Benimde ilk gunu saymarsak bugn 3 . Günüm dondurlms embryo :)))))5.gün Dondurulmuş embriyo transferi olanlar ilk testlerinizi ne zaman yaptınız acabaabenim bugün 3.günüm transfer gününü saymazsak, 3-4 tün sonra test yaparım gibi geliyor dayanabileceğimi zannetmiyorum da
Günler geçmiyorr banaaBenimde ilk gunu saymarsak bugn 3 . Günüm dondurlms embryo :)))))
Bamadaaaaaa:)))))Günler geçmiyorr banaa
Allah yardımcın olsun 3.günün yani seninde :) ay ya beklemek cok zorr opuda transferde bu kadar zorlanmıyorum gerçekten :)Bende cumartesi günü transfer oldum heyecan dorukda
Benimkisi 5.gün dondurulmuştu bugün yani 5.gün yaptım negatif çıktı herhalde erken daha inşallah pozitifi görürüm3. gün dondurulmuş transferimi 10. gün idrarda öğrendim ben
Allah yardımcın olsun 3.günün yani seninde :) ay ya beklemek cok zorr opuda transferde bu kadar zorlanmıyorum gerçekten :)
Benim bugün 6.günümdü verdim 2.52 çıktı içimi bi karamsarlık kapladıAmin çok teşekkür ederim yarın kan testi vermeyi düşünüyorum çok erkem biliyorum ama dayanamayacağım
İki gün de bir iki katına çıkması lazım ama bir gün sonrada en kötü az da olsa bir yükseliş olması lazım bence yarın tekrar verin bir yükseliş varmı görünBenim bugün 6.günümdü verdim 2.52 çıktı içimi bi karamsarlık kapladı
Tamam çok teşekkürlerİki gün de bir iki katına çıkması lazım ama bir gün sonrada en kötü az da olsa bir yükseliş olması lazım bence yarın tekrar verin bir yükseliş varmı görün
Rica ederim benide haberdar et olurmu merak ettim bende dualarım seninle rabbim yüzümüzü güldürsünTamam çok teşekkürler
Ben bi daha test yaptırmadım bugün 8.günüm acaba yaptırsam mı 10.günü mü beklesem diye düşünüyorumSonucunuz ne oldu acaba
Çarşamba transferim oldu belirtim yok hiç 5. Gün embriyosu idiyani
yani 9.günün mü seninde bugünBenimde Çarşamba transferim oldu belirtim yok hiç 5. Gün embriyosu idi
Belirti arama arkadaşım kimisinde hiç olmuyormuş çünkü benimde göğüslerim ağrıyo bide midemle ilgili sorunum var ama progestan iğnesinden olduğunu düşünüyorumBenimde Çarşamba transferim oldu belirtim yok hiç 5. Gün embriyosu idi
İdrar testi yap istersenBen bi daha test yaptırmadım bugün 8.günüm acaba yaptırsam mı 10.günü mü beklesem diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?