• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmuş embiriolarla hamile kalan arkadaşlar bize de umut olun...

Merhaba Arkadaslar

Umut olsun diye sizlere yaziyorum ben bir zmanlar bir tane bebegi bile imkansiz gorulurken bugun 3 cdonmuslarla 3 cocuk annesi olarak yaziyorum size! Once inanin bol bol dua edin ins. Sizlerde kuzucuklariniizi kucaginiza alicaksini. Ben 4. Denemede oglumu kucagima aldim. Ve 4. Denemede hc bir seye dikkat etmedim iii gun yatttim ama tuvaletw kaktim yemegimi masada yedim evde gezindimmm sonraki gunelr disari ciktim koaturmaca unuttum resmen embriolari cunku nasilsa tutmiucka diyodum.ve cok yorulmustumm hoopp tutu ve dunyalar tatlisi oglumj 38 hafyalik kucagima aldjm. Oglum 2.5 iken tekrar donmus bebeklwrim ile denedim ve busefer inanki hic ama hic dikkat edemedim bir suru aksilkkler yasadim,dusunun transferin 4. Gunu 18 kilo oglumj hep dizlerimde salladim, araba surdum, alisverisimi hersey kendim yaptim, inanki oyle onu yaptim ayy hisey olduysaa psikolojisinden cikip oluruna biraktinzmi oluyorr en azindan bakin evlilligimin 10 yilindayom sabah 5 burda yurtdisindayim 3.5 aylik ikzilerim besiginde yanimda,oglum odasinda uyuyo bazen saka gibi geliyor hala bunlar benimmi diyorum. Sizlerede rabbim ilkini yapin bak ikinciyi hemen istiyceniz ins. Kucaklairniz dolsun rabbim yardimciniz olaun. Dua nin acmadinkapi yokk

Merhaba canim. Vallahi bazen bu sefer oldu diyorum bazen de "off yine olmadi galiba" diyorum. Acayip karmasik duygulardayim. Belirti adina hic birsey yok. Istahim acik bir tek :) gogus agrisi, kasik batmasi bunlarin hicbiri kalmadi son 4-5 gundur. Sanki hic transfer olmamis gibi ,bu da moralimi bozuyor. Heyecan dorukta elbet. Ama sanki hic ogrenmesem, en azindan umudum var boyle. Ya negatifse? Umutta kalmayacak :KK43:
Insallah hayirlisiyla guzel sonuclanir Illaki belirti olacak diye bisey yok herkesin farkli oluyo moralini bozma

Merhaba Arkadaslar

Umut olsun diye sizlere yaziyorum ben bir zmanlar bir tane bebegi bile imkansiz gorulurken bugun 3 cdonmuslarla 3 cocuk annesi olarak yaziyorum size! Once inanin bol bol dua edin ins. Sizlerde kuzucuklariniizi kucaginiza alicaksini. Ben 4. Denemede oglumu kucagima aldim. Ve 4. Denemede hc bir seye dikkat etmedim iii gun yatttim ama tuvaletw kaktim yemegimi masada yedim evde gezindimmm sonraki gunelr disari ciktim koaturmaca unuttum resmen embriolari cunku nasilsa tutmiucka diyodum.ve cok yorulmustumm hoopp tutu ve dunyalar tatlisi oglumj 38 hafyalik kucagima aldjm. Oglum 2.5 iken tekrar donmus bebeklwrim ile denedim ve busefer inanki hic ama hic dikkat edemedim bir suru aksilkkler yasadim,dusunun transferin 4. Gunu 18 kilo oglumj hep dizlerimde salladim, araba surdum, alisverisimi hersey kendim yaptim, inanki oyle onu yaptim ayy hisey olduysaa psikolojisinden cikip oluruna biraktinzmi oluyorr en azindan bakin evlilligimin 10 yilindayom sabah 5 burda yurtdisindayim 3.5 aylik ikzilerim besiginde yanimda,oglum odasinda uyuyo bazen saka gibi geliyor hala bunlar benimmi diyorum. Sizlerede rabbim ilkini yapin bak ikinciyi hemen istiyceniz ins. Kucaklairniz dolsun rabbim yardimciniz olaun. Dua nin acmadinkapi yokk
Masallah saglikla huzurla mutlulukla buyusunler insallah benimde 3, denemede bir kizim oldu Rabbime sonsuz sukurler olsun simdi kardes icin ugrasiyoruz insallah Allah isteyen ugrasan herkes bu mubarek gunde istediklerini versin bu guzel duyguyu her isteyen yasasin insallah

Insallah hayirlisiyla guzel sonuclanir Illaki belirti olacak diye bisey yok herkesin farkli oluyo moralini bozma
Ah bu gonul dinlese bir :) normalde hep mantigimla hareket ederim su an mantik falan sifirlandi bende. Normalde zaten bu kadar erken belirti olusmaz,yasadigimiz belirtiler ilaclarin etkisi ama insan beliryi ariyor istee :( Acayip duygu karmasasi yasiyorum. Negatiften ödüm kopuyor ama Allahin takdiri ,onu da biliyorum.

Ah bu gonul dinlese bir :) normalde hep mantigimla hareket ederim su an mantik falan sifirlandi bende. Normalde zaten bu kadar erken belirti olusmaz,yasadigimiz belirtiler ilaclarin etkisi ama insan beliryi ariyor istee :KK43: Acayip duygu karmasasi yasiyorum. Negatiften ödüm kopuyor ama Allahin takdiri ,onu da biliyorum.
Haklisin belirtiler insanin umudu oluyo buram oynadi suram pirtladi hah tuttu diyoruz cok zor bir bekleyis yasamayan anlamaz insallah guzel sonuclansin hayiisiyla

Merhaba Arkadaslar

Canım benim. Ne kadar morel oldu anlatamam. Allah gönlüne göre versin. Rabbim çocukların sana bağışlasın. İnşAllah tutunur bebişlerimiz. Mutlu haberi yazarız yarın.bi de cannım rica etsem belirtilerini yazarmısın? Nasıldı?

Aynen canimm. Allah tum isteyen ve cabalayanin yardimcisi olsunn..
Nazcım aynen ben de senin durumundayım. Eşime söyluyorum. Geçan defa böyle deyildim. Bu defa karma karışığım. Sonuçtan çok korkuyorum. Bi de bende çok fazla ağrı var. Bilmiyorum iyi bişeymi kptü bişeymi. Bakalım artık. Rabbimden hayırlısı. Bu defa sanki daha çok umutluyum.

Nazcım aynen ben de senin durumundayım. Eşime söyluyorum. Geçan defa böyle deyildim. Bu defa karma karışığım. Sonuçtan çok korkuyorum. Bi de bende çok fazla ağrı var. Bilmiyorum iyi bişeymi kptü bişeymi. Bakalım artık. Rabbimden hayırlısı. Bu defa sanki daha çok umutluyum.
Canim yaa umudumuzu kaybetmemeliyiz zaten. Ama umud etmeye korkuyorum. Umudum var elbette ama hayalkirikligina ugramak istemiyorum yine :( artik saatler kaldi, yarin ilk is kan vermeye gidecegim. Bakalim ne olacak.

Merhaba Arkadaslar

İkizlerin kaç haftalık doğdu ne gibi önlemler aldın zor muydu ikiz gebelik..tebrikler allah bağışlasın..

herkese merhaba...benim kızım 9 seneeden sonra tup bbek tedavisi ile oldu 28 aylık şuan ellerinizden oper :) 2. bebek için dondrulmuş tedavisi görüyorum bir aksilik olmazsa ki inşallah olmaz pazartesi günü transfer gerçekleşecek .

herkese merhaba...benim kızım 9 seneeden sonra tup bbek tedavisi ile oldu 28 aylık şuan ellerinizden oper :) 2. bebek için dondrulmuş tedavisi görüyorum bir aksilik olmazsa ki inşallah olmaz pazartesi günü transfer gerçekleşecek .
Allah bağışlasın canım. Sağlıkla saatle büyür inşAllah.

Masallah saglikla buyusun insallah tedavinde hayirlisi oile guzel sonuclansin

Kızlar hamileyyyyiiiiiiim . Değerim 490 çıktı. Çok mutluyum. Şükürler olsun Rabbime. Yeter ki gönülden isteyin. Bi de rahat olun. Allahım tüm çocuk isteyenlür nasib etsin bu hissi. Nazcım senden ne haber?
Hayirli olsun tamamina ersin insallah cok sevindim darisi bana bekleyen tum arkadaslarimiza insallah:KK46::KK47:

Kızlar hamileyyyyiiiiiiim . Değerim 490 çıktı. Çok mutluyum. Şükürler olsun Rabbime. Yeter ki gönülden isteyin. Bi de rahat olun. Allahım tüm çocuk isteyenlür nasib etsin bu hissi. Nazcım senden ne haber?

hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın günleri de göstersin. Artık değer katlanacak mı, kese ne zaman görülecek, kalp atışı ne zaman duyulacak.... bekle bakalım:) beklemek bitmiyor;)

hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın günleri de göstersin. Artık değer katlanacak mı, kese ne zaman görülecek, kalp atışı ne zaman duyulacak.... bekle bakalım:) beklemek bitmiyor:KK66:
Canım doktor benden ikinci testi istemedi. Sadece 2 hafta sonra keseyi görmeye çağırdı. Değerim nasıl sizce?

Ayy ne güzel bir haber,Rabbim kucagına almayi nasip etsin,darısî bizlere insallah :)

Back
X