Aminnn hepimizeAyyyyyy maşallah çok tebrik ediyorum hayırlısı ile sağlıkla devam etsin inşallah ayy çok sevindim bugün 2 güzel haber aldık oh mis gibidarısı bize inşallah iğneler ilaçlar şifa olsun bebise ve size
Hayırlı olsun inşallah darısı başımızaAminnn hepimize
Şükürler olsunÇok teşekkür ederimçok şükür güzel geçti operasyon açıldı yapışıklıklar bi de rahime çizikler atmış bebeğin daha kolay tutunmasını sağlıyormuş 21 günlük hormon tedavisi verdi doktor hap östrojen sonra bi hafta içinde adet olursn dedi ağustosun ilk haftası gibi tekrar tedaviye başlarım büyük ihtimalle. İnşallah bu sefer genetik için güzel bi embriyo çıkar gitmeyecek gibi olursa da transfer ettiricm nasıl olursa olsun Allah nasip eder inşallah sağlıklı bir evlat hepimize
Şu anki durumum pek ufak bi üşütme gibi durmuyor açıkçası, korkuyotum ne yazık ki..Gecmis olsun belki ufak bir usutmedir. Bende hiç bulantı yok mesela
Maşallah, hayırlı olsunEvet testim pozitif çıktı çok şüküriki gün sonra tekrar test istediler. Şuan 491 çıktı 11. Günde.Bekleyen herkese güzel haberler gelsinnn Ek iğneler verdiler hem göbek hem kalçadan Daha ne kadar devam edecek acaba böyle.
Maşallah canım çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallahEvet testim pozitif çıktı çok şüküriki gün sonra tekrar test istediler. Şuan 491 çıktı 11. Günde.Bekleyen herkese güzel haberler gelsinnn Ek iğneler verdiler hem göbek hem kalçadan Daha ne kadar devam edecek acaba böyle.
Demek ki ablacım daha önceden tüp bebek olsaydı bu güzel habere çok daha erken kavuşacaktın. Gözün aydın olsun. Sonucun katlanarak artsınHepinize Merhaba .Ben 48 yaşındayım eşimle hep doğal yollarla kalabilmek için uğraştık eşim tüp bebeğe hep karşıydı bende saygı duydum şimdiye kadar ama haziran ayında artık ikna edip kararlı durarak başladık tedaviye 15 Haziran adetimin 3.günü değerlerim normal gelince iğnelere başladık 26 Haziran Opu yapıldı ve 13 yumurta toplandı 9 olgun yumurtadan 6 sı döllendi ve 1 Temmuzda transfer işlemi yapıldı 2 iyi kalite yumurta transfer oldu 2 si donduruldu. Bugün transfer sonrası 5.günüm dün lekelenme kasıklarım ve belimde sızı şeklinde ağrı yaşadım fitillerin sayısını 6 ya çıkardı doktorum sabah 2-öğle-2akşam-2 kanama olursa iğnesini vurdur dedi dün gece 3 damla taze kan şeklinde gelince acilde iğne vurdurduk .Yatmamı söyledi doktorum .Çarşamba kanda bakılacak vakit geçmiyor cuma günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptım şişlikte olsa çift çizgiyi görünce umutlandım.Beni sürecim böyle kızlar ben bu yaşta uğraşıyor ve umutlanıyorsam asla umudunuzu yitirmeyin.Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin inşallah.
Darısı başımaMerhaba, transfer günüm 27 Haziran . Bugün 10. günüm ve kan testi sonucum pozitif . Sürekli burada yazılanları okudum ve belirti aradım kendimde ama hiçbir belirtim yoktu . Bunu yazma amacım benim gibi belirti arayıp bulamayanlar üzülmesin diye . Yerleşme kanaması da yaşamadım. 6. Günümde erken gebelik testi yaptım çıkmadı ve çok üzüldüm ve bir daha yapmadım . 10. Gün ve beta hcg değerim 421Rabbim burada ümitle bekleyen herkesin dualarını kabul etsin
Yok göndermedik. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınHayırlısı olsun maşallah çok güzel embriyo sayısı genetiğe gönderdiniz mi acaba? Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Merhabalar,sonucunuzu merak ettim,inşallah pozitiftirYok hayır . Zaten 7. Günden sonra hamilelik hormonu salgılanmaya başlıyor . Kanda 10. Günden sonra çıkıyormuş. Hiç idrar testi yapmayacağım ben evde.sonuç yanlış çıkabiliyormuş. Boşuna stres yapmak istemiyorum. Bugün 8. Günüm. 7 Temmuz kan tahlili günüm. Hastanede öğreneceğim hayırlısıyla3 günüm kaldı
Eveeet pozitifMerhabalar,sonucunuzu merak ettim,inşallah pozitiftir
Aminn hepimiz içinMaşallah canım çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallah
Ayy çok sevindim. Hayırlısıyla saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inşallahEveeet pozitif491 çıktı sonucum. İki gün sonra yine test olacak. Allahım izniyle hepinizden güzel haberler bekliyorum
Demek ki ablacım daha önceden tüp bebek olsaydı bu güzel habere çok daha erken kavuşacaktın. Gözün aydın olsun. Sonucun katlanarak artsın
Malesef benimki negatif bugün yaptırdım beta 2 nin altında çıktı .Rabbim müsade etmedi ne diyeyim.KaderHepinize Merhaba .Ben 48 yaşındayım eşimle hep doğal yollarla kalabilmek için uğraştık eşim tüp bebeğe hep karşıydı bende saygı duydum şimdiye kadar ama haziran ayında artık ikna edip kararlı durarak başladık tedaviye 15 Haziran adetimin 3.günü değerlerim normal gelince iğnelere başladık 26 Haziran Opu yapıldı ve 13 yumurta toplandı 9 olgun yumurtadan 6 sı döllendi ve 1 Temmuzda transfer işlemi yapıldı 2 iyi kalite yumurta transfer oldu 2 si donduruldu. Bugün transfer sonrası 5.günüm dün lekelenme kasıklarım ve belimde sızı şeklinde ağrı yaşadım fitillerin sayısını 6 ya çıkardı doktorum sabah 2-öğle-2akşam-2 kanama olursa iğnesini vurdur dedi dün gece 3 damla taze kan şeklinde gelince acilde iğne vurdurduk .Yatmamı söyledi doktorum .Çarşamba kanda bakılacak vakit geçmiyor cuma günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptım şişlikte olsa çift çizgiyi görünce umutlandım.Beni sürecim böyle kızlar ben bu yaşta uğraşıyor ve umutlanıyorsam asla umudunuzu yitirmeyin.Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin inşallah.
Ablacım bir daha dene. İnşallah nasip olur. Bunca sene sabretmişsin. En kısa zamanda Allah nasip etsinMalesef benimki negatif bugün yaptırdım beta 2 nin altında çıktı .Rabbim müsade etmedi ne diyeyim.Kader
Bence test sonucunu öğrenene kadar asla olumsuz düşünme, hep iyi düşünelimŞu anki durumum pek ufak bi üşütme gibi durmuyor açıkçası, korkuyotum ne yazık ki..
Benim bu sabah pembe lekelenmem oldu hala da kahvrrengi damla damla devam ediyorBence test sonucunu öğrenene kadar asla olumsuz düşünme, hep iyi düşünelim
Kırmızı hariç yerleşme kanaması olabiliyor inşallah öyledir arkadaşımBenim bu sabah pembe lekelenmem oldu hala da kahvrrengi damla damla devam ediyor
Kırmızı değil ve ağrım sızım yok çok şükür, beni tek motive eden şey buKırmızı hariç yerleşme kanaması olabiliyor inşallah öyledir arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?