- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.945
- 598
Artık don mu çalmaya başladılar?Yok yok YOU yu izle don caliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık don mu çalmaya başladılar?Yok yok YOU yu izle don caliyo
Yok yok YOU yu izle don caliyo
:) Var olmaz olur mu? Bakın bulmuşsunuz bir tanesini. Ne diyeyim, siz de eşyalarınıza dikkat edin valla.Vallahi inanır mısınız
Yeni 3. sezonu izledim
İlk aklıma o geldi
O diziden beri zaten böyle sapıklar var mıdır diye etrafımdaki adamlara bakar oldum : D
Yeni akımArtık don mu çalmaya başladılar?
:) Var olmaz olur mu? Bakın bulmuşsunuz bir tanesini. Ne diyeyim, siz de eşyalarınıza dikkat edin valla.
Joe karakterini çekici bulanlar vardı bir de. Aksine korkutucu buluyorum. Dexter bile daha insancıl gözümde valla. Takıntılı adamdan korkacaksın, bunu bilir, bunu söylerim. Başına gelmeyen anlamaz. Dışarıdan konuşmak kolay. Ama biri musallat olunca anlıyorsunuz ancak. Önce gözüne kestirir. Sebep tamamen random yani, herhangi bir şeyiniz çeker onu. Siz bir anda stalker edinirsiniz dünyadan habersizken. Sonra eşyalarınızı çalar, sonra hasbelkader flört falan edersiniz şahısla. Sonra sezersiniz anormalliği, ayrılayım dersiniz ve kabus başlar.![]()
Kalp kalbe karşı işte.Sabahtan beri you dizisinde gibi.... Diye yazıp yazıp siliyordum![]()
:) Valla kaşınmak diyorum ben. Takıntılı bir zorbayla karşılaşınca hiç de heyecanlı olmuyor valla. Aksine korkudan üç buçuk atıyorsun. Çünkü böyle adamların sınırı olmuyor, yok yapmaz ya diyemiyorsunuz. Yapabilirler asla emin olamazsınız.Evet o yorumları da okudum bazı hemcinslerim çekici buluyormuş o karakteri
Heyecan arıyorlar bence
Bu şey gibi, belgeselde aslan görünce '' Aayy çok tatlı '' diye seven 3 yaşındaki kızım.Evet o yorumları da okudum bazı hemcinslerim çekici buluyormuş o karakteri
Heyecan arıyorlar bence
Çocuk yakışıklı bı tip olsaydı sorun yapmayabilirdim amaKalp kalbe karşı işte.Tam onluk hareket işte. Her şey bir donla başlamıştı.
Onlar sütyen çalıyordu.
Bı anda orgazm oldun sankiŞükürler olsun rabbıma, bu ayın da donlu konusu geldi.
Kocasının donunu 49549857 kere inceleyip 398473 konu açan abladan sonra yeni bir soluk, donlu konuda bir devrim.
Bayılıyorum ya don konularına, ohh.
Daha iyi aslında çok yakışıklı olmaması. Sonra 365 dni izleyip, mafya sevgili isteyen sivri zekalar oluyor, malum.Çocuk yakışıklı bı tip olsaydı sorun yapmayabilirdim amabulamamışlar demek şöyle karakteristik bı başrol
eski yıllarda nette ilan vardı:bilkentli kızdan don diye.kullanılmış dondu amaaDon çalmak ne ya?
Bi dükkandan çaldı sandım ama öyle değil gibi sanki
Bari kullanılmamış don olsun
Don çalınacak ortam nasıl oluşuyor ya![]()
Üf ben kusucameski yıllarda nette ilan vardı:bilkentli kızdan don diye.kullanılmış dondu amaa![]()
Bu gecede rahat uyucaz don sayesindeŞükürler olsun rabbıma, bu ayın da donlu konusu geldi.
Kocasının donunu 49549857 kere inceleyip 398473 konu açan abladan sonra yeni bir soluk, bir devrim.
Bayılıyorum ya don konularına, ohh.