Dondum kaldim dusunemiyorm

Önce bi o şoktan çık.Sonra da bu iğrenç insanla girdiğin yoldan koşarak uzaklaş.

Söylediği şey yenilir yutulur tarzda bişey değil çok çirkin böyle adamla ömür mü geçer 6 yılınız çöp olmuş olabilir belki ama o kaybeder siz daha iyisini bulursunuz o bu karekterler zor bulur biraz. Sakın dönmeyin sakın. Benim eşimle 10 yıl geçmişim vardı öyle bişey dese yıkılırdım evet ama yediremezdim gururuma

Oyyyy
Tam bir keresteymis, o nasil uslup ya..
Dese ki canim gucum yetmiyor alacak durumum yok, anlasilir.
O nasil benzetme öf

Altın konuları falan ben de pek sevmem ama sana asla böyle bir şeyi söyleyemez. Hayatından sil at. İleri de bunu sürekli sana karşı kullanır.

yuh yazıklar olsun ne demek bu ya.

Biraz daha detay verirseniz daha sağlıklı yorum yaparız. Kimi aileler adet gelenek görenek adı altında çok özür dileyerek söylüyorum kızlarını resmen altınla değiş tokuş ediyorlar. Bu laflara da çanak tutuyorlar. Sizin sürecinizde böyle şeyler olmadıysa siz üzerinize alınmayın. Zaten evlenmezsiniz herhalde. Ucuz atlattım diye avutun kendinizi.

Evet bilezik altın muhabeti olmuş. Tam okumamışım. O durumda bir dahakine ailenizi de tembihlersiniz. Geçmiş olsun.

Sakın geri adım atma .
Bakire olup olmaman onu değil seni ilgilendirir.
Terbiyesizlik etmiş.

Donmem. Yeter ki onursuz olmasın aşk. Ben haketck bişey yapmadm bunları duymak için. Sonuçta kız cocuguym ailemin illaki söz sahibi olacaklar. Bu adamın egosu yüksekti bayag yetersiz hissetti galiba kendini. Zaten bi anda çıktı ağzında düşünmeden konuştu ama telafisi yok olmamalı da dimi

Hem kullandığınız nick hem açtığınız konu hem de bu son mesajınız bana baya tuhaf geldi..
Fake olma ihtimali..filan neyse..
Mune anlar nasıl olsa.

Hem kullandığınız nick hem açtığınız konu hem de bu son mesajınız bana baya tuhaf geldi..
Fake olma ihtimali..filan neyse..
Mune anlar nasıl olsa.
Hmm ben de bir şüphelendim şimdi. Geçenlerde nişanlısına ev araba aldırmak isteyen birinin çok üstüne gidilmişti. Onun gibi bir konu çıkarmaya çalışmış sanki.

Kusura bakmayın koca bir ohaaaaaaaa diyorum sevgilinize, terbiyesizlik had safhada.... Kendini ne sanıyor acaba kendi padişahmıymış. Ciddi ciddi hakaret etmiş size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…