Dondurulmus embriyo hakkinda

mercan345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
939
911
103
36
iyi akşamlar benim iki tane dondurulmus embriyom var. Acaba ikisini birlikte mi çözüdürler yoksa tek tek mi ben tek almak istiyorum ve embriyo kac sene dondurulma hakkim var suan iki sene oldu cevap yazan herkese tesekkurler

iyi akşamlar benim iki tane dondurulmus embriyom var. Acaba ikisini birlikte mi çözüdürler yoksa tek tek mi ben tek almak istiyorum ve embriyo kac sene dondurulma hakkim var suan iki sene oldu cevap yazan herkese tesekkurler
Merhaba, 3 haziranda memorialda dondurulmuş embriyo transferim oldu. İki tane çözdürüp bir tane transfer yaptılar, diğeri tekrar donduruldu. İkisi bir arada dondurulduğu için beraber çözdürdüler. Memorial artık tekli olarak donduruyormuş. Yumurtalarım 2014 dondurulmuştu. Ne kadar süre dondurulduğunun embriyo üzerinde bir etkisi yoktur ama maksimum yasal sınır nedir tam bilemiyorum.

Bnm de Şubat ta 2 embriyom donduruldu tek tek donduruyoruz diye bilgi verdiler. Tek tek çözülecek ve tek transfer edilecek. Size dondurulurken bilgi verildi mi?

Bnm de Şubat ta 2 embriyom donduruldu tek tek donduruyoruz diye bilgi verdiler. Tek tek çözülecek ve tek transfer edilecek. Size dondurulurken bilgi verildi mi?
Dondurulmasının üzerinden 6 yıl geçmiş, bu konuşuldu mu inanın hiç hatırlayamıyorum, bize sorulduğunuda zannetmiyorum. Usul ne ise onu uygulamışlardır. 4 dondurulmuş embriyo vardı, ikili ikili dondurulmuş, o yüzden ikili çözdürüp birini tekrar dondurdular. Artık tekli donduruluyormuş zaten.

Bana 5 yil süresi oldugunu ucret het sene mi veriyorsunuz bu arada hayirli olsun insallah tutar cnm

Verilmisti ama unutmusum sadece ikili donduruldugunu biliyorum sure 5 yil daha fazla uzatamaz miyim acaba

Hastaneye bağlı olarak değişir mi bilemiyorum ama bizde 5 yıllık ücret vermişiz şimdi kalanlar için tekrar ödeme yapıp süreyi uzatmamız lazım

Verilmisti ama unutmusum sadece ikili donduruldugunu biliyorum sure 5 yil daha fazla uzatamaz miyim acaba
Ücretini öderseniz uzatırlar niye uzatmasınlar ki, siz arayıp görüşün hem içiniz de rahat etsin.

Cogu tup bebek merkezler dondurma ucreti yillik olarak alirlar yani her sene odiyorsun ve yasal olarak 5 sene dondurma hakkiniz var. Eger uzatmak isterseniz saglik bakanliga dilekcede bulunyor diye biliyorum.

Cogu tup bebek merkezler dondurma ucreti yillik olarak alirlar yani her sene odiyorsun ve yasal olarak 5 sene dondurma hakkiniz var. Eger uzatmak isterseniz saglik bakanliga dilekcede bulunyor diye biliyorum.
Suan 5 yillik ödenmiş ücreti ama uzatmak istiyorum ikizlerim iki yasinda sizce arasi kac olmali

Suan 5 yillik ödenmiş ücreti ama uzatmak istiyorum ikizlerim iki yasinda sizce arasi kac olmali
Aaa cok tatli allah bagislasin benimde ikizlerim olcak 33.haftamdayim. Valla eger saglik bakandan izin alip uzatabilirseniz 5 yil daha saklayabilirsiniz. Kardesler arasi 3-4 yas bence gayet iyi :)

Aaa cok tatli allah bagislasin benimde ikizlerim olcak 33.haftamdayim. Valla eger saglik bakandan izin alip uzatabilirseniz 5 yil daha saklayabilirsiniz. Kardesler arasi 3-4 yas bence gayet iyi :)
Sizin de az kalmis saglikla alin kucaginiza inşallah izin alan var mi yada naail alınır

Merhaba canim ben 5 sene diyebiliyorum..

Dondurma işlemi yaptırdık Şehir hastanesinde ücretini ödedik, her sene bu tarihlerde gelin dediler yeniden dilekçe alıp uzatılacakmış sene olarak.

Kaç yaşından sonra çift transfer yapılıyor yoksa isteğe göre mi bendeAllah nasip ederse ikiz istiyorum

Canım ben yasal olarak beş yıldan daha fazla uzatabiliyorsun diye biliyorum bahcecide görmüştüm 8 yil sonra birisi donmus embriyosu ile gebe kalmıştı falan

Kaç yaşından sonra çift transfer yapılıyor yoksa isteğe göre mi bendeAllah nasip ederse ikiz istiyorum
35den sonra cift transfer ediliyor galiba bide 35den genc olup ilk denemeler negatif ise yine 2 tane transfer yapabiliyor cnm. Ben 39 yasimda oldugum icim direk cift transfer yaptirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…