Çok erken değil mi test için ben de 30 haziranda transfer oldum ama daha kan testi falan yaptırmadım daha doktor cuma günü istedi2 temmuzda transfer oldum. transferden sonra 6. günüm beta 1,35 çıktı. Pek umudum kalmadı malesef
Ablacım bir daha dene. İnşallah nasip olur. Bunca sene sabretmişsin. En kısa zamanda Allah nasip etsin
Başka transfer olursunuz. Biri tutmazsa diğeri de tutmayacak diye birşey yok. Üzülmeyin lütfenMalesef benimki negatif bugün yaptırdım beta 2 nin altında çıktı .Rabbim müsade etmedi ne diyeyim.Kader
Amin inşallah canım. Az kaldıKırmızı değil ve ağrım sızım yok çok şükür, beni tek motive eden şey buİnşallah arkadaşım inşallah, Rabbim müjdeler nasip etsin bize
İğne oluyorum her gün, sen de var mı değişiklikAmin inşallah canım. Az kaldı
Bende progestan fitil kullanıyorum sabah ve akşam. Belirtim yok, ara ara çok kısa kasik batmalari var o kadar. İnanılmaz heyecanlıyım inanılmazİğne oluyorum her gün, sen de var mı değişiklik
Ben de öyleBende progestan fitil kullanıyorum sabah ve akşam. Belirtim yok, ara ara çok kısa kasik batmalari var o kadar. İnanılmaz heyecanlıyım inanılmaz
Sizi yanıltmak istemem ama benim çıkmıştıMerhaba ben de 3 temmuzda 5.gun dondurulmus 2 embriyo transferi oldum ilk transferim mayistaydi tutmadi bir ay ara verdim bu ay tekrar denedik umarim tutar erken gebelik testi yapsam mi diyorum ama cesaret edemiyorum
Yarın mutlaka haberleselim ben çok inanıyorum çok güzel haberler alicazBen de öylelekelenmem de devam ediyor maalesef.. Ben günde 2 fitil kullanıyorum bir de iğne eklendi işte
Kaçıncı gün yapmistiniz testiSizi yanıltmak istemem ama benim çıkmıştı
Evet 6.gün yapmıştım bende sizde yarın öbürgün tekrarlayın bence testi sonra kan verin büyük ihtimalle şuan değer düşüktür benim gibi arttımı değer diye strese girmeyinKaçıncı gün yapmistiniz testisizin de mi 5.gun transferiydi
Canim hayirli olsun. Genetik testte gonderildikten sonra ne zaman transfer oldu. Kac gunde cikiyor tek embriyo mu genetige yollandiYarın ilk defa transfer olacağım. Yaşım 42. Sadece bir embriyom var. 5. Gün donduruldu ve genetik testten geçti. Tek embriyo olduğu için çok heyecanlıyım . Başka şansım yok çünkü. Tutunma şansı yüzde kaç bilmiyorum. Umarım olumlu olur sonucumBenimle aynı süreci yaşayanlara sabır diliyorum ve güzel haberlerimizi paylaşmak için ben de yanınızdayım
Tabiii kiiiYarın mutlaka haberleselim ben çok inanıyorum çok güzel haberler alicaztüm duam hepimiz için hayırlı sağlıklı bebis haberini almak
Dayanamadim yaptim transferin 6.gunu predictor early yaptim sizce var miSizi yanıltmak istemem ama benim çıkmıştı
Olmaz mı :) olur beee yaaa. Hadi hayırlı olsunDayanamadim yaptim transferin 6.gunu predictor early yaptim sizce var mi
Evet canım var gibi duruyor hadi gözün aydınKani ptesi verecegim bugun dayanamayip idrar testi yaptim sizce var mi
Var var maşallah güzel çıkmışDayanamadim yaptim transferin 6.gunu predictor early yaptim sizce var mi
Teşekkür ederim. İki embriyo gitti genetiğe iki hafta içinde geldi test sonucu. Bir tanesi geçti testten sadece.Canim hayirli olsun. Genetik testte gonderildikten sonra ne zaman transfer oldu. Kac gunde cikiyor tek embriyo mu genetige yollandi
Canim hayirli olsun. Genetik testte gonderildikten sonra ne zaman transfer oldu. Kac gunde cikiyor tek embriyo mu genetige yollandi
Merhaba, benim negatif geldi. Siz ne yaptınız?Yarın mutlaka haberleselim ben çok inanıyorum çok güzel haberler alicaztüm duam hepimiz için hayırlı sağlıklı bebis haberini almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?