- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
canım sağolasın.içimi rahatlattın bir nebze olsun.dün dondurulmuş transferi olan bir arkadaş 7. günde silik pozitifi gördüm deyince panik yaptım işte.
kendini üzüp panik yapma bende 9. gün idrarda bakmıştım ve negatif çıkmıştı moralim altüst olmuştu.12.gün kanda bakıldığında değerim 811 di.şimdi bir kızm olacak:1rolleyes:
arkadaşlar benimde 5.gün transferim oldu blastosist 6 mayısta transfer oldu bugün 8.günüm ama gaz sancısı dışında hiçbişi yok bende tedirgin bekliyoruumm.5.günden itibaren su gibi akıntım gelmişti ara şimdi o da yok..sizde durumlar nasıl acaba:uhm:
arkadaşlar ben 4 mayısta öğlen 2.30 da 3 tane blastosist aşamasında transfer oldum.transferim adetin 20. günü oldu.7. gün ve 8. günün gecesi yaptığım idrar testleri tamamen negatif çıktılar öyle silik çizgi bir saat sonra beliren hayali çizgi hiçbiri yok.şimdi size sorum sizler adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ve ilk ne zaman çıktı idrarda hamileliğiniz?acaba geç döllenme mi yoksa hamile değilmiyim diye düşünmekten fenalıklar geldi?????
ne olur güzelimmm yaaaaaaaa
sabırla test gününü bekle boş ver idrar testlerini
sıkılma stresde yapma
rabbim ol dediyse inşallah olacak
banada 19.cu gün transfer yapılmıştı ama negatifi gördümmm olsunnn
şimdi 2. tüpe başladım amaaaaaa
arkadaşlar ben 4 mayısta öğlen 2.30 da 3 tane blastosist aşamasında transfer oldum.transferim adetin 20. günü oldu.7. gün ve 8. günün gecesi yaptığım idrar testleri tamamen negatif çıktılar öyle silik çizgi bir saat sonra beliren hayali çizgi hiçbiri yok.şimdi size sorum sizler adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ve ilk ne zaman çıktı idrarda hamileliğiniz?acaba geç döllenme mi yoksa hamile değilmiyim diye düşünmekten fenalıklar geldi?????
yarın test günüm .ama hiç ümidim yok .çünkü dondurulmuşların tutmayacağını düşünüyorum.b,r de dün gece kan pıhtısı geldi. anlayacağınız koca bir hiç
yarın test günüm .ama hiç ümidim yok .çünkü dondurulmuşların tutmayacağını düşünüyorum.b,r de dün gece kan pıhtısı geldi. anlayacağınız koca bir hiç
lansor canım cok erken yapmısın
ben 11. gun yaptım cok silik cıktı hayalı nerdeyse
uzulme sakın canım benım bekle az kaldı kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?