İdrar testi yap istersenBen bi daha test yaptırmadım bugün 8.günüm acaba yaptırsam mı 10.günü mü beklesem diye düşünüyorum
Belirti arama arkadaşım kimisinde hiç olmuyormuş çünkü benimde göğüslerim ağrıyo bide midemle ilgili sorunum var ama progestan iğnesinden olduğunu düşünüyorum
Böyleİdrar testi yap istersenkoyuluguna göre kan verirsin belirti
Yok canım bu çarşamba oldu benim. Transfer gününü saymazsak 2. Gün bugün
Çok hafif silik. 2 gün daha bekle bakalım canım. Beklemek zor ama
Ben daha test yapmadım bugün 6. Günüm bugün yapıcam sanırım diğer arkadaş ne yaptı bende merak ettimSonucunuz ne oldu acaba
Bence kaset testi yapınBen daha test yapmadım bugün 6. Günüm bugün yapıcam sanırım diğer arkadaş ne yaptı bende merak ettim
Dün yaptım 5 gün yani çıkmadıBence kaset testi yapınbende pazartesi kaset test yapmayı düşünüyorum
Kaçıncı gün embriyosu idiDün yaptım 5 gün yani çıkmadı
2 gün önce yani 6.gün 2.52 idi. Az evvel yine verdim bugünde 8.günüm inşallah çıkar.Senin tam kaçıncı gününay var bence kan verdin mi tekrar sende 6 gün vermiştin kan çıkmamıştı demekki erken bende vermesem mi ya çok kararsızım
5. gün dondurulmuş transferimi 8. gün akşam testte öğrendim5.gün Dondurulmuş embriyo transferi olanlar ilk testlerinizi ne zaman yaptınız acabaabenim bugün 3.günüm transfer gününü saymazsak, 3-4 tün sonra test yaparım gibi geliyor dayanabileceğimi zannetmiyorum da
kan testinde mi5. gün dondurulmuş transferimi 8. gün akşam testte öğrendim
5 günKaçıncı gün embriyosu idi
2 gün önce yani 6.gün 2.52 idi. Az evvel yine verdim bugünde 8.günüm inşallah çıkar.Senin tam kaçıncı gün
Cumartesi günü transferim oldu o günü saymazsak tam 6. Gün bugün heyecanla senin sonucunu bekliyorum2 gün önce yani 6.gün 2.52 idi. Az evvel yine verdim bugünde 8.günüm inşallah çıkar.Senin tam kaçıncı günün
6.88 benimkisiiiiiiiiiiii çok şşükürrr ama sen en azından 8.günü bekleyebilirsen bekle derim çünkü ben 2 günde çok üzdüm kendimi a9rkadaşım sen bilirsin ama biraz daha sık dişini istersenCumartesi günü transferim oldu o günü saymazsak tam 6. Gün bugün heyecanla senin sonucunu bekliyorum
Hayır idrar testindekan testinde mi
anladım bende bugün kan tahlili vermiştim 6.88 cıktı sonuc simdi :)Hayır idrar testinde
hayırlı olsun katlanarak artar inşAllah :)anladım bende bugün kan tahlili vermiştim 6.88 cıktı sonuc simdi :)
Yaşasın6.88 benimkisiiiiiiiiiiii çok şşükürrr ama sen en azından 8.günü bekleyebilirsen bekle derim çünkü ben 2 günde çok üzdüm kendimi a9rkadaşım sen bilirsin ama biraz daha sık dişini istersen
Çok sağol Allah razı olsun Allah senide sevindirsin kucağını doldursun inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşalllahhhYaşasınnasıl sevindim nasıl Böyle katlana katlana devam etsin aminn Seni dinleyeceğim söz 8 gün pazara den geliyor eşim evde ona süpriz yapmak istiyorum pazartesi yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?