Dondum kaldim dusunemiyorm

Sizi yanlış anlamışlar ama konu hassas olunca sinirler de gergin oluyor. Nebula'dan başlayıp tartışılması gereken konulara 2 kelimeyle yorum yapmaya çalışınca yanlış anlaşılmalar olabiliyor.

Niye tlfn kapatıp engellediniz ki ben olsam gayet planlı programlı devam edip suratına tükürürdüm. Not: kız ailelerinin erkek tarfını adet gelenek görenek diye zora sokmasına hiç anlam veremem

İşte bu yüzden kimseye güvenmeyip, en çok kendinizi düşüneceksiniz bayanlar...

Belkide sinirden ağzından çıkı vermiştir.Ama söylenmemesi kelimeler tüketmiş

Konudaki tek mağdur sensin.Annen babanın altın istemesi de hoş değil.Hadi onlar istedi diyelim erkek arkadaşın da öyle dememeliydi.Sen arada kalmışsın.Bu ilişkiden bişey çıkmaz artık.Yol yakınken dönmen hayırlı gibi.Allah yardımcın olsun.

Çok üzüldüm Canım senin adına 6 yıldır tanıyamamışsın demekki boşa geçen 6 sene...Önüne bak artık acele karar vermeden düşünerek hızlı karar alıp daha büyük hatalar yapma.Merak ettiğim konu sonrasında aradı mı seni özür dilerim gibisinden aramadıysa bilerek bitirmek için hamle yapmış gibi görünüyor Zaten adam gibi Adam olsa ilk ilişkiniz onunla mu bilmiyorum ama 6 yıldır hayatında olan kadına sahip çıkardı bunu ağzına bile almazdı

aradı. ozurler diliyor. oyle dusundugun gibi bişey demek istemedim. cumlemin devamını dınlemeden kapattın.500 yıllık adetler sacma bizi zorluyor dıycektm ama dınlemedın sen kapatıncada nasıl yanlıs bi cumle kurdugumu farkettim dedi. 6 yıldır ben sana boyle bişey demedim smdi neden diycem ki diyor.konusmanın akısında yanlıs konustum hatalıyım evet ama asla oyle dusunmedim dedi anlattı durdu. bende sinirlendim agızdan cıkan her kelimenin degeri var dedim. sen hiç mi hata yapmadın yuzden bitirme diyor.

Söylediği kabul edilemez çirkin incitici...Ama sen 6 yıldır birliktesin daha iyi tanırsın.eğer pişman olacaksan, bakirelşk konusu ciddi sorun olacaksa,gerçekten bir an sinirlendi asıl niyeti beni kırmak değildi bir anlık sinirle söyledi diyeceksen bir şans daha ver.Ama ailenle de konuş sen 6 yıldır birliktesin aranızda ciddi şeyler geçmiş takı falan diretilecek durumu geçmiş bence omlarda işinizi kolaylaştırsınlar şart koşmasınlar bence. İyi düşünün sonra pişman olmayınbekaret günümüzde hala önemini koruyor.Sizin yaşadığınız çevre nasıl sizin için önemli veya değil bilemem ama bence çok iyi düşünün sonradan siz adım atarsanız daha kötü olur

Sizin gibi evlenmeden biriyle yatacak kadar geniş değilim siz de benim midemi bulandiriyorsunuz erkeklere hem bu fırsatı verecek kadar cahil olabiliyor hem de medeniyet altında zinaya hoş bakıyorsunuz igrencccccccccc
İnsan her zaman hata yapabilir bence o şekilde bakılmalı (Gençlik hata yapılabilir bende evlenmeden önce ilişkiyi uygun bulmuyorum ama olan olduktan sonra yargılanmamalı yardımcı olunmalı

Yatıp kalkarken bunları düşünecek kapasitesi olmayan ve bedenini kullanmasına senelerce izin verenler bı sussun lütfen sizdeki bu genişlik de benim midemi bulandiriyor
Abiniz evli akrabanizin karisi ile yatip kalkarken ve sizde olayi ortbas etmeye calisirken genislemedi mi o mide ? Genislemistir bence. Konya ovasi olmustur hadi canim sagdan yol al. Once kendi abini adam et evli kadinlara sarkmasin sonra bekarlarin sevismelerine ahlam kesersin. Ayrica eski konularina baktim esin seni adam yerine bile koymuyor. Ben olsam bende koymam. Mustehak sana beter ol.

kafamı karıstıranda bu daha önce hiç duymadım böyle bişey. pişman gorunuyor. senın dusundugun gibi bişey dusunmedim dedi.sen hiç hata yapmadn mı dıyor. bilmiyorum kalbim kırık yinede

of bayag sert oldu bu :) ama hanfendide cok acımasız kullanmak ne cirkin bi kelime yazık

Kadınların özel hayatında yaşadıkları "erkeklerin ağzına laf vermek" değildir, problem kadınların yaşadıkları değil, erkeklerin zihniyetidir.

Sizin gibi evlenmeden biriyle yatacak kadar geniş değilim siz de benim midemi bulandiriyorsunuz erkeklere hem bu fırsatı verecek kadar cahil olabiliyor hem de medeniyet altında zinaya hoş bakıyorsunuz igrencccccccccc
Kullandigin anti bakteriyeller beyin hucrelerinde donussuz bi hasar birakmis anlasilan. Igrenc sen ve senin zihniyetinde olanlar kusura bakma. Bu sebeple oldurulen, siddet goren ve asagilanan her kadinin gunahi boynunuza. Mune bu forumda iki gun banlanip sonra kaldigimiz yerden kadinlara sinkafli hakaretler, kufurler etmeye devam edebiliyor muyuz? Yok mu bunun baska bir yaptırımı? Dusunce ozgurlugu olarak savunduklari seyler daha ne kadar baska kadinlarin gururlarini incitecek? Lanet olsun boyle anlayisa baska bir sey demiyorum!

Valla isteklerinizle nasıl bunalttıysanız adam zıvanadan çıkmış .ben bu tip şeyleri iki taraflı bakıyorum
Evet 18 yaşında değilsiniz cahil de değilsiniz altın da altın diye tutturmanın anlamı Yok ben utanırım ya istemeye nasıl utanmadan isteyebiliyorsynuz. Ne takarsa takar ben kendim diyorum karşındakine 18 yaşında değilim düğün vs istemem gider evleniriz olur biter
Bu şekilde konuşması doğru değil ama adam da bunalmış
Sil istediğin kadar pişman olup dönerse karektersiz derim adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…