Dondurulmuş 5. Gün Embriyo transferi 27 Haziran olanlar 🧿

2 temmuzda transfer oldum. transferden sonra 6. günüm beta 1,35 çıktı. Pek umudum kalmadı malesef
Çok erken değil mi test için ben de 30 haziranda transfer oldum ama daha kan testi falan yaptırmadım daha doktor cuma günü istedi

Ablacım bir daha dene. İnşallah nasip olur. Bunca sene sabretmişsin. En kısa zamanda Allah nasip etsin

Malesef benimki negatif bugün yaptırdım beta 2 nin altında çıktı .Rabbim müsade etmedi ne diyeyim.Kader
Başka transfer olursunuz. Biri tutmazsa diğeri de tutmayacak diye birşey yok. Üzülmeyin lütfen Siz elinizden geleni yaptınız.

Bende progestan fitil kullanıyorum sabah ve akşam. Belirtim yok, ara ara çok kısa kasik batmalari var o kadar. İnanılmaz heyecanlıyım inanılmaz
Ben de öyle lekelenmem de devam ediyor maalesef.. Ben günde 2 fitil kullanıyorum bir de iğne eklendi işte

Merhaba ben de 3 temmuzda 5.gun dondurulmus 2 embriyo transferi oldum ilk transferim mayistaydi tutmadi bir ay ara verdim bu ay tekrar denedik umarim tutar erken gebelik testi yapsam mi diyorum ama cesaret edemiyorum

Canim hayirli olsun. Genetik testte gonderildikten sonra ne zaman transfer oldu. Kac gunde cikiyor tek embriyo mu genetige yollandi

Yarın mutlaka haberleselim ben çok inanıyorum çok güzel haberler alicaz tüm duam hepimiz için hayırlı sağlıklı bebis haberini almak
Tabiii kiii İnşallaaah, çifte bebiş müjdesi verelim birbirimize Benim de öyle, Rabbim isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin Ben de çok "pozitif" Hissediyorum

Canim hayirli olsun. Genetik testte gonderildikten sonra ne zaman transfer oldu. Kac gunde cikiyor tek embriyo mu genetige yollandi
Teşekkür ederim. İki embriyo gitti genetiğe iki hafta içinde geldi test sonucu. Bir tanesi geçti testten sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…