- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
Çok tatlısın .
Biliyorum.Çok tatlısın .
Kullandigin anti bakteriyeller beyin hucrelerinde donussuz bi hasar birakmis anlasilan. Igrenc sen ve senin zihniyetinde ol
Siz beni yargilayamazsiniz neden mi ?Kullandigin anti bakteriyeller beyin hucrelerinde donussuz bi hasar birakmis anlasilan. Igrenc sen ve senin zihniyetinde olanlar kusura bakma. Bu sebeple oldurulen, siddet goren ve asagilanan her kadinin gunahi boynunuza.Mune bu forumda iki gun banlanip sonra kaldigimiz yerden kadinlara sinkafli hakaretler, kufurler etmeye devam edebiliyor muyuz? Yok mu bunun baska bir yaptırımı? Dusunce ozgurlugu olarak savunduklari seyler daha ne kadar baska kadinlarin gururlarini incitecek? Lanet olsun boyle anlayisa baska bir sey demiyorum!
Şikayet ettiğiniz seyi katiyla bana yapıyorsunuz cidden yorumunuzun bı kıymeti yok iyi günler.
Abim mı ?Abiniz evli akrabanizin karisi ile yatip kalkarken ve sizde olayi ortbas etmeye calisirken genislemedi mi o mide ? Genislemistir bence. Konya ovasi olmusturhadi canim sagdan yol al. Once kendi abini adam et evli kadinlara sarkmasin sonra bekarlarin sevismelerine ahlam kesersin. Ayrica eski konularina baktim esin seni adam yerine bile koymuyor. Ben olsam bende koymam. Mustehak sana beter ol.
cok güzel ifade etmissiniz.Mahalle kavgası var dediler geldim, kötü içerikleri değerlendireceğim elbette ama önce yaşlı biri olarak yine koca çenem açılacak, ihtiyarlık çeneye vuruyor malum.
Hanımefendiler,
sizler ahlak, namus, edep, haya'nın gerçekten manalarını biliyor musunuz acaba?
Genellemeyeyim ama sanırım bir kısmınız bunların hepsini sadece kadına ve yalnızca bekarete bağlıyorsunuz, oysa namus doğruluk, dürüstlük gibi olması gereken davranışlara sahip olmak, onur ve ahlak kurallarına uymak demektir.
Ahlak ise bir insanın doğuştan gelen veya sonradan kazandığı davranışların bütününe denir, mesela karşındakini incitmemek gibi, yaptığı bir yanlışı yüzüne vurmamak gibi, mesela sizce hata olan bir durumu aşağılamak için kullanmamak gibi, mesela insanların özel hayatına saygı duymak gibi.
Bir kadın kendi istek ve rızasıyla bir erkekle birlikte olduğu zaman ahlaksız ve namussuz olmaz, birine ahlak ve namus yoksunu diyebilmemiz için tüm iyi davranışlarından vazgeçmesi gerekir.
Namus ve ahlak kadının bekaretine endeksliyse neden namussuz adam tabiri vardır hiç düşündünüz mü? Malum erkek bedeninde bekaretinin simgesi olan kanayan bir parça yok.
Konu sahibesinin asıl meselesini göz ardı edip evlenmeden yaşadığı şeylere odaklanmışsınız, acaba kızın ne yaşadığı bizi ilgilendiriyor mu hiç düşündünüz mü?
Size bunu da sormamış üstelik, özel hayatına bodoslama dalıp ağzınıza geleni sayıp sövmüşsünüz, oysa ortadaki sorun çok başka, bir erkek ne olursa olsun evleneceği kadının onur ve haysiyetine laf söyleyemez, gururunu kıramaz, geleneklere itirazı varsa bunu 18'inde bakire kız mı veriyorlar gibi çirkin bir üslupla dile getiremez, bu lafı nereye çekersen oraya gider ve ağırdır, demek ki 18'inde bakire olsa altın almaya değer görecekti diye düşündürür insana, demek ki bekarete önem veriyor, evlenince de ikide birde bunu yüzüne vuracak diye düşündürtür, oysa o kızla beraber olan kendisi ama erkek ya bekaretinin simgesi bir zarı yok ya kadına istediği gibi laf söyleme hakkına sahip paşazade, şunu da belirteyim şu simge gibi görülen şeye de itirazım var ama maalesef ki beynimize öyle kodlamışlar bunu, oysa ahlak ve namus beyninizde, beyninizin içindekilerdedir, doğru bir insan olursanız, dürüstseniz, iyi bir insan olmak için çabalıyorsanız, vicdan ve merhamet sahibiyseniz, kimseye kötülüğünüz dokunmuyorsa, hak yemiyorsanız, kıskançlık, iki yüzlülük yoksa hamurunuzda ahlaklı ve namuslusunuzdur.
Öte yandan diğer üyeleri de unutmamak lazım, onlarda uygun bulmadıkları yorumlara ağız dolusu laf etmiş, ki hakları yok böyle birşeye, en azından bu sitede dileyen dilediğine istediğini saydıramaz.
Üzüldüm adınıza, affedilecek gibi değil.aradı. ozurler diliyor. oyle dusundugun gibi bişey demek istemedim. cumlemin devamını dınlemeden kapattın.500 yıllık adetler sacma bizi zorluyor dıycektm ama dınlemedın sen kapatıncada nasıl yanlıs bi cumle kurdugumu farkettim dedi. 6 yıldır ben sana boyle bişey demedim smdi neden diycem ki diyor.konusmanın akısında yanlıs konustum hatalıyım evet ama asla oyle dusunmedim dedi anlattı durdu. bende sinirlendim agızdan cıkan her kelimenin degeri var dedim. sen hiç mi hata yapmadın yuzden bitirme diyor.
cok güzel ifade etmissiniz.
Arkadaşım vallahi bırak bu çocuğu. Şunu söyleyeyim 18 yaşında bakire olsan bile sana değer vermezdi bu müsveddeMerhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
Donmem. Yeter ki onursuz olmasın aşk. Ben haketck bişey yapmadm bunları duymak için. Sonuçta kız cocuguym ailemin illaki söz sahibi olacaklar. Bu adamın egosu yüksekti bayag yetersiz hissetti galiba kendini. Zaten bi anda çıktı ağzında düşünmeden konuştu ama telafisi yok olmamalı da dimi
Bu adamla evlenirsen eger olacaklari soyleyim.. bu defada yillarca altima yattin diye kakar basina.. bu ettigi laflarin bi ust leveli bunlar cunku... arkans bike bakma bir daha yuzune dahi bakma terbiyesiz mikrop. Konusma hakki dahi vermeyecektin bencearadı. ozurler diliyor. oyle dusundugun gibi bişey demek istemedim. cumlemin devamını dınlemeden kapattın.500 yıllık adetler sacma bizi zorluyor dıycektm ama dınlemedın sen kapatıncada nasıl yanlıs bi cumle kurdugumu farkettim dedi. 6 yıldır ben sana boyle bişey demedim smdi neden diycem ki diyor.konusmanın akısında yanlıs konustum hatalıyım evet ama asla oyle dusunmedim dedi anlattı durdu. bende sinirlendim agızdan cıkan her kelimenin degeri var dedim. sen hiç mi hata yapmadın yuzden bitirme diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?