- 29 Ekim 2020
- 36
- 15
- 8
- 29
Unuturmuyum hiç seve seve haber vereceğimÇok sağol Allah razı olsun Allah senide sevindirsin kucağını doldursun inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşalllahhhevet arkadaşım öyle yap sen bekle ben bekleyemedim ama sen bekle 2 günden bişey çıkmaz ben kendim çok üzüldüğüm için diyorum hayırlı haberlerini bekliyorum sakın unutma haber vermeyi
Birazdan kan vericem çok heyecanlıyımÇok sağol Allah razı olsun Allah senide sevindirsin kucağını doldursun inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşalllahhhevet arkadaşım öyle yap sen bekle ben bekleyemedim ama sen bekle 2 günden bişey çıkmaz ben kendim çok üzüldüğüm için diyorum hayırlı haberlerini bekliyorum sakın unutma haber vermeyi
Ne cıktı sonuccccBirazdan kan vericem çok heyecanlıyım
Maalesef yok 0.100 çıktı doktora sordum test gününe kadar ilaçlara devam et dedi ama ben kullanmıycam çok üzüldüm eşimde bende çok umutlanmıştık 8. Gündü dün bu aradaNe cıktı sonucccc
Kimyasal cıktı benimde historoskopi yapılıp rahim çizilcekmişMaalesef yok 0.100 çıktı doktora sordum test gününe kadar ilaçlara devam et dedi ama ben kullanmıycam çok üzüldüm eşimde bende çok umutlanmıştık 8. Gündü dün bu arada
Olmaz mı hem de nasıl var
Ayyy heyecandan nasıl tepki vereceğimi şaşırdımOlmaz mı hem de nasıl varay canım tebrik ederim çok sevindim benim de 6. Günüm bugün ama test yapmadım 12 sinde kan vereceğim
Çok teşekkürler canimOlmaz mı hem de nasıl varay canım tebrik ederim çok sevindim benim de 6. Günüm bugün ama test yapmadım 12 sinde kan vereceğim
Benim de 5. Gün embriyosu 30 Haziran da transfer oldum kalitesi en son 4AA idiAyyy heyecandan nasıl tepki vereceğimi şaşırdımdayanamadım yaptım test kaçıncı gün embriyosu idi sizin benim 5.gun 5AA
Aynı gün transfer olmuşuzBenim de 5. Gün embriyosu 30 Haziran da transfer oldum kalitesi en son 4AA idi
Test gününü bekleyeceğim ya eğer negatif çıkarsa çok üzülürüm dayanmayi düşünüyorum 12 temmuza kadarAynı gün transfer olmuşuzbence sizde yarın sabah yapın idrar testi
Hareket halindeyken kasık ağrım oluyor kısa süreli, onun dışında göğüs hassasiyeti var ama onu progestan yapıyorBelirti varmı
Gönlünü ferah tut canım.hakkimizda hayırlısı olsunTest gününü bekleyeceğim ya eğer negatif çıkarsa çok üzülürüm dayanmayi düşünüyorum 12 temmuza kadar
Amin canım inşallahGönlünü ferah tut canım.hakkimizda hayırlısı olsun
Gaz bende de var, o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki hangisi belirti hangisi yan etki ayırt etmek çok güçBenim bel ve sırt ağrım var başkada belirti yok. Karnım çok şiş gaz dolu.
Aynen öle bende emin olamamistimGaz bende de var, o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki hangisi belirti hangisi yan etki ayırt etmek çok güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?