Dondurulmuş 3.gün embriyoları🧚🏽‍♀️

elff97

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2023
130
31
18
27
Selaam emektar anne adayları. ☺️ (Emektar diyorum çünkü bu surec cook emek istiyor). 22 aralikta 2 adet dondurulmuş 3.gün embriyo transferi oldum.🤷🏻‍♀️ bugun 6. Günüm. Belirti haliyle yok. Uyumadan üsümem ve uykuda su gibi olmam dısında. Arada bide adet olma hissi 🤷🏻‍♀️ Sizin nasıl gidiyor? Paylaşalım ☺️🧚🏽‍♀️🧚🏽‍♀

Benim 5.gün dondurulmuş 3aa embriyom, pazartesi test günüm, çok yoğun kasık ağrıları yaşadım. Hâlâ biraz devam ediyor ama aşırı yoğun değil. Onun dışında başka belirtim yok, umarım tutmuştur :( siz hiç test yaptınız mı

Benim 5.gün dondurulmuş 3aa embriyom, pazartesi test günüm, çok yoğun kasık ağrıları yaşadım. Hâlâ biraz devam ediyor ama aşırı yoğun değil. Onun dışında başka belirtim yok, umarım tutmuştur :KK43: siz hiç test yaptınız mı
Hic test yapmadim ama zor tutuyorum kendimi. Benim oyle cok bi agrim hic olmadi. Belirtimde sizin gibi yok denebilir. Hatta sasiriyorum herkesin progestanda gogus sisligi agrisi cok olmus bende aksine hic yok 🤷🏻‍♀️

Benim 5.gün dondurulmuş 3aa embriyom, pazartesi test günüm, çok yoğun kasık ağrıları yaşadım. Hâlâ biraz devam ediyor ama aşırı yoğun değil. Onun dışında başka belirtim yok, umarım tutmuştur :KK43: siz hiç test yaptınız mı
5.gun embriyosuysa sizin bi ihtimal cikabilir erken gebelik testinde. Ama az kalmis riskede atmasan mi bilemedim☺️

Hic test yapmadim ama zor tutuyorum kendimi. Benim oyle cok bi agrim hic olmadi. Belirtimde sizin gibi yok denebilir. Hatta sasiriyorum herkesin progestanda gogus sisligi agrisi cok olmus bende aksine hic yok 🤷🏻‍♀️
Merhaba ben de 6 ocakta 3. gün 8h 2 adet transfer oldum. Bende de hiçbir belirti yok. Heyecanlıyım, sizde durum nedir?

Merhaba ben de 6 ocakta 3. gün 8h 2 adet transfer oldum. Bende de hiçbir belirti yok. Heyecanlıyım, sizde durum nedir?
Belirti bendede cok olmadi canım. Sol kasigima ani sancilar girip cikiyodu bide 7. Gun seffaf akintimin icinde gul kurusu bi kanama oldu muhtemelen yerlesmeydi baskada bisey yasamadim hala yaşamıyorum 🥹

Sadece bugün iğne batması gibi saniyelik ağrılar oldu sol karnımda o kadar. Onu da uykumda falan hissetmem yani.

Merhaba, ben 2 Ocakta 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyosu transferi oldum. Kasık ağrısı harici birşey yaşamıyorum, ne zaman belli olur acaba?

Merhaba, ben 2 Ocakta 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyosu transferi oldum. Kasık ağrısı harici birşey yaşamıyorum, ne zaman belli olur acaba?
Bende belli bi agri yasamadim ara ara sanci girdi cikti ufak seyirmeler oluyodu o kadar bazen kullndigmz ilaclarda yapabiliyor. Umarim pozitif sonuc alirsiniz ☺️

Hanımlar merhaba benim ilk tüp bebek deneyimim tutmadı ikinci betada değerlerşm düştü doktor da adet olmayı bekle tekrar gel dedi aranızda ilk transferi tutmayan var mı nasıl anladınız neler oldu birde dondurulmuş embriyo transferi edilecek bu sefer ama ücret nasıl oluyor hangi aşamalar oluyor yine aynı ücretlere mi denk geliyor ilk aşamada maddi olarak biraz zorlandık da

Back
X