- Konu Sahibi gokcebuket
-
bugün dondurulmuş embriyo tedavisine hayırlısıyla başladım.endemetrium 4.4 geldi.merak ediyorum dondurulmuş tedavisine başlayanlar sizler endemetriumunuz kaçla başladınız.ben bugün ilk lucrin 10 cc başladım bide estorofem 2 adet başladım.allahım inşallah bu sefer tutar çok istiyorum yarabbim.
dondurulmuş tedavisine başlayan kimse yokmu yaaa yoksa endometrium kalınlığınızı bilmiyormusunuz kızlar hadiyin ama...
seninde tedavin hayırlı olsun canım.ekstra pek bişey yapmıyorum ama normalde spor yapan biriydim tedavi süresince bisiklete biniyorum binsemmii binmesemmi karar veremedim...bir zararı olurmu olmazmı nebilim kararsız kaldım haaa bide coraspin ve folbiol kullanıyorum ekstradan levotiron ve diaforminde kullanıyorum.
2. günü cylo prognovayla başladım donrulumuşlarla tedavıme 9. günü 5.2 ydi endometrium kalınlıgı yarın 12. gün tekrar gidicem bakalım kaç olmuş
canım, bence spor yapmanın bi sakıncası olmaz ama şuda önemli fazla enerjinide kaybetme fazla kendinide yorma derim. bende zinco ve balık hapı kullanıyorum ayrıca beslenmede de ceviz, hurma yiyorum benim kabzlık sorunum oluyor arkadaşım yaa oyüzden ona dikkate etmek lazım
2. günü cylo prognovayla başladım donrulumuşlarla tedavıme 9. günü 5.2 ydi endometrium kalınlıgı yarın 12. gün tekrar gidicem bakalım kaç olmuş
ben adetimin 2 . günü gittigimde 2.5 ti
ıtakma kafana stres cok etkiliyor rahmı rahat ol kalın deseydıler başlamazlardılar bidaki ay derlerdı vardır bi bildikleri
Benim de bugün 2. günüm 2.4. Buket senin kaçıncı gün başladılar Lucrin'e?
blowhole ts ederim arkadaşım bu 2. denemem 2 ay önce yumoşlarım donduruldu ohss nedenıyle ertelendı ilk denememı tecrubesız ellerde yaptırmıştım ohss yaşadım ölümlerden döndum bu yuzden hastane deiştirdim cok şükür bu kez sorun yaşamadm
yaa işte spordan kastım benimde evde hergün yarım saat bisiklet çevirmek malum havalar soguk yürüyüşe çıkamıyorum.kiloda almamam lazım.neyse bakcam artık.zinco kan hapıydı dimi yanlış hatırlamıyorsam.allahtan kabızlık sorunum yok benim bende 1 aydır düzenli ananas yiyorum bugünde nara başlicam çok sevmesemde hergün 1 tane yicem bakalım inş. bu sefer 9 senenin acısını çıkarırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?