Dondum kaldim dusunemiyorm

Hmm ben de bir şüphelendim şimdi. Geçenlerde nişanlısına ev araba aldırmak isteyen birinin çok üstüne gidilmişti. Onun gibi bir konu çıkarmaya çalışmış sanki.
Evet okuyorlar önce, sonra hangi tür konu ilgi çekiyorsa ona benzer konular açıyorlar..
Birşeyler var bunda da.
Yoksa burada hangi kadin kullandığı nicki
KÖTÜ ADAMA YOL ACIN anlamına gelen bir isimle acar ki?

evlenmeden önce gerçek yüzünü gösterdiği için çok şanslısınız.
sonrasında kurtulmak ve atlatmak cok daha zor olurdu

Böyle bir laf karşısında 6 yıllık ilişkinizi, nişandan 1 2 hafta önce bitirdiniz, şok oldunuz , dondunuz kaldınız ama yeter ki onursuz olmasın aşk diye esprili bir dille konuşuyorsunuz. Bana da sahte konu gibi geldi şimdi.

Konu para altin bsiy degil. Beni bukadar asagilamasi. Fake diyen arkadslar bu durumu herhangi bi arkadasima anlatamiyorum o yuzden buraya actim

Sinirimden gülüyorum. Bu lafın üstüne seviyorum diye barışmak değilim onursuz değilim.lütfen konum gerçek inanan arkadaşlar yorum yapsın. Yeterince uzgunum

Ben söyle bişey diyim bende ona hediye saat alcaktim. Maddi durumumda çok iyi değil ama kaliteli bi saat almaya karar verdim şartları zorlayarak dedim ki sevgilim iyisini hakediyor.ben bunları düşünürken adam neler düşünmüş ben haketmemisim 18.lik bakire olmak lazımmış

Sadece destek olan bi kaç kişi olur mu diye yazdım okadar. Kimseye anlatamıyorum. Yıkıldım. Kimse yaşamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…