- 6 Aralık 2017
- 7.023
- 6.899
- 198
Canım naptın gittinmi kontrele ☺Kızlar 5+3te giden yada ne zaman gittiniz ve kesenin içinde Yolk sac gördünüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım naptın gittinmi kontrele ☺Kızlar 5+3te giden yada ne zaman gittiniz ve kesenin içinde Yolk sac gördünüz
GittimmCanım naptın gittinmi kontrele ☺
Hayırlı olsunkızlar ben keseyi de yolk sacı da bebeği de gördüm şükür. kalp atışı duyamadık çok derindeydi. ama ultrasonda gördük yanıp sönüyordu böyle darısı size inşallah bu hafta tekrar gidicem dinlemeye inşlalah
Hayırlı olsun canıım kaçıncı haftadaydın?kızlar ben keseyi de yolk sacı da bebeği de gördüm şükür. kalp atışı duyamadık çok derindeydi. ama ultrasonda gördük yanıp sönüyordu böyle darısı size inşallah bu hafta tekrar gidicem dinlemeye inşlalah
Senin yarın mıydııı? Benim bu sabah 7 gibi fena bir bulantım olduCanım naptın gittinmi kontrele ☺
5+6 haftalıktıHayırlı olsunkaç haftalık göründü ultrasonda
Hayırlı olsun bende yolk sacı ve ufak bebek oluşumunı gördüm ama öyle hareketli bişey görmedik bakalım bu çarşamba tekrar gideceğim İnşallah kalp atışlarını duyarız Hepimizkızlar ben keseyi de yolk sacı da bebeği de gördüm şükür. kalp atışı duyamadık çok derindeydi. ama ultrasonda gördük yanıp sönüyordu böyle darısı size inşallah bu hafta tekrar gidicem dinlemeye inşlalah
İnşallah hayırlı haberlerle gel canımHayırlı olsun bende yolk sacı ve ufak bebek oluşumunı gördüm ama öyle hareketli bişey görmedik bakalım bu çarşamba tekrar gideceğim İnşallah kalp atışlarını duyarız Hepimiz
Herşey yolunda inşAallahGittimm
Evet canım yarın benimde bugün yemek yedikten sonra midemde hafif bir bulantı hissi oluyor çok ağıt değil yada kusma vs yok ama hafif bir bulantı hissi var.Senin yarın mıydııı? Benim bu sabah 7 gibi fena bir bulantım oldu
Evett kalp atışı haftayaHerşey yolunda inşAallah
Ya çok mutlu oldum darısı yarın benim başıma 5+3 tü galiba değilmiEvett kalp atışı haftaya![]()
Zaten onun dışında pek de bi şey yok, dün ama resmen yerimden kıpırdayamıcak gibiydimEvet canım yarın benimde bugün yemek yedikten sonra midemde hafif bir bulantı hissi oluyor çok ağıt değil yada kusma vs yok ama hafif bir bulantı hissi var.
Evet minik bizinki daha kalp atışı içinn haftaya inşallah dı edin inşallah sizde yarın kalp atışını duyarsınızYa çok mutlu oldum darısı yarın benim başıma 5+3 tü galiba değilmi
İnşaAllah canım duycaksın Allahın izniyle ☺Evet minik bizinki daha kalp atışı içinn haftaya inşallah dı edin inşallah sizde yarın kalp atışını duyarsınız
Benimda sadece kasık ağrım oluyor ara ara birde çok ayakta iş yaparsam belim ağrıyorZaten onun dışında pek de bi şey yok, dün ama resmen yerimden kıpırdayamıcak gibiydim