• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Don çalmış biriyle konuşur/arkadaş olur musunuz

Vallahi inanır mısınız
Yeni 3. sezonu izledim
İlk aklıma o geldi
O diziden beri zaten böyle sapıklar var mıdır diye etrafımdaki adamlara bakar oldum : D
:) Var olmaz olur mu? Bakın bulmuşsunuz bir tanesini. Ne diyeyim, siz de eşyalarınıza dikkat edin valla. :KK53:
Joe karakterini çekici bulanlar vardı bir de. Aksine korkutucu buluyorum. Dexter bile daha insancıl gözümde valla. Takıntılı adamdan korkacaksın, bunu bilir, bunu söylerim. Başına gelmeyen anlamaz. Dışarıdan konuşmak kolay. Ama biri musallat olunca anlıyorsunuz ancak. Önce gözüne kestirir. Sebep tamamen random yani, herhangi bir şeyiniz çeker onu. Siz bir anda stalker edinirsiniz dünyadan habersizken. Sonra eşyalarınızı çalar, sonra hasbelkader flört falan edersiniz şahısla. Sonra sezersiniz anormalliği, ayrılayım dersiniz ve kabus başlar. :olamaz:

:) Var olmaz olur mu? Bakın bulmuşsunuz bir tanesini. Ne diyeyim, siz de eşyalarınıza dikkat edin valla. :KK53:
Joe karakterini çekici bulanlar vardı bir de. Aksine korkutucu buluyorum. Dexter bile daha insancıl gözümde valla. Takıntılı adamdan korkacaksın, bunu bilir, bunu söylerim. Başına gelmeyen anlamaz. Dışarıdan konuşmak kolay. Ama biri musallat olunca anlıyorsunuz ancak. Önce gözüne kestirir. Sebep tamamen random yani, herhangi bir şeyiniz çeker onu. Siz bir anda stalker edinirsiniz dünyadan habersizken. Sonra eşyalarınızı çalar, sonra hasbelkader flört falan edersiniz şahısla. Sonra sezersiniz anormalliği, ayrılayım dersiniz ve kabus başlar. :olamaz:

Evet o yorumları da okudum bazı hemcinslerim çekici buluyormuş o karakteri
Heyecan arıyorlar bence

Evet o yorumları da okudum bazı hemcinslerim çekici buluyormuş o karakteri
Heyecan arıyorlar bence
:) Valla kaşınmak diyorum ben. Takıntılı bir zorbayla karşılaşınca hiç de heyecanlı olmuyor valla. Aksine korkudan üç buçuk atıyorsun. Çünkü böyle adamların sınırı olmuyor, yok yapmaz ya diyemiyorsunuz. Yapabilirler asla emin olamazsınız.

Şükürler olsun rabbıma, bu ayın da donlu konusu geldi.
Kocasının donunu 49549857 kere inceleyip 398473 konu açan abladan sonra yeni bir soluk, donlu konuda bir devrim.
Bayılıyorum ya don konularına, ohh.
Bı anda orgazm oldun sanki 😅

Pek inanmadım sallamış bence komik olacağını sanıp değişik insan.
Hem nasıl söylenir ki böyle bir şey ben de çocukken çok dut çaldım Allah affetsin. Ama söylemiyorum orda burda. Burda söyledim şimdi ama tanımıyorsunuz diye:)

Şükürler olsun rabbıma, bu ayın da donlu konusu geldi.
Kocasının donunu 49549857 kere inceleyip 398473 konu açan abladan sonra yeni bir soluk, bir devrim.
Bayılıyorum ya don konularına, ohh.
Bu gecede rahat uyucaz don sayesinde 🤣

Back
X