İnşallah. Sonucunu yazar mısın? Ben dün beta verdim >15000 yazıyor. Hastane sanırım üstünü ölçmüyor sayısal olarak. 4 gün öncesinde 7900 küsurduEvet en sonra 2 gün önce kanamanın olduğu gün baktılar çok güzeldi inşallah daha da yükselmiştir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah. Sonucunu yazar mısın? Ben dün beta verdim >15000 yazıyor. Hastane sanırım üstünü ölçmüyor sayısal olarak. 4 gün öncesinde 7900 küsurduEvet en sonra 2 gün önce kanamanın olduğu gün baktılar çok güzeldi inşallah daha da yükselmiştir
Tamam yazarım senin transfer hangi günİnşallah. Sonucunu yazar mısın? Ben dün beta verdim >15000 yazıyor. Hastane sanırım üstünü ölçmüyor sayısal olarak. 4 gün öncesinde 7900 küsurdu
21 kasımTamam yazarım senin transfer hangi gün
Ben 25 Kasım 5+4 şuan nasıl 5+3 oluyorsun ki21 kasım
Bilmiyorum benim ultrasonla keseyi ölçtü kese ölçümüne göre 5+2 sin demişti 2 gün önceDoktor çarşamba günü 4+6 dedi. Bugün 5+3 oluyor. Uygulama 5+5 diyor.
Bana 4+6 dedi. Kesen kaç cm gözüküyorduBilmiyorum benim ultrasonla keseyi ölçtü kese ölçümüne göre 5+2 sin demişti 2 gün önce
Bilmiyorum ki sormadım zaten korkarak gittiğim için ama normal ultrasonla gördü vajinalle değilBana 4+6 dedi. Kesen kaç cm gözüküyordu
Kanamanız nasıldı pekiBana 4+6 dedi. Kesen kaç cm gözüküyordu
Benimde ultrasonla gördü. Ultrason görüntüsünde gs yazar orası ölçüsüBilmiyorum ki sormadım zaten korkarak gittiğim için ama normal ultrasonla gördü vajinalle değil
Kahvemsi ama açık kahve cok hafif pembemsi. Bir kere pembemsi geldi zaten sonra kahve gibiydiKanamanız nasıldı peki
Bilmiyorum valla bakmadım haftasıyla uyumlu dediBenimde ultrasonla gördü. Ultrason görüntüsünde gs yazar orası ölçüsü
Ay bilmiyorum ya ben idrar yaparken sanki böyle içim koptu dedim bebek gitti yaniKahvemsi ama açık kahve cok hafif pembemsi. Bir kere pembemsi geldi zaten sonra kahve gibiydi
Benim geldi canım dün benimde pembe tonlarında geldi acile gittik betahcg baktılar idrar aldılar iki kez usg ile baktılar keseyi gördüler kanamaya saptamadılar. İstersem yatış yapacaklardı istemedim. Hastanede yatmak daha çok strese sokar diye eve geldim sabaha kadar bir şeyim yoktu sabah yine kahverengi geldi. Doktor parlak kırmızı ve aşırı sancın olmadığın sürece korkma dediKızlar 5 Kasım regl başlangıcı. 21 Kasım Transfer. 29 kasımda beta 150 , 1 Aralık 315, 3 Aralık 707 , 5 Aralık 1611 , 7 Aralık 4048 , 9 Aralık 7946 geldi. 10 aralıkta kese gördük. 13 Aralıkta meraktan beta baktırdım >15000 yazıyor sanırım 15 bin üstünü ölçmüyor. Dün akşam hafif pembe kahverengi lekelenme geldi. Doktor hemen çağırdı. Progestan yapıldı kalçadan. Normalde yapıyorum her gün zaten. Kanama kesildi. Bu sabah progestan fitil koydum. 2 saat sonra tekrar hafif kahverengi akıntı gibi geldi. Çıkan fitil hafif kahvemsiydi. Peçeteye silince geliyor. Başına gelen var mı
Kötü düşünme. İyi düşünelim iyi olsun. Annesini çok sevdi tutunmaya devam edecek inşallah. Kıpkırmızı kanaması olup pıhtılı oldugu halde bebeği doğanlar var. Benimde olması gerektiği gibiydi kese. Bakalım yarın ne dicek cok merak ediyorumAy bilmiyorum ya ben idrar yaparken sanki böyle içim koptu dedim bebek gitti yani
Ay kızlar inşallah ya bilmiyorum cuma günü benimde kontrolümKötü düşünme. İyi düşünelim iyi olsun. Annesini çok sevdi tutunmaya devam edecek inşallah. Kıpkırmızı kanaması olup pıhtılı oldugu halde bebeği doğanlar var. Benimde olması gerektiği gibiydi kese. Bakalım yarın ne dicek cok merak ediyorum
Neden o kadar geç. Bana hemen pazartesi gel dedi. Sen ne zaman gittin en sonAy kızlar inşallah ya bilmiyorum cuma günü benimde kontrolüm
Ben cuma zaten gidicektim kese görmeye cuma sabahsı olunca böyle gittim Prof doktora oda ilaçları çoğalttı haftaya cuma gel dedi kırmızı kan görmediğinin sürece gelme dediNeden o kadar geç. Bana hemen pazartesi gel dedi. Sen ne zaman gittin en son
Kırmızı olmadıgı sürece sorun yokmuş. Kırmızı olup sorun yaşamayanlar varmış. Şuanda hala var mı kanaman. Nasıl geliyor. Beta sonucun cıktı mıBen cuma zaten gidicektim kese görmeye cuma sabahsı olunca böyle gittim Prof doktora oda ilaçları çoğalttı haftaya cuma gel dedi kırmızı kan görmediğinin sürece gelme dedi