- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
Önce bi o şoktan çık.Sonra da bu iğrenç insanla girdiğin yoldan koşarak uzaklaş.Merhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
gerçekten ne denebilir ki.. Verilmiş sadakam varmış de ve koşarak uzaklaş yanından. Ondan hayır gelmez sana...Benmde kanım dondu. Tek kelime etmedim edemedim ne denir ki kapattım suratına.
Merhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
Altın konuları falan ben de pek sevmem ama sana asla böyle bir şeyi söyleyemez. Hayatından sil at. İleri de bunu sürekli sana karşı kullanır.Merhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
yuh yazıklar olsun ne demek bu ya.Merhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
Evet bilezik altın muhabeti olmuş. Tam okumamışım. O durumda bir dahakine ailenizi de tembihlersiniz. Geçmiş olsun.Biraz daha detay verirseniz daha sağlıklı yorum yaparız. Kimi aileler adet gelenek görenek adı altında çok özür dileyerek söylüyorum kızlarını resmen altınla değiş tokuş ediyorlar. Bu laflara da çanak tutuyorlar. Sizin sürecinizde böyle şeyler olmadıysa siz üzerinize alınmayın. Zaten evlenmezsiniz herhalde. Ucuz atlattım diye avutun kendinizi.
Sakın geri adım atma .Merhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
Hem kullandığınız nick hem açtığınız konu hem de bu son mesajınız bana baya tuhaf geldi..Donmem. Yeter ki onursuz olmasın aşk. Ben haketck bişey yapmadm bunları duymak için. Sonuçta kız cocuguym ailemin illaki söz sahibi olacaklar. Bu adamın egosu yüksekti bayag yetersiz hissetti galiba kendini. Zaten bi anda çıktı ağzında düşünmeden konuştu ama telafisi yok olmamalı da dimi
Hmm ben de bir şüphelendim şimdi. Geçenlerde nişanlısına ev araba aldırmak isteyen birinin çok üstüne gidilmişti. Onun gibi bir konu çıkarmaya çalışmış sanki.Hem kullandığınız nick hem açtığınız konu hem de bu son mesajınız bana baya tuhaf geldi..
Fake olma ihtimali..filan neyse..
Mune anlar nasıl olsa.
Kusura bakmayın koca bir ohaaaaaaaa diyorum sevgilinize, terbiyesizlik had safhada.... Kendini ne sanıyor acaba kendi padişahmıymış. Ciddi ciddi hakaret etmiş size.Merhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?