Merhaba kizlar,
Ben ekim ayinda adetin 2. Gunu tedaviye basladim ve 13 yumurtam toplandi. Doktorum en basinda dollenen yumurtalari dondurup bir sonraki adet doneminden sonra transferin gerceklesecegini boylece rahmin dinlenecegini, dondurulmuslarla daha iyi sonuclar aldiklarini soylemisti. Bizim sıkıntımız sperm sayisi. Fakat 13 yumurtadan sadece 2 embriyo olustu ve 3. Gun donduruldular. Doktorum istersem bir daha ayni sureci yasayip embriyo havuzu olusturabileceklerini boylece embriyolari 5. Gune kadar bekleterek en kalitelilerini secebileceklerini soyledi. Ama ben iki tane 3. Gun embriyosuyla yoluma devam etmeye karar verdim cunku narkozla aram pek iyi degil... 9 kssimda transferim gerceklesti. Transfer sonrasi 9. Gun adet sancisi gibi agrilarim oldu. Kesin regl oluyorum diye kendi kendimi yedim. Doktorumu aradim ve ehvam yaptigimi anlayinca kontrole cagirdi. Erken olmasina ragmen kan degerim 39 cikti. 2 gun sonra 100 ve 13. Gun 276. Bugun keseyi gormeye gittik. Mucizem gerceklesmisti. Ikisi de tutunmustu :..) Allahima binlerce kez sukrediyorum. Sevinmek icin daha cok erken biliyorum ama cok heyecanliyim :). Allah isteyen herkese cocuk sahibi olmayi nasib etsin. Saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gorelim insallah