Dondum kaldim dusunemiyorm

Canınızın acıması çok normal ... ama geçecek .
Sakın affetmeyin çünkü zihniyeti belli . İlerde çok pişman olursunuz , şimdi üzülüyorsunuz ama ilerde üzülmekten daha iyi .
Emin olun daha iyilerine layıksınızdır

Donup kalınacak kadar var. Düşünemiyorsanız biz yardımcı olalım. Yol verin gitsin. Kafanıza da takıp üzülmeyin. Aksine sevinin. Bu yüzünü evlenmeden gösterdiği için.

Niye tlfn kapatıp engellediniz ki ben olsam gayet planlı programlı devam edip suratına tükürürdüm. Not: kız ailelerinin erkek tarfını adet gelenek görenek diye zora sokmasına hiç anlam veremem

18.lik bakire olsaydım haketcekmisim bazı şeyleri. Bu durumda haketmiyormusum bu sözlerden bu çıkar dimii ben mi yanlış anladım yanlış mi duydum

işin içine para pul girince gerçek yüzünü göstermiş.. bu lafı diyen adama kesinlikle dönme. dönersen o zaman o lafı hak etmiş olursun.
bu nasıl bi adiliktir ya yeminle konuyu okuduğumda kan beynime sıçradı.

18.lik bakire olsaydım haketcekmisim bazı şeyleri. Bu durumda haketmiyormusum bu sözlerden bu çıkar dimii ben mi yanlış anladım yanlış mi duydum
Evet, çok terbiyesiz. Başkası ile birlikte olmuş olsanız bile asla söyleyemez, bir de 6 yıllık ilişkiymiş, büyük ihtimalle ilk kez onla birlikte olmuşsunuzdur. buna rağmen yüzünüze vurması bu şekilde çok iğrenç.

Tam evet aileler karışmamalı diye düşünürken bu terbiyesizlik! bu hadsizlik! bende dondum kaldım inanın. siz siz olanın kapınızda yatsa hatasını anlamıştır deyip kabul etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…