Dondurulmuş bebeklerim için yardım...

8 embriyomu tek sefer de kullanmak mı? iki seferde kullanarak şansımı arttırmak mı?

• Ankete Katılan
    48
Yasinizdan dolayı gebelik elde etme şansının az olduğunu dusunmeyin. Zaten sizin elinizde embriyo var. Kaldi ki bunlar dondurulmus ve kalitelu embriyolar donduruluyor. Öncesinde rahim ortamını düzenlemek için bir tedavi göreceksiniz.

Yasinizdan dolayı gebelik elde etme şansının az olduğunu dusunmeyin. Zaten sizin elinizde embriyo var. Kaldi ki bunlar dondurulmus ve kalitelu embriyolar donduruluyor. Öncesinde rahim ortamını düzenlemek için bir tedavi göreceksiniz.
Evet bu arada tekrar rahim filmi istedi bildiğin işkence:KK43::KK43:

Kaliteleri hakkında bilgi aldınız mı? Hangi grupta kaç embriyo var? Kaçıncı gün embriyoları? Hangi kalitedeler? Ona göre bir karar vermeniz daha mantıklı sanki.

Kaliteleri hakkında bilgi aldınız mı? Hangi grupta kaç embriyo var? Kaçıncı gün embriyoları? Hangi kalitedeler? Ona göre bir karar vermeniz daha mantıklı sanki.
Hangi grup derken ?ilk kez duydum bunları bana söylenen 8 embriyo çözülüp arasından en iyi 2 tanesi seçilecek

Hangi grup derken ?ilk kez duydum bunları bana söylenen 8 embriyo çözülüp arasından en iyi 2 tanesi seçilecek
İki grupta 4er embriyo diye yazmışsınız zaten görmemişim. Kusura bakmayın. Kaliteleri değişebiliyor. Ama zaten dondurulduğuna göre yeterli kalitedelerdir.
Siz önce 4 tanesini çözdürüp 5. Gün Ya da mümkünse 6. Gün embriyosu olarak transferini isteyin. Eğer gidişata göre zaten dayanamayacaksa embriyolar 2.Grup çözülür.
Tabi doktorunuza da danışmanız gerekiyor bunu ben naçizane fikrimi belirteyim dedim:)

Zaten yaşımda beni çok korkutuyor .
20 li yaşlarda olan gebelikle aynı mı olur sizce de? kesinlikle hayır ..
Zaten oldu oldu ,olmadı hayatımda 2.çocuk sayfasını kapatıcam.
Canım ,tüp bebek tedavisi ve süreci uzak olduğum bir konu. 1. De hepsi transfer edilsin yok 2 parti halinde olsun, yok hepsi çöpe gitsin... Orasını bilemem. Sadece şunu biliyorum, çocuk sahibi olmak istiyor musun????? Şükürler olsun 9 yaşında bi kızın var ;) " kızım kardeş istiyor " diyorsun. Kızın ister , ben de isterim bi kardeş daha ;) 70 yaşımdaki anam doğursa hayır demem ;) ama önemli olan şu SEN Bİ ÇOCUK DAHA İSTİYOR MUSUN??? Kızına kardeş olsun diye çocuk yapma!!!!! Sen ve eşin aileyi büyütmek istiyorsanız yapın ;) sen bakabileceğine inanıyorsan yap ;) rabbim onun rıskını zaten verir hayırlısıyla ;) şimdi dondurulmuş embriyolar var, bu embriyolar senin ve eşinin. Tabi ki ziyan etmek istemiyorsunuz. Ben de aynı şeyleri hşssederdim. Ama 10 yıl sonra imha edileceğini biliyordun zaten, şimdi geri sAyım başlayınca panik olman çok normal. Sen zaten kızına kardeş isteseydin 4,5 yıl önce tekrar hamile kalırdın diye düşünüyorum. 40 yaşına geldin, bak çok güzel bi ameliyat oldun, istediğine kavuştun. Sanki sen artık kendinle ilgilenmek istiyorsun gibi geliyor bana. Sen Bebek isteseydin bu ameliyatı olmazdın. Ayyy beyin fırtınası yaptım galiba.❤️

Back
X