- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
Evet okuyorlar önce, sonra hangi tür konu ilgi çekiyorsa ona benzer konular açıyorlar..Hmm ben de bir şüphelendim şimdi. Geçenlerde nişanlısına ev araba aldırmak isteyen birinin çok üstüne gidilmişti. Onun gibi bir konu çıkarmaya çalışmış sanki.
Böyle bir laf karşısında 6 yıllık ilişkinizi, nişandan 1 2 hafta önce bitirdiniz, şok oldunuz , dondunuz kaldınız ama yeter ki onursuz olmasın aşk diye esprili bir dille konuşuyorsunuz. Bana da sahte konu gibi geldi şimdi.Donmem. Yeter ki onursuz olmasın aşk. Ben haketck bişey yapmadm bunları duymak için. Sonuçta kız cocuguym ailemin illaki söz sahibi olacaklar. Bu adamın egosu yüksekti bayag yetersiz hissetti galiba kendini. Zaten bi anda çıktı ağzında düşünmeden konuştu ama telafisi yok olmamalı da dimi
nerden anladiniz ?Hem fake hem erkek üye..@Mune
O zaman bize kullanıcı adınızın hikayesini anlatmak ister misiniz?Ya arkadslar neden Boyle yapiyosunz ne erkeği ne fake i off
Sinirimden gülüyorum. Bu lafın üstüne seviyorum diye barışmak değilim onursuz değilim.lütfen konum gerçek inanan arkadaşlar yorum yapsın. Yeterince uzgunumBöyle bir laf karşısında 6 yıllık ilişkinizi, nişandan 1 2 hafta önce bitirdiniz, şok oldunuz , dondunuz kaldınız ama yeter ki onursuz olmasın aşk diye esprili bir dille konuşuyorsunuz. Bana da sahte konu gibi geldi şimdi.
Kullanıcı ismi ve yaptığı acayip yorumlardan ha birde 40 kişilik bir ziyaretçi var konuda..bilmiyorum normal bulamadimnerden anladiniz ?
Hımm scarface..ekşici misin?Alpacino filminde söylüyordu bu lafı. Sevdiğim bir söz. O yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?