Dondurulmuş 5. Gün Embriyo transferi 27 Haziran olanlar 🧿

Yarın teste gidiyorum çok heyecanlıyım Bugün 10. Günüm. Bende de şişkinlik var karnımda, hafif bel ve kasık ağrısı devam ediyor. Hayırlısı inşallah hepimiz için
Benim de 9.gün. Karnım şiş, bacağıma vuran ağrı devam. Bende salı günü yaptıracağım hcg.. Şimdiye kadar 12/33/...inşallah artar

Görünüyor inşallah kan tahlili de iyi gelir...

Yarın operasyon değil mi Allah yar ve yardımcınız olsun dualarımdasın.. Her şey güzel olacak inşallah Allah a emanet olun.. İyi haberler yazın mutlaka. Merak ediyorum..

Merhaba, transfer günüm 27 Haziran . Bugün 10. günüm ve kan testi sonucum pozitif . Sürekli burada yazılanları okudum ve belirti aradım kendimde ama hiçbir belirtim yoktu . Bunu yazma amacım benim gibi belirti arayıp bulamayanlar üzülmesin diye . Yerleşme kanaması da yaşamadım. 6. Günümde erken gebelik testi yaptım çıkmadı ve çok üzüldüm ve bir daha yapmadım . 10. Gün ve beta hcg değerim 421 Rabbim burada ümitle bekleyen herkesin dualarını kabul etsin

Ayyy hayırlısıyla güzel ilerlesin hamileliğiniz ne mutlu çok sevindim sizin adınıza. Belirti olmaması çok normal değil mi bende çok şahit oldum buna o yüzden içim o konuda rahat. Gözünüz aydın tekrar Allah bize de nasip eder inşallah bu haberi vermeyi

Son düzenleme:

Teşekkür ederim Rabbim size de nasip eder inşallah isteyen herkese nasip etsin Evet bende okudum belirtisi olmayanları ama işte insan umut arıyor kendine .

Teşekkür ederim Rabbim size de nasip eder inşallah isteyen herkese nasip etsin Evet bende okudum belirtisi olmayanları ama işte insan umut arıyor kendine .
Amin inşallah çok heyecanlı beklemedeyim

Bugün de herşey çok normal belirti aramiyoruz artik darısı bizim basimiza hayırlı haberler vermeye çok az kaldı test günün seninde mi 10 temmuz du?

Amin inşallah çok heyecanlı beklemedeyim

Bugün de herşey çok normal belirti aramiyoruz artik darısı bizim basimiza hayırlı haberler vermeye çok az kaldı test günün seninde mi 10 temmuz du?
Aaamiiinnn, hayırlı haberler müjdeler veririz inşallah birbirimize Benim mide bulantısı sorunum ara ara devam ediyor ve affedersin cıvık dışkı eklendi üstüne 1 kez. Bütün gün yattım, ne hissedip düşüneceğimi şaşırdım

Hayırlısı olsun maşallah çok güzel embriyo sayısı genetiğe gönderdiniz mi acaba? Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Yarın operasyon değil mi Allah yar ve yardımcınız olsun dualarımdasın.. Her şey güzel olacak inşallah Allah a emanet olun.. İyi haberler yazın mutlaka. Merak ediyorum..
Çok teşekkür ederim çok şükür güzel geçti operasyon açıldı yapışıklıklar bi de rahime çizikler atmış bebeğin daha kolay tutunmasını sağlıyormuş 21 günlük hormon tedavisi verdi doktor hap östrojen sonra bi hafta içinde adet olursn dedi ağustosun ilk haftası gibi tekrar tedaviye başlarım büyük ihtimalle. İnşallah bu sefer genetik için güzel bi embriyo çıkar gitmeyecek gibi olursa da transfer ettiricm nasıl olursa olsun Allah nasip eder inşallah sağlıklı bir evlat hepimize

Gecmis olsun belki ufak bir usutmedir. Bende hiç bulantı yok mesela

Ayyyyyy maşallah çok tebrik ediyorum hayırlısı ile sağlıkla devam etsin inşallah ayy çok sevindim bugün 2 güzel haber aldık oh mis gibi darısı bize inşallah iğneler ilaçlar şifa olsun bebise ve size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…