• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmuş embiriolarla hamile kalan arkadaşlar bize de umut olun...

Kızlar hamileyyyyiiiiiiim . Değerim 490 çıktı. Çok mutluyum. Şükürler olsun Rabbime. Yeter ki gönülden isteyin. Bi de rahat olun. Allahım tüm çocuk isteyenlür nasib etsin bu hissi. Nazcım senden ne haber?
Canimm cok sevindim masallahh Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. benim yine negatif. Umudum kalmadi artik :(

Canimm cok sevindim masallahh Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. benim yine negatif. Umudum kalmadi artik :KK43:
Teşekkür ederim canım benim. Senin adına çok üzüldüm. Üzülme demiycem çünki üzüleceksen. Aynı şeyi ben de yaşadım. Tam umudumu kayb etmişken birisi bana umut olmasa bi insan yaşıyamazki . İnsanı yaşatan hep bişeylere umut etmesidir dedi. Ondan sonra hiç vakit kayb etmeden ikinci denemeye başladım. Şükürler olsun Rabbime. Yüzümü güldürdü. İnşAllah senin de yüzünü güldürecek. Ben inanıyorum. Sakın pes etme. Seniniçin dua edicem.

Teşekkür ederim canım benim. Senin adına çok üzüldüm. Üzülme demiycem çünki üzüleceksen. Aynı şeyi ben de yaşadım. Tam umudumu kayb etmişken birisi bana umut olmasa bi insan yaşıyamazki . İnsanı yaşatan hep bişeylere umut etmesidir dedi. Ondan sonra hiç vakit kayb etmeden ikinci denemeye başladım. Şükürler olsun Rabbime. Yüzümü güldürdü. İnşAllah senin de yüzünü güldürecek. Ben inanıyorum. Sakın pes etme. Seniniçin dua edicem.
Tesekkur ederim canim. Zaten en cok emek ve umuda uzuluyor insan. Hayaller yikiliyor. Ama sunu da biliyorum ki Allahin takdiri boyle. Yani ben hep hayirlisi ise olsun diyordum. Rabbim nasip etmediyse vardir bir hayrı. Bir sure ara vermek istiyorum cunku cok yiprandim. Dr hep kendi kendine olma sansiniz da var diyordu. Belki o surecte kendi kendine olur bilmiyorum ama şu an icin unutmak istiyorum :( destegin icin cok tesekkur ederim. Allah ikinizide saglikla birbirine kavustursunn insallah. Simdi kendine cok daha iyi bak ve hamileligin tadini cikar canim. Opuyorumm :*

Tesekkur ederim canim. Zaten en cok emek ve umuda uzuluyor insan. Hayaller yikiliyor. Ama sunu da biliyorum ki Allahin takdiri boyle. Yani ben hep hayirlisi ise olsun diyordum. Rabbim nasip etmediyse vardir bir hayrı. Bir sure ara vermek istiyorum cunku cok yiprandim. Dr hep kendi kendine olma sansiniz da var diyordu. Belki o surecte kendi kendine olur bilmiyorum ama şu an icin unutmak istiyorum :KK43: destegin icin cok tesekkur ederim. Allah ikinizide saglikla birbirine kavustursunn insallah. Simdi kendine cok daha iyi bak ve hamileligin tadini cikar canim. Opuyorumm :*
Çok sağol canım benim. Allah gölnüne göre verecek inşAllah. Sadece zamanı gelince. Ben de çok öpüyorum.

Canım 12 . Gün degerim 490 dı. Doktor sonra da istemedi. Acaba yine tekrar versemmi?

benim de test günüm 12. gündü ama dayanamayıp 10. günde yaptırmıştım. iki gün sonra tekrarlamamı istedi doktor. Tekrarladım ve 125 çıktı. sonrasında gerek yok demişti, 10 gün sonraya kese için gün verdi ama ben dayanamayıp iki sefer daha yaptırmıştım. O zamanlar bana bebeğimin varlığını ispatlayacak tek şey bu değerdi:) Sen bilirsin tabi, çin rahat etmezse yaptır ama değerin zaten gayet güzel.. kese için beklemek zor gelecek şimdi;)

Tesekkur ederim canim. Zaten en cok emek ve umuda uzuluyor insan. Hayaller yikiliyor. Ama sunu da biliyorum ki Allahin takdiri boyle. Yani ben hep hayirlisi ise olsun diyordum. Rabbim nasip etmediyse vardir bir hayrı. Bir sure ara vermek istiyorum cunku cok yiprandim. Dr hep kendi kendine olma sansiniz da var diyordu. Belki o surecte kendi kendine olur bilmiyorum ama şu an icin unutmak istiyorum :KK43: destegin icin cok tesekkur ederim. Allah ikinizide saglikla birbirine kavustursunn insallah. Simdi kendine cok daha iyi bak ve hamileligin tadini cikar canim. Opuyorumm :*
sonucun olumsuz olmasina cok uzuldum uzulmemek elde degil insallah Rabbim aramadan buldurur kendiliginden hamile kalirsin

herkese merhaba...benim kızım 9 seneeden sonra tup bbek tedavisi ile oldu 28 aylık şuan ellerinizden oper :) 2. bebek için dondrulmuş tedavisi görüyorum bir aksilik olmazsa ki inşallah olmaz pazartesi günü transfer gerçekleşecek .
Bugun transferin olacakti hersey yolundadir insallah pozitifi tekrar gorursun prensesine kardes gelir

Slmmm kızlarrrr kese ne zaman gormeye gidiliyo ben testlerimi yaptim ama doktira hala gitmedim . Ne zaman gitsem ki tedavi dr um uzakta . 3 hafta sonra gel dediler gec degil miiii

Slmmm kızlarrrr kese ne zaman gormeye gidiliyo ben testlerimi yaptim ama doktira hala gitmedim . Ne zaman gitsem ki tedavi dr um uzakta . 3 hafta sonra gel dediler gec degil miiii
Canım ben de teatimi yaptım. 24 ocağa çağırdı kese görmek için. Sonucumu da 12 ocakda aldım. Bana da baya uzun vakit geldi. Bakalım. Rabbimden hayırlısı.

Canım ben de teatimi yaptım. 24 ocağa çağırdı kese görmek için. Sonucumu da 12 ocakda aldım. Bana da baya uzun vakit geldi. Bakalım. Rabbimden hayırlısı.
canım hayırlı olsun sendemı dondurulmus bebıs sahıbısın :KK15: bende cuma gunu transfere gıdecem umarım bana donus yaparsın neler yaptın bana tavsıye etmek ıstedıgın seyler varmı ck merak edıyorum o_O

canım hayırlı olsun sendemı dondurulmus bebıs sahıbısın :KK15: bende cuma gunu transfere gıdecem umarım bana donus yaparsın neler yaptın bana tavsıye etmek ıstedıgın seyler varmı ck merak edıyorum o_O
Öncelikle tedavin hayırlı olsun canım. İnşAllah pozitif sonuç alırsın. Ben özel bişey yapmadım. İlk neqatif denememde kendimi çok kasdım. Bu defa öyle yapmadım. Transferden sonra 1 gün yatdım dinlendim.ertesi gün uçağa bindim. Sonra da işe başladım. Ama tabi ağır bişey falan kaldırmadım. İlaçları düzenli kullandım. Ve en mühüm olan ilk defa yapdığım hatayı yapmadım.test gününü stresle beklemedim. Herşeyi oluruna bıraktım. Şükürler olsun Rabbime bana bu mutluluğu nasib etdi.bol bol dua et canım. İnşAllah güzel haberlerini alırız. Sormak istediğin bişeyler varsa sora bilirsin. Seve seve cevaplarım.

Öncelikle tedavin hayırlı olsun canım. İnşAllah pozitif sonuç alırsın. Ben özel bişey yapmadım. İlk neqatif denememde kendimi çok kasdım. Bu defa öyle yapmadım. Transferden sonra 1 gün yatdım dinlendim.ertesi gün uçağa bindim. Sonra da işe başladım. Ama tabi ağır bişey falan kaldırmadım. İlaçları düzenli kullandım. Ve en mühüm olan ilk defa yapdığım hatayı yapmadım.test gününü stresle beklemedim. Herşeyi oluruna bıraktım. Şükürler olsun Rabbime bana bu mutluluğu nasib etdi.bol bol dua et canım. İnşAllah güzel haberlerini alırız. Sormak istediğin bişeyler varsa sora bilirsin. Seve seve cevaplarım.
canım ne mutlu sana darısı basıma bende yanlız kalmamaya calısacam bır odaya bır salona :D yemene ıcmene dıkkat ettınmı pekı kımısı yok maydanoz yeme falan dıyor da

canım ne mutlu sana darısı basıma bende yanlız kalmamaya calısacam bır odaya bır salona :D yemene ıcmene dıkkat ettınmı pekı kımısı yok maydanoz yeme falan dıyor da
Evet ben de duymuşdum onu. O yuzden salatada bile maydanoz yemedim. Nar suyu içdim transfer öncesi. Sonrası ama hiç dikkat etmedim. Yani abur cubur falan. Bi de hangi ilaçları kullanıyosun?

Evet ben de duymuşdum onu. O yuzden salatada bile maydanoz yemedim. Nar suyu içdim transfer öncesi. Sonrası ama hiç dikkat etmedim. Yani abur cubur falan. Bi de hangi ilaçları kullanıyosun?
Kizzzzzlarrrr yaaaaa bisi sorucammmmm led tv android tel ve kablosus modemle yaşiyom sürekli zarsrlimidirrr

Hayirlisi diyelim kovusurus bebislerimize him transferin ne zaman olduydu degerin kac ciktiiii belki soledjnde cok kisiyle konusunca unutuyyorum bide su esrofemi biraksak tam rahartlicam cok zararliymis gibi geliyo bana . Sana estrofeme devam dendimi testten sonra cicimmm

Hayirlisi diyelim kovusurus bebislerimize him transferin ne zaman olduydu degerin kac ciktiiii belki soledjnde cok kisiyle konusunca unutuyyorum bide su esrofemi biraksak tam rahartlicam cok zararliymis gibi geliyo bana . Sana estrofeme devam dendimi testten sonra cicimmm
Evet canım estrofeme devam. Sabahları crionine jel bi de gunde 1 kez progestan iğne.

Canım benim. Ne kadar morel oldu anlatamam. Allah gönlüne göre versin. Rabbim çocukların sana bağışlasın. İnşAllah tutunur bebişlerimiz. Mutlu haberi yazarız yarın.bi de cannım rica etsem belirtilerini yazarmısın? Nasıldı?

Canin masallah okudum sonuc muthis,rabbim kucagina almayida nasip etain ins. Ilk sinavini verdin devami diger sureclerin basina benim 690 ile ikiz hamile kalmistim. Senin ikiz olma ihtimali bile var ... belirti tatlim kisiden kisiye fark eder nw desem yalan derim ben ilkinde hic bir belirtim.yoktu ikincide halsizlik bas donemsi sag rarafta batma gibi agri, asiri koku alma vardi...

Back
X