• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Sevgili kaderdaşlarım hamile olan arkadaşları tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🙏🏻 ben de 4 aralıkta transfer oldum 5. Gün çift embriyo.. T+9 da idrar testi yaptım silik çizgi çıktı (erken gebeliklerden) sizler evde test yapmış mıydınız yaptıysanız çok koyu mu çıktı silik mi çıktı

Merhaba bende 11. Gün 96 ile başladım. Bir artış var ama hiç iki katı olmadı. 5. Gün tek embriyo. Aslında sizin iyi gidiyormuş 5 günlük artışın yüzdeliği az olmuş ama hemşirem şey demişti sonradan da artış hızı artanlar oluyor
Benim%60 üstü giditor artışlar doktor iyi diyor ama bilmiyorym ben umutlu değilim. Bende de 5. Kez kan istediler pazartesi vereceğim. Beklemekten başka çare yok maalesef
artış aslında 2-3 günde bir 2 katı olarak biliyorum. Sizin maşallah hep artmış :dua: benim pek umudum yok biraz gerçekci olmak lazım ama yinede bir umut işte :( 2-3 günde en az %60 artış diyor benimki 5 günde %45 artmış.

artış aslında 2-3 günde bir 2 katı olarak biliyorum. Sizin maşallah hep artmış :dua: benim pek umudum yok biraz gerçekci olmak lazım ama yinede bir umut işte :( 2-3 günde en az %60 artış diyor benimki 5 günde %45 artmış.
İki günde 2 kat diye biliyorum ama bende umut edemiyorum maalesef hayırlısı olsun herkes için🙏

Kızlar 5+3te giden yada ne zaman gittiniz ve kesenin içinde Yolk sac gördünüz

Arkadaşlar 267 çıktı, 10.gün ilk beta ne düsünecegimi bilemedim, hastane 2 gün sonra tekrarlayın dedi çok yüksek bir değer degıl dedi anlam veremedim. Kendi doktoruma da yazdım da geç saat görmedi
Merhaba sizin sonucunuz ne oldu merak ettim inşallah her şey yolundadır

Back
X