Dondurulmuş embriyo da belirti yaşayan var mı

aysegul11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2014
106
50
98
İçel Mersin
Merhabalar canımlar dondurulmuş embryo tansferimin dördüncü Günündeym ama hiç bi belirtim falan yok aranızda belirti yaşamadan hamile kalan oldu mu. belirti aramaktan yoruldum ve hiçbişey hissetmiyrum. Az önce su gibi beyaz bi akıntım geldi bu neyin nesidir sizce ilaçlardan kaynaklanmış olabilir mi:( fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirimmm. 🙏

Bende transer bekliyorum canım benimde donmuş olacak belirtti arama çünkü 1 haftalık b ırmak hamilelikte bile hiç ir belirti olmaz

Dondurulmuşla taze transfer farki nedir ki ?
Estrofem ve crionine jel kullaniyorsaniz normal transfer yapilanla ayni belirtileri yaşarsiniz.

Bende belirti olmadi demeyecegim ilk gün sol tarafim surekli sizladi. 2.gün gecti biraz. 3.gun gonapeptly vuruldum. 4.gün akintiyla birlikte bel agrisi kasik agrisi yaşadim hatta 2-3 kez siddetli bicak saplanmasi gibi oldu. Ilac icecektim agri gecsin diye. Esim test yapmami istedi. Silik çikti.

Maşallah . Hamilesiniz rabbim tamamına erdirsin sağlıkla. Sorununuz neydi ve neler e dikkat ettiniz 5. Gün test için çok erken bence ıyi çıkmış sizin

Maşallah . Hamilesiniz rabbim tamamına erdirsin sağlıkla. Sorununuz neydi ve neler e dikkat ettiniz 5. Gün test için çok erken bence ıyi çıkmış sizin

Sorun yoktu 5 sene olmadi.. 4. Gun silik gördüm ben. Çok erken cikmasinin sebebi benden 25 yumurta toplandi doktorum ohss olmamam icin suyu yasakladi. Gunde 1 bardak icebiliyordum. 4- 5 günler silik cıkinca 6.günde kan verdim 18.2 çikti ❤ darisi başiniza insallah. Benimde o gün cok akintim oldu sonra kesildi insallah rabbim sizede nasip etmiştir.

Nelere dikkat ettim onu da kisaca yazayim ibrahim saracoglunun tup bebek ve hamile kalmak isteyenlere verdigi bilgiler var youtube dan izleyebilirsiniz. Onlara mutlaka dikkat edin.
Kabak çekirdegi ve ananas tüketin ve hergun 1 bardak havuç suyu ❤❤❤

Canım bende bütün belirtiler oldu.. kasıkda batma.. göğüslerde ağrı.. vs ama malesef negatif ile sonuçlandı.. 2. Denemem ve dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyosu...
:( belirtilerin ilaçlardan olduğunu düşünüyorum..

Canım bende bütün belirtiler oldu.. kasıkda batma.. göğüslerde ağrı.. vs ama malesef negatif ile sonuçlandı.. 2. Denemem ve dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyosu...
:( belirtilerin ilaçlardan olduğunu düşünüyorum..
Canım neden tutmadı acaba bende aynı şekilde 5. Gün embriyosu. 2 tane koyacaklar bunda umut çok ama böyle görünce kırılıyor umudum korkum öne cikiyor

Nelere dikkat ettim onu da kisaca yazayim ibrahim saracoglunun tup bebek ve hamile kalmak isteyenlere verdigi bilgiler var youtube dan izleyebilirsiniz. Onlara mutlaka dikkat edin.
Kabak çekirdegi ve ananas tüketin ve hergun 1 bardak havuç suyu ❤❤❤
Inşallah tutar dinlerim. Teşekkür ederim inşallah nasip olur . Nerde yaptırdınız ben taksi ile donucem eve eşim yanimda yok asker. Birde proluton iğne olucam 4 günde bir napicam bilmiyorum ağrısı cokmus. Günlükte oksapar

Inşallah tutar dinlerim. Teşekkür ederim inşallah nasip olur . Nerde yaptırdınız ben taksi ile donucem eve eşim yanimda yok asker. Birde proluton iğne olucam 4 günde bir napicam bilmiyorum ağrısı cokmus. Günlükte oksapar

Ben adana da yaptirdim bana estrofem crionine jel birde sadece 3.gun gonapeptly bir doz verdi.

Transfer masasinda toplam 5 dk durdum. Doktorum hemen kaldirdi. Direk tuvalete gittim ordan odama giyinip ciktim arbayla yolculuk yaptim ve hic yatmadim diyebilirim.
Nasip 🥰 25 yumurtadan transfere son kalan embriyomdu umudumda yoktu o yuzden cok rahattim.

Dondurulmuşla taze transfer farki nedir ki ?
Estrofem ve crionine jel kullaniyorsaniz normal transfer yapilanla ayni belirtileri yaşarsiniz.

Bende belirti olmadi demeyecegim ilk gün sol tarafim surekli sizladi. 2.gün gecti biraz. 3.gun gonapeptly vuruldum. 4.gün akintiyla birlikte bel agrisi kasik agrisi yaşadim hatta 2-3 kez siddetli bicak saplanmasi gibi oldu. Ilac icecektim agri gecsin diye. Esim test yapmami istedi. Silik çikti.
Tabi ki de farkı yok taze embryo ile dondurulmuş arasında bn sadece belirtmek için yazmıştım :) bu arada hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin mevlam. 🙏

Ben adana da yaptirdim bana estrofem crionine jel birde sadece 3.gun gonapeptly bir doz verdi.

Transfer masasinda toplam 5 dk durdum. Doktorum hemen kaldirdi. Direk tuvalete gittim ordan odama giyinip ciktim arbayla yolculuk yaptim ve hic yatmadim diyebilirim.
Nasip 🥰 25 yumurtadan transfere son kalan embriyomdu umudumda yoktu o yuzden cok rahattim.
Adana da hangi doktor. Bnde adana başkent kışla tüp bebek merkezinde yaptırdım.

Back
X