- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
Niye tlfn kapatıp engellediniz ki ben olsam gayet planlı programlı devam edip suratına tükürürdüm. Not: kız ailelerinin erkek tarfını adet gelenek görenek diye zora sokmasına hiç anlam verememMerhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
18.lik bakire olsaydım haketcekmisim bazı şeyleri. Bu durumda haketmiyormusum bu sözlerden bu çıkar dimii ben mi yanlış anladım yanlış mi duydum
Evet, çok terbiyesiz. Başkası ile birlikte olmuş olsanız bile asla söyleyemez, bir de 6 yıllık ilişkiymiş, büyük ihtimalle ilk kez onla birlikte olmuşsunuzdur. buna rağmen yüzünüze vurması bu şekilde çok iğrenç.18.lik bakire olsaydım haketcekmisim bazı şeyleri. Bu durumda haketmiyormusum bu sözlerden bu çıkar dimii ben mi yanlış anladım yanlış mi duydum
Ben de öyle anladım. Keşke bu yaratıkla hiç beraber olmasaydınız. Yazık geçen yıllara.18.lik bakire olsaydım haketcekmisim bazı şeyleri. Bu durumda haketmiyormusum bu sözlerden bu çıkar dimii ben mi yanlış anladım yanlış mi duydum
Kendine bakire bi kizi laik goruyormus sanki kendisi el degmemis bakirama haketmedim gerçekten yıllardır ona bağlıyım her anlamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?