• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Kızlar 5 Kasım regl başlangıcı. 21 Kasım Transfer. 29 kasımda beta 150 , 1 Aralık 315, 3 Aralık 707 , 5 Aralık 1611 , 7 Aralık 4048 , 9 Aralık 7946 geldi. 10 aralıkta kese gördük. 13 Aralıkta meraktan beta baktırdım >15000 yazıyor sanırım 15 bin üstünü ölçmüyor. Dün akşam hafif pembe kahverengi lekelenme geldi. Doktor hemen çağırdı. Progestan yapıldı kalçadan. Normalde yapıyorum her gün zaten. Kanama kesildi. Bu sabah progestan fitil koydum. 2 saat sonra tekrar hafif kahverengi akıntı gibi geldi. Çıkan fitil hafif kahvemsiydi. Peçeteye silince geliyor. Başına gelen var mı
Benim geldi canım dün benimde pembe tonlarında geldi acile gittik betahcg baktılar idrar aldılar iki kez usg ile baktılar keseyi gördüler kanamaya saptamadılar. İstersem yatış yapacaklardı istemedim. Hastanede yatmak daha çok strese sokar diye eve geldim sabaha kadar bir şeyim yoktu sabah yine kahverengi geldi. Doktor parlak kırmızı ve aşırı sancın olmadığın sürece korkma dedi

Ay bilmiyorum ya ben idrar yaparken sanki böyle içim koptu dedim bebek gitti yani
Kötü düşünme. İyi düşünelim iyi olsun. Annesini çok sevdi tutunmaya devam edecek inşallah. Kıpkırmızı kanaması olup pıhtılı oldugu halde bebeği doğanlar var. Benimde olması gerektiği gibiydi kese. Bakalım yarın ne dicek cok merak ediyorum

Kötü düşünme. İyi düşünelim iyi olsun. Annesini çok sevdi tutunmaya devam edecek inşallah. Kıpkırmızı kanaması olup pıhtılı oldugu halde bebeği doğanlar var. Benimde olması gerektiği gibiydi kese. Bakalım yarın ne dicek cok merak ediyorum
Ay kızlar inşallah ya bilmiyorum cuma günü benimde kontrolüm

Neden o kadar geç. Bana hemen pazartesi gel dedi. Sen ne zaman gittin en son
Ben cuma zaten gidicektim kese görmeye cuma sabahsı olunca böyle gittim Prof doktora oda ilaçları çoğalttı haftaya cuma gel dedi kırmızı kan görmediğinin sürece gelme dedi

Ben cuma zaten gidicektim kese görmeye cuma sabahsı olunca böyle gittim Prof doktora oda ilaçları çoğalttı haftaya cuma gel dedi kırmızı kan görmediğinin sürece gelme dedi
Kırmızı olmadıgı sürece sorun yokmuş. Kırmızı olup sorun yaşamayanlar varmış. Şuanda hala var mı kanaman. Nasıl geliyor. Beta sonucun cıktı mı

Back
X