• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

kızlar ben keseyi de yolk sacı da bebeği de gördüm şükür. kalp atışı duyamadık çok derindeydi. ama ultrasonda gördük yanıp sönüyordu böyle darısı size inşallah bu hafta tekrar gidicem dinlemeye inşlalah

kızlar ben keseyi de yolk sacı da bebeği de gördüm şükür. kalp atışı duyamadık çok derindeydi. ama ultrasonda gördük yanıp sönüyordu böyle darısı size inşallah bu hafta tekrar gidicem dinlemeye inşlalah
Hayırlı olsun 🌸kaç haftalık göründü ultrasonda

Hayırlı olsun canıım kaçıncı haftadaydın?

Hayırlı olsun bende yolk sacı ve ufak bebek oluşumunı gördüm ama öyle hareketli bişey görmedik bakalım bu çarşamba tekrar gideceğim İnşallah kalp atışlarını duyarız Hepimiz

Kızlar bugün bebeğini gören annelere soruyorum kese boyunuz ne kadar geldi benim bu sabah tekrardan kanamam oldu kırmızı bebeğim de bende onu bırakmak istemiyor kese ölçüm cuma 0.75 ti bugün 1.00 cm olmuş sizin kaç boş gebelik mi acaba ya bebeği görmedim yani doktorum şuan kanama odaklı bide çok soru sorulacak biri değil soramadımda üzüntüden

Kızlar biz bugün 2 keseyi de gördük kalp atışlarını da duyduk Allahın izniyle.. Rabbim bekleyen herkesi mucizesine kavuştursun sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸🥰

Back
X