- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi magic angel
Ben de hic cocugunuz yok sandim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.5 yaşında kızım var inşallah ikinciyi istiyoruz...Ben de hic cocugunuz yok sandim
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah :)8.5 yaşında kızım var inşallah ikinciyi istiyoruz...
Evet bu arada tekrar rahim filmi istedi bildiğin işkenceYasinizdan dolayı gebelik elde etme şansının az olduğunu dusunmeyin. Zaten sizin elinizde embriyo var. Kaldi ki bunlar dondurulmus ve kalitelu embriyolar donduruluyor. Öncesinde rahim ortamını düzenlemek için bir tedavi göreceksiniz.
Hangi grup derken ?ilk kez duydum bunları bana söylenen 8 embriyo çözülüp arasından en iyi 2 tanesi seçilecekKaliteleri hakkında bilgi aldınız mı? Hangi grupta kaç embriyo var? Kaçıncı gün embriyoları? Hangi kalitedeler? Ona göre bir karar vermeniz daha mantıklı sanki.
Amin... Allah hepimizin evlatlarına uzun ömürler versinHakkınızda hayırlısı olsun inş. Bir çocuğunuz varmış cok şükür allah ona hayırlı yazılar yazsın..
Neden şaşırdın?Daha büyük mü tahmin etmiştin?2 sefer daha mantıklı geldi bana da.. Bu arada senin 40 yaşında olmana çok şaşırdım![]()
Yok kız ne büyüğü :) Çok daha küçük sanmıştım. Maşallah vücut fıstık gibi olunca :)Neden şaşırdın?Daha büyük mü tahmin etmiştin?![]()
Ayyy şımardım bak şimdiYok kız ne büyüğü :) Çok daha küçük sanmıştım. Maşallah vücut fıstık gibi olunca :)
İnşallah ben de senin yaşına gelince sen gibi olabilirim :)Ayyy şımardım bak şimdiSende öylesin canım fıstık gibi, minyon olmanın faydaları diyelim
![]()
İki grupta 4er embriyo diye yazmışsınız zaten görmemişim. Kusura bakmayın. Kaliteleri değişebiliyor. Ama zaten dondurulduğuna göre yeterli kalitedelerdir.Hangi grup derken ?ilk kez duydum bunları bana söylenen 8 embriyo çözülüp arasından en iyi 2 tanesi seçilecek
Canım ,tüp bebek tedavisi ve süreci uzak olduğum bir konu. 1. De hepsi transfer edilsin yok 2 parti halinde olsun, yok hepsi çöpe gitsin... Orasını bilemem. Sadece şunu biliyorum, çocuk sahibi olmak istiyor musun????? Şükürler olsun 9 yaşında bi kızın varZaten yaşımda beni çok korkutuyor .
20 li yaşlarda olan gebelikle aynı mı olur sizce de? kesinlikle hayır ..
Zaten oldu oldu ,olmadı hayatımda 2.çocuk sayfasını kapatıcam.