arkadaş diyelim

Diyelim ki biri size böyle bir şey açıklıyor
15 yaşındayken bir kızın donunu çalmış
Ne dersiniz veya yaparsınız
Bu insanla konuşur veya arkadaş olur musunuz?

Ben ağır tepki verdim, tiksindim ve biraz da tırstım
Yaa çok öncedendi, ergendim, salaktım o zamanlar çocukluk falan, zaten attım hemen pişman oldum dedi de 15 yaş çocukluk mu artık
Bence çok iğrenç
Abartmıyorum değil mi?
Böyle çıkmıyor mu sapıklar ortaya
Bir daha konuşmadım inş etrafımızda böyle sapıklıklar yapmıyordur
Başımıza bi iş gelmez

Ek: Erkek bu kişi ve bir kızdan çalmış dükkandan falan da değil
Bir kızın donunu nasıl çalmış? nereden Çalmış ve neden çalmış?
Size nasıl anlattı ya da kim anlattı??

Muhabbet nasıl don çalmaya geldi ya? :deli: You dizisindeki Joe gibi. O da kadınların donunu falan çalıp kutularda saklıyordu. :KK53:
Soruya cevap olarak, hayır iletişimde kalmazdım. Makul düzeyde tuhaflar ilgimi çeker, ki ben de tuhafım. Ama bu beni bile aşar. Gayet ürkütücü geldi bana.

Vallahi inanır mısınız
Yeni 3. sezonu izledim
İlk aklıma o geldi
O diziden beri zaten böyle sapıklar var mıdır diye etrafımdaki adamlara bakar oldum : D

Ergenlik demek saçma sapan ve sonradan kulağa sapıkça gelen şeyleri yapmak demek değildir neresi normal bunun koşarak uzaklaşın

Muhabbet nasıl don çalmaya geldi ya? :deli: You dizisindeki Joe gibi. O da kadınların donunu falan çalıp kutularda saklıyordu. :KK53:
Soruya cevap olarak, hayır iletişimde kalmazdım. Makul düzeyde tuhaflar ilgimi çeker, ki ben de tuhafım. Ama bu beni bile aşar. Gayet ürkütücü geldi bana.
Sabahtan beri you dizisinde gibi.... Diye yazıp yazıp siliyordum 😅

30u geçik
Çok tanımıyorum kendisini açıkçası yakın dostum falan olsa belki bilirdim nasıl bir tip
Uzaktan yeni arkadaş diyelim
Yani aradan 15 yil gecmis. 15 yilda neler degisti benim kafamda. Bazi konular hakkinda fikirlerim 180derece degisti. Kimseyi de yargilamam 15 yil onceki hareket icin.

Yani aradan 15 yil gecmis. 15 yilda neler degisti benim kafamda. Bazi konular hakkinda fikirlerim 180derece degisti. Kimseyi de yargilamam 15 yil onceki hareket icin.

Olabilir ama bir yandan da böyle sapıklıklar çocukluktan başlamaz mı
Yani o zaman yaptığını masummuş gibi salaktım bilmiyordum diye şimdi masumlaştırması korkutucu değil mi, bugün yapmasını önleyen ne yani, bilemedim

Back
X