Hayır daha olmadı ama riske atmak istemedim canımCanım sendede mi kanama var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır daha olmadı ama riske atmak istemedim canımCanım sendede mi kanama var
Çıkmadı peçeteye silince kahverengiKırmızı olmadıgı sürece sorun yokmuş. Kırmızı olup sorun yaşamayanlar varmış. Şuanda hala var mı kanaman. Nasıl geliyor. Beta sonucun cıktı mı
Bencede canım minnoşlar bizi korkutuyorHayır daha olmadı ama riske atmak istemedim canım
Her silmede mi. Bence kanama bitmiş ama kalanlar cıkıyordur kahverengiyse. Pembe değilse aktif kanama yok gibiÇıkmadı peçeteye silince kahverengi
Evet her silmede inşallah görcez bakalım ama bu kese etrafında kanama hemen biten birşey değil diye okudımHer silmede mi. Bence kanama bitmiş ama kalanlar cıkıyordur kahverengiyse. Pembe değilse aktif kanama yok gibi
Arkadaşımın tüp bebek. 10.haftada kese etrafında kanama görüldü. 2 hafta içinde geçti. Şuan 21 haftalık hamileEvet her silmede inşallah görcez bakalım ama bu kese etrafında kanama hemen biten birşey değil diye okudım
İnşallah benimde devam ederArkadaşımın tüp bebek. 10.haftada kese etrafında kanama görüldü. 2 hafta içinde geçti. Şuan 21 haftalık hamile
artış aslında 2-3 günde bir 2 katı olarak biliyorum. Sizin maşallah hep artmışMerhaba bende 11. Gün 96 ile başladım. Bir artış var ama hiç iki katı olmadı. 5. Gün tek embriyo. Aslında sizin iyi gidiyormuş 5 günlük artışın yüzdeliği az olmuş ama hemşirem şey demişti sonradan da artış hızı artanlar oluyor
Benim%60 üstü giditor artışlar doktor iyi diyor ama bilmiyorym ben umutlu değilim. Bende de 5. Kez kan istediler pazartesi vereceğim. Beklemekten başka çare yok maalesef
benim pek umudum yok biraz gerçekci olmak lazım ama yinede bir umut işte İki günde 2 kat diye biliyorum ama bende umut edemiyorum maalesef hayırlısı olsun herkes içinartış aslında 2-3 günde bir 2 katı olarak biliyorum. Sizin maşallah hep artmışbenim pek umudum yok biraz gerçekci olmak lazım ama yinede bir umut işte
2-3 günde en az %60 artış diyor benimki 5 günde %45 artmış.
Merhaba sizin sonucunuz ne oldu merak ettim inşallah her şey yolundadırArkadaşlar 267 çıktı, 10.gün ilk beta ne düsünecegimi bilemedim, hastane 2 gün sonra tekrarlayın dedi çok yüksek bir değer degıl dedi anlam veremedim. Kendi doktoruma da yazdım da geç saat görmedi
Normal canım regli günüm ve sonraki gün benimde çok ağrım oldu hatta sonra tüm belirtiler kayboldu
Ay canım içime su serpildi sağol etiketlediğin için
Merhaba sizin ultrason görüntüsündr gs ölçünüz kaç çıktı cevaplarsanız sevinirimBenimde ultrasonla gördü. Ultrason görüntüsünde gs yazar orası ölçüsü
Çok üzüldüm gerçekten bende kanama görüyorum gerçekten çok korkuyorumBenim de kanamam başladı ve dün gece düşük yaptım5+5’teydik. Kese oluşmuştu ve ici de doluydu.
Tebrik ederim ben de yarın kan vericem iki gündür regl günüm ve sanki belirtiler kesildi de adet sancısı oluyor gibime geliyorevet pozitifi gördüm şükür salı günü kese görmeye gidicez
![]()
Teşekkür ederim inşAallah güzel haberi alırsınızTebrik ederim ben de yarın kan vericem iki gündür regl günüm ve sanki belirtiler kesildi de adet sancısı oluyor gibime geliyor