dondurmam gaymak

gokcebuket

başımın belası PKO
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
817
16
48
Kocaeli
bugün dondurulmuş embriyo tedavisine hayırlısıyla başladım.endemetrium 4.4 geldi.merak ediyorum dondurulmuş tedavisine başlayanlar sizler endemetriumunuz kaçla başladınız.ben bugün ilk lucrin 10 cc başladım bide estorofem 2 adet başladım.allahım inşallah bu sefer tutar çok istiyorum yarabbim.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah cnmm

dondurulmuş tedavisine başlayan kimse yokmu yaaa yoksa endometrium kalınlığınızı bilmiyormusunuz kızlar hadiyin ama...

dondurulmuş tedavisine başlayan kimse yokmu yaaa yoksa endometrium kalınlığınızı bilmiyormusunuz kızlar hadiyin ama...

tedavin hayırlı olsun canım, bende başladım çok şükür.bende estrefom ve decavit günde bir kere alıyorum. endrometrium kalınlığını sormayı unutuum ama p.zartesi tekrar gidicem ozaman sorarım hayırlısı artık inşlhh.. peki sen başka birşey yapıyormusun ekstara

seninde tedavin hayırlı olsun canım.ekstra pek bişey yapmıyorum ama normalde spor yapan biriydim tedavi süresince bisiklete biniyorum binsemmii binmesemmi karar veremedim...bir zararı olurmu olmazmı nebilim kararsız kaldım haaa bide coraspin ve folbiol kullanıyorum ekstradan levotiron ve diaforminde kullanıyorum.

canım, bence spor yapmanın bi sakıncası olmaz ama şuda önemli fazla enerjinide kaybetme fazla kendinide yorma derim. bende zinco ve balık hapı kullanıyorum ayrıca beslenmede de ceviz, hurma yiyorum benim kabzlık sorunum oluyor arkadaşım yaa oyüzden ona dikkate etmek lazım

2. günü cylo prognovayla başladım donrulumuşlarla tedavıme 9. günü 5.2 ydi endometrium kalınlıgı yarın 12. gün tekrar gidicem bakalım kaç olmuş

2. günü cylo prognovayla başladım donrulumuşlarla tedavıme 9. günü 5.2 ydi endometrium kalınlıgı yarın 12. gün tekrar gidicem bakalım kaç olmuş

hayırlı olsun arkadaşım. kaçıncı denemen bu? inşlhh hayılrısıyla pozitifleri alırız

blowhole ts ederim arkadaşım bu 2. denemem 2 ay önce yumoşlarım donduruldu ohss nedenıyle ertelendı ilk denememı tecrubesız ellerde yaptırmıştım ohss yaşadım ölümlerden döndum bu yuzden hastane deiştirdim cok şükür bu kez sorun yaşamadm

yaa işte spordan kastım benimde evde hergün yarım saat bisiklet çevirmek malum havalar soguk yürüyüşe çıkamıyorum.kiloda almamam lazım.neyse bakcam artık.zinco kan hapıydı dimi yanlış hatırlamıyorsam.allahtan kabızlık sorunum yok benim bende 1 aydır düzenli ananas yiyorum bugünde nara başlicam çok sevmesemde hergün 1 tane yicem bakalım inş. bu sefer 9 senenin acısını çıkarırım...

hayırlı olsun yasmin senin transferin bizden önce olucak hayırlısıyla.ben aslında başlamak için endometrium kalınlığına bakıyolar ya onu merak ediyorum.çünkü ben çok az adet oldum bu ay ilk gün karar veremediler 4,6 geldi ertesi gün yine gittim ultrosona 4.4 geldi busefer başlandıda.sizinkiler kaçla başlandı onu merak ediyorum açıkçası.bu sefer şansa bırakmak istemiyorum 1 taze embriyo transferimvar 1 tanede donmuş buda 2.donmuş olcak hayırlısıyla...

takma kafana stres cok etkiliyor rahmı rahat ol kalın deseydıler başlamazlardılar bidaki ay derlerdı vardır bi bildikleri

takma kafana stres cok etkiliyor rahmı rahat ol kalın deseydıler başlamazlardılar bidaki ay derlerdı vardır bi bildikleri
ı
stres denirmi buna bilmem ama aklıma geliyor bazen aynen öyle başlamazlardı herhalde tedaviye doktorlar...doktor kurbanı olmak istemiyorumda...

canım geçmiş olsun malesef bende oldum geçen denememde bende çok sıkıntılar çektim su toplandı ve negatif oldu..peki şimdiki merezinemi taşıdın embriyoları??Rabbim bi sıkıntı çıkmadan hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız..

anladım canım evde arada bende yapmam lazım aslında spor, zinco çinko için cnm.. kabızlık konusunda bende normalde sorun yaşamam ama bu tedavilerden sonra kabızlık yaşıyorum özellikle bu vitaminler ve kullandığımz ilaçlar kabızlık yapıyor oyüzden tarnsferden önce kabız olmam için dikkat ediyorum.. bende 4 yılımın mutluluğu yaşarım

ya canım sana bu lucrin neden verdi donmuş tedavide niçin verdi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…