Dondum kaldim dusunemiyorm

o bana deger vermesede ben degerliyim. hıc bı kadın bu lafı haketmez. elbet ayaga kalkcam ve o cok pişman olcak iş işten gecmiş olcak
He şöyle bebişim ya oda fani sen de bir kendini bilmez için yanmak neden?
O istediği gibisini bulsun sende böylesi kötülüklerdense yalnız kal bir süre kısmet ayağına gelir merak etme

He şöyle bebişim ya oda fani sen de bir kendini bilmez için yanmak neden?
O istediği gibisini bulsun sende böylesi kötülüklerdense yalnız kal bir süre kısmet ayağına gelir merak etme
hayırlısı böyleymıs benm ıcın. Allahın sevgili kuluymusum. o bi gn vurcak kafasını duvarlara. bunu bana dıyen adam benm için aglayan gözyası doken bbiri. aklım almıyo. hayatta hersey mumkunmus.

Eğer sen evlenip boşanmış ve iki çocuklu olsan,annen yine aynı altın muhabbetini yapar mı yapamaz mı diye sormak lazım?Eğer altın muhabbetine giremezse demek ki çocuk çok da haksız değil

Gerçekleri söylemiş adam ama yanlış zamanda. Onu baştan söyleyip ayrilacakti

Eğer sen evlenip boşanmış ve iki çocuklu olsan,annen yine aynı altın muhabbetini yapar mı yapamaz mı diye sormak lazım?Eğer altın muhabbetine giremezse demek ki çocuk çok da haksız değil

Siz 18'lik bakire olarak evlendiniz
Analarınızda çıtırlığınızın ederince altın aldı zaar.
Malum çıtırlık önemli mevzu
Düşüncenize/fikriyatınıza/zihniyetinize ....... sağlık hanımlar.
Hay ben sizin o güzel minnak beyinciklerinizi öpeyim!

Son düzenleme:
Gerçekleri söylemiş adam ama yanlış zamanda. Onu baştan söyleyip ayrilacakti

Sizin gibi kendine deger vermeyen tiplerin basina ne gelse mustehak

Kuzum benim şimdi üzülüyorsun ama bu olay iyiki olmuş. Gerçek yüzünü evlenmeden gördüğün için çok şanslısın. Önüne bak daha kimler çıkar karşına verilmiş sadakan varmış.. bu adamla evlensen allah bilir sana neler derdi kesinlikle barışma bu insanla seni haketmediği çok belli..

Iyi olmus bence !
Evlenmeden önce ne mal oldugunu gostermis size ...Ömur gecmez bu terbiyesiz herifle...Evlenseydiniz daha kötü..

bravo bukadar güzel yazılır.

Gerçekten okuduğunu anlama dersinde neden Pisa testinde nal topladığımızı anladım.Ben kadının değerini bir zara

hapsetmekten mi bahsetmişim,noluyor yahu?Yoksa gelenek,göreneklerin aslında ne olduğundan mı bahsetmişim?

Tekrar söylüyorum.Eğer konu sahibinin annesi kızı 2 çocuklu evlenip boşanmış bir kadın olsaydı erkek tarafından altın

listesi isteyebilir miydi diyorum.İşinize gelince gelenek öyle altın alınacak,masrafa girecek diyorsunuz da geleneğin neyin

karşılığı olduğunu bilmiyorsunuz.O aldırılan takılar,altınlar sana "kız oğlan kız" veriyorum,karşılığında yaptırılır.Konu

sahibinin erkek arkadaşına kızıyorsanız,konu sahibinin annesinin de mentalitesine kızacaksınız.Yok öyle işime yarayan

geleneği alayım,işime gelmeyeni almayayım.Kanlı çarşaf da gelenek,onu da alın.Benim gözümde erkek tarafına altın

ısmarlamakla özünde hiç bir farkı yok

Bak şimdi seni burda iki çocuklu evlenip ayrılmış kadınlar bi çarpacak göreceksin
Pisa testinde neden nal toplandığımızı kendinden yola çıkarak sonuca bağlaman gayet hoş.
Senin gibi kafayı geleneklerle bozmuş zihniyetler yüzünden daha Pisa da çok nal toplarız biz.
Bi bitmediniz...
Kız oğlan kız , kanlı çarşaf bu terimler bile zihin dünyanın ne kadar kirli ve bağnaz olduğunu ortaya koyuyor zaten.
Hadi canım Allah çarşını pazar etsin

Son düzenleme:

Teşekkür ederim,ilk cümledeki hipotezimi desteklediğiniz için :)

O altınları bana "kız oğlan kızsın" diye takacak olan adamın o altınlarını alır.... gırtlağına sokarım.

Siz o adetleri çok yanlış anlamışsınız. O altınlar evlenecek genç çiftlere destek olmak için yapılır takılır. Erkek bakir yada değil diye ona da biçtiğiniz bi değer var mı, yoksa o farketmez mi :) Şu ülkenin dört bi yanına çük heykeli dikseler de şöyle bi doya doya tapsanız.

ne denir ki boyle birine. evlilik teklifinde taktıgı tek tası vardı geri göndercem belki onun içine not yazaabilirim ama ne denir bilmiyorum sokundan cıkamadm ki
Bence o tektaşı üçe beşe sat artık ne kadar tutarsa o parayla da sen bir adisin Serhat (temsili isim) diye pankart astır rezil olacağı bir yere. Veya yine o parayla bi sürü küfürden oluşan sticker yaptır arabasına yapıştır söke söke bi kalsın hödük.

Siz bu gelenekleri boyle mi anliyorsunuz ? Ozaman bi nevi satışa sunuluyor kız oyle degil mi ..sizin deyiminizle kız oglan kız veriyorum karşılığında bu kadar altin ...
Olacak is değil bu nasıl mantik ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…